Poradna duly
Jana Čurdová
CARSA - všechno nejlepší k 5. měsíčnímu výročí!!!!!! Přejeme a posíláme pohlazení a děkujeme.
i510
Dobré dopoledne
Taťka dnes okupuje počítač, nechtělo se mu do práce, tak musí dělat doma a já se ke compu nedostanu. Teď pije kafe, tak využívám situaci.
Carsa Vše nej k 5-ti měsíčnímu výročí Ivánkovi! Ne že ho s oslavou ošidíte! ![]()
Bibo Můžem se někdy domluvit do toho Slůněte. Nemají náhodou nějaké stránky?
Zatím ahoj taťka se už tady tlačí ![]()
Xenie
5 měsíců gratulace !!! jste už velicí ![]()
carsa pocházím z vesničky Olší u Dolní Rožinky, ale žila jsem 2 roky i v Bystřici n/Perštýnem…a Nove Město tam jsem taky měla tetu a jezdila jsem tam, no kde ty časy jsou..... ![]()
xenie -webový stránky asi nemají, teda nenašla jsem je. Určitě se můžem domluvit, alespoň se seznámíme. Já bych taky občas mohla jezdit do Ostravy za nákupama a tak, ale jsem hrozná, mám řidičák teprve od loňského ledna a moc jsem nejezdila, protože jsem se v těhotenství bála a po porodu jsem vlastně ještě nejela. Musím zase začít, ale nějak se nemůžu donutit a i se trochu bojím ![]()
Příspěvek upraven 17.12.11 v 14:39
Ahoj,
tatínek si chvíli s Ivánkem hraje na housenku, tak mám čas.
Nákup jsme přežili v pohodě. Vždycky jezdíme se sedačkou v košíku. To se Ivánkovi líbí - všude spousta světýlek a lidí. Akorát u placení jsme se trochu zasekli. Paní pokladní tam asi byla popré byla jak zpomalený film. To už nevydržel ani Ivan a rozeřval se na celý kolo. Ale když jsme ho narvali do auta, tak už byl zase hned klid.
Po poledni šli kluci spolu na procházku. Manžel vlezl s kočárem na rybník ne led (jsou tady 4 nad nulou a nemrzlo už ani nepamatuju) a děsně se divil, když jsem ho za to dořvala!
No naštěstí to přežili, ale zítra musím jít s nimi, protože mám strach pustit ho někam samotnýho.
Říkali jsme si, že když má Ivan dneska narozeniny, tak to musíme oslavit. A jako správný krkavčí rodiče si hezky počkáme, až půjde spinkat a pak si otevřeme vínko.
V noci se budí na kojení až tak kolem třetí, tak doufám, že mu ta decinka, co si dám, nic neudělá ![]()
Přeji krásný večer,
Carsa+ Ivan
lamargarita - no jo, tam to všude znám. Je tam moc krásně, ale v zimě se tam dá projet tak akorát s tankem ![]()
carsa
Gratulujem k Ivankovi k 5.mesicninam,my jsme zacali vzdy o mesicninach nakreslime kremem cislo mesicnin na brisko a vyfotime ![]()
Nase noc opet krusna…spanku kde jsi ??
Koupili jsme dnes houpacku v Ikee,ted jen nejak navrtat do panelu a snad bude uspavani jeste snadnejsi ![]()
dobrou noc Dalif a Vitek
carsa - no já bych ho taky pěkně seřvala, kdyby vlezl na led. Ale oni jsou ti chlapi všichni stejní......když někdy vidím, jak s malou hází a ona se tomu ještě směje, mrška jedna ![]()
Dalif - jé a jakou houpačku jste koupili? My jsme zatím přidělali do chodby tyč s tím, že až na nějakou houpačku narazíme, tak jí koupíme. Tak to bych se do Ikei mohla taky rozběhnout.
Biba - no my už taky máme díky tatíkovi první úraz. Ale naštěstí se nic nestalo. A asi se budu muset připravit, že to bude ještě horší. Můj muž je totiž horolezec. Já teda taky, ale ne tak nadšený. A teď, co mám dítě, tak se samozřejmě bojím víc, než předtím. Ale holt jsem si ho vzala, tak musím jedině doufat, že je natolik zodpovědný…bla, bla,bla no vždyť to znáte.
Děkuji všem za přání
carsa
Jé holčička jestli vám to nebude vadit tak vám sem budu nakukovat. Já jsem hodně „přírodní“ člověk. (jezdím min. jednou týdně na cvičák se psem, vycházky do lesa apd.) a tak naprosto nemám představu jak to vše budu zvládat s mimčem. A tak si tady alespoň udělám trochu představu co a v jakým období (když to bude na rok stejně) můžu očekávat
A vy se mnou budete moct si zavzpomínat jaké to bylo před rokem ![]()
Zatím žádné velké těhu příznaky nemám. Pouze velkou únavu-dnes jsem prospala celý den u tv, ale to sbírám energii zítra na cvičák
a pak občas malátnost, ale to u mě není až tak neobvyklé ![]()
Ahoj Ditiska.
Neboj, budeš to zvládneš v pohodě. Prostě jen kromě psa přibalíš i dítko a legrace bude dvojnásobná.
carsa
Zdravím DITISKA!!!
Doufám, že se ti tu bude líbit. Já na začátku taky pořád spala
. To asi všichni
. Pohlaď bříško i pejska a zítra si to pořádně užijte.
i510
P.S. A neboj. I když toho přečteš mraky, tak realita je úplně jiná
![]()
Koukám, koukám, dneska je tady mrtvo. No, venku je krásně, tak asi procházkujete a užíváte si neděle.
Já jsem dneska poslala na procházku tatínka samotného - potřebovalo to tady vygruntovat a jindy bych to neudělala.
Tak si žijte zbytek víkendu a ozvěte se.
carsa
Ahojec děvčátka
Nejdříve velká gratulace všem,kteří oslavili měsíčniny
Tak u nás je konečně trochu klidu,taťka šel na hokej a Sarulka usla,tak jsem vás hned přelouskala.Taky se doma tak nasmějete těm naším broučkům jako my?Sára když začne vést sáhodlouhé dialogy,tak to stojí opravdu za to.Hlas u toho mění tak,že nevím jestli ho bude mít tenký,nebo hrubý.No snad tenký ![]()
carsa -tak vy máte tatínka takového kaskadéra?Jak k tomu ale příjde Ivánek,ten určitě ještě adrenalinovým sportům neholduje,že?Nebo je po tatínkovi?No u nás je ten(přehnaně) opatrnější taťka,takže chudák Sára až povyroste,to budou křížové výslechy.Už teď vím,že budu její spiklenec ![]()
ditiska -vítám tě u nás a gratuluji k těhu,jo jo únavu tu znám,ta mi začala v těhu a ještě nepřešla,tak doufám,že s nástupem jara odezní.
dalif -hned jdu mrknout do netového ikeáckého katalogu na houpajdu,ta se nám určitě šikne.
No a je po psaní,Sára volá mamku
![]()
Ahojky
Taky jen rychlovka: i510 vše nej k 5-ti měsícům
![]()
Mějte se moc pěkně snad bude zítra více času a sejdeme se tady!
Dobrou noc. Xenie a spol