Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
20.11.09 21:03

Tess - to je hrozný, ach jo

u nás asi spurtík - mladej dnes tlačí co dvě hodinky po 140…
a to mi řekla mudra, ať ho krotím :-D

vínko si nedávám, pivko občas jo…tak snad to moc neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
20.11.09 21:05

LUC,vědět jakou kontrolu mi měli udělat při propouštění z nemocnice,tak bych se bránila,že chci vyšetřit…ale fakt jsem ráda,že mi nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
20.11.09 21:24

mě na prdíky doktorka poradila jen fenylový čajík a to mezi kojením (u mě teda krmením),že prý to zabírá a kdyby náhodou trpěl na prdíky tak máme přijít a poradí nám něco nového..ale nám stačí ten čajík a kdyžtak troškuzacvičit s nožičkami či změnit polohu a „lítá to samo“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
21.11.09 10:41

Tess, to je strašné!! Držte se, pro holky to asi bude těžké.
Mi se v dubnu oběsila kolegyně z práce (kamarádka) a nechala tady 2 děti. Ale tam to bylo trošku o něčem jiném. Ale nikdy to nepochopím proč to udělala, ona, pro kterou byla rodina vždycky všechno!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.11.09 11:16

Tess: No nazdar, chudinky holky :( I pro tebe to musí být divný pocit, přestože jste mezi sebou měli tolik problémů 8-)

Simi: Zase jsem začala pít fenykl a kmín, průběžně celý den. Uvidíme, jestli se to zlepší. Dnes ráno jsem s Markét cvičila asi 40 minut s nahřátým polštářkem, teprve pak to polevilo :-? Teď ji mám v šátku, má bříško na mém a jak chodím nebo se pohupuju, tak se jí masíruje a prdíky jdou pryč.

Včera jsem s ní byla u kámošky, sešly jsme se tam 4 a protože to bylo odpoledne, tak skoro celou návštěvu proplakala a já ji nosila na ruce. Pěkně mě bolí biceps :lol: Než ji to bříško chytlo, byla zlatá. Koukala, žvanila, nechala se od kámošek nosit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
21.11.09 11:35

CHUANITKO,já pořád přemýšlím jak ten fenyklový čaj chutná a ne a ne ho pořád ochutnat :lol: a přitom bych měla vědět co dávám svému dítěti,vid..jé tak to seMarkétka má,takhle se nechat nosit :lol: tak at je jí co brzy líp a nebolí jí bříško,ju

Tom se staral ráno o Tomíska..na mě už druh ýden něco leze,tak jsem si ještě v 5 ráno brala brufen a kluci mě nechala spát až do půl jedenácté..pak se už Tomík dožadoval maminky a stejěn mi usnul na klíně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.09 14:47

fenyklovej čaj je dobrej, zkus to. i ten mimovskej se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.09 16:44

tak holky, už máme založenou uzavřenou diskusi. zřejmě ale přijdeme o tyto příspěvky, jako my v prosinci. až to bude odsouhlasené adminem, dám vědět a udělím přístup všem, které mám v tabulce. případně kdo tam není, musí se ozvat mě SZ.

o dalších přístupech se bude dycky hlasovat.

udělám tam taky meníčko na fotky, recepty, recepty na neduhy - matičky, léky atd. a co budete chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
21.11.09 18:08

Ahojky,tak dneska jsme měly zase prdíky,udělala jsem fenyklovej čaj Denískovi a sobě kmínovej.Tak se obě prolíváme čajem.Dofám,že to zabere.Dopoledne malá plakala s přestávkama asi tři hodiny.Byla k neutišení,tak jsem ju nakonec dala do kočáru a šly jsme ven,Tam se teprve uklidnila.Pak přijela návštěva a malá spala jako andílek.Pak se vzbudila na jídlo.Napapala se a ukázkově si brkla jako starej chlap.Což je málokdy.Kdyby si tak brkala pokaždé,tak bysme se vyhnuly bolení bříška :nevim: chjooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.09 18:22

tak holky, už jsem všem poslala pozvánečku, můžete do uzavřené diskuse, je tam vše připravené :lol:

kdo nedostal, písněte si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.09 19:10

:-D tak kde jste? si v nové diskusi budu psát sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.09 19:12

holky kde vidíte tu pozvánku do diskuse? přijde do SZ nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
21.11.09 20:45

Ahoj,

Kitty, pošli mi, prosím, taky pozvánku 8-) :-D

tess, je mi to moc líto, že to musíš prožívat teď, v takovém citlivém období, drž se! :-( Hlavně, že u toho nebyly holky…

Simiki, to je šílený, ještě, že se Ti do toho nedostala infekce :roll:
Jinak u mě u prvního porodu prohlíželi dělohu ultrazvukem, a pořádně, naštěstí do mě nešahali, to bych nepřežila :oops:
U druhého porodu - CS - mi jen zkontrolovala vnitřně čípek a vnější jizvu, což mě taky překvapilo, že bez ultrazvuku :nevim:

Já trávím víkend částečně v posteli, kojením, vážením a odsáváním, taky na stránkách kojení.net, ale dokrmování se nevyhneme, to už by byl zázrak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.11.09 21:04

Handah poslala jsem to znovu, mělo by to prý být v profilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
21.11.09 21:09

Jůů, ahoj v novém :mavam:

Psala jsem příspěvek ještě na starý Říjen, tak kopíruju :mrgreen: :

Ahoj,

Kitty, pošli mi, prosím, taky pozvánku

tess, je mi to moc líto, že to musíš prožívat teď, v takovém citlivém období, drž se! Hlavně, že u toho nebyly holky…

Simiki, to je šílený, ještě, že se Ti do toho nedostala infekce
Jinak u mě u prvního porodu prohlíželi dělohu ultrazvukem, a pořádně, naštěstí do mě nešahali, to bych nepřežila
U druhého porodu – CS – mi jen zkontrolovala vnitřně čípek a vnější jizvu, což mě taky překvapilo, že bez ultrazvuku

Já trávím víkend částečně v posteli, kojením, vážením a odsáváním, taky na stránkách kojení.net, ale dokrmování se nevyhneme, to už by byl zázrak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí