Poradna duly
Jana Čurdová
no mě právě ani to sladké nechutná a to jinak bych mohla všechno…bonbony dorty atd.
Babunek píše:
kafčo mi nevadí, mě vadí nejvíc maso a vaření, zatím.. snad už se to nezhorší..a doufám,že nedostanu chutě na sladký (větrníky a tak),vím, že na tom dost lidí ulítává - to by mě pak museli do té porodnice vézt tankem
Vézt tankem
Tak to nemá chybu ![]()
Jo, otevřená lednice a vaření, to je taky kapitola sama pro sebe. Snad se tomu vyhnu, jinak mi dítě umře hlady.
Babu já u prvního ulítávala na sladkým, větrníky, šlehačkový dorty, atd. a přibrala jsem „jen“ 14kg
Laya, tak to já bohužel dala nahoru 16 :-/ Ke konci už jsem sotva funěla, brrrrrrr. Ale 4 měsíce po porodu jsem byla na původní váze (která teda do ideálu měla a má hoooodně daleko).
Laya píše:
Babu já u prvního ulítávala na sladkým, větrníky, šlehačkový dorty, atd. a přibrala jsem „jen“ 14kg
Ale to není hrozné 14 kg, já s něčím takovým taky počítám a taky doufám, že to co nejdříve stlačím dolů.. ikdybych měla být živa jen o zelenině ![]()
Babu co nejdříve,to je sice fajn ale pokud budeš kojit tak nemůžeš držet dietu
no mě i teď ideálu chybí tak 10kg, ale co..každej nemůžeme být hubenej
ikdyž je to nespravedlivé ![]()
Ono je to těžké, když člověk kojí, tak zase musí jíst všechno, aby to dítě mělo z čeho být živé. Pár týdnů po porodu jedla málo a teda za měsíc a půl prcek moc nepřibral, pak jsem začala jíst normálně, on začal víc přibírat a já hubla stejně jako v šestinedělí…
Ale máme výhodu, že do jara to bude dost času a můžeme v klidu hubnout hezky pomalu. To jsem si zase našla útěchu…
Culie píše:
Babu co nejdříve,to je sice fajn ale pokud budeš kojit tak nemůžeš držet dietu
jojo, to bych mimču neudělala.. ale potom už mi v tom nic bránit nebude, ale třeba to vidím moc černě, moje máme je jako já a přibrala jen 9kg, které si z porodnice už nenesla…ale můžu být po babičce, která 2O ![]()
Babu tak jsem vyžraná jako prasátko…za 3 roky co jsem s přítelem jsem přibrala 15 kg,a ztloustla o 2 velikosti…štve mě to
Culie píše:
Babu tak jsem vyžraná jako prasátko…za 3 roky co jsem s přítelem jsem přibrala 15 kg,a ztloustla o 2 velikosti…štve mě to
jde vidět, že Ti vztah svědčí ![]()
Babunek píše:Culie píše:jde vidět, že Ti vztah svědčí
jj to teda asi svědčí…
Babunek píše:
nojo, akorát mi poslední dobou vůbec nechutná maso a ten můj chlap je masožravec, tak mu ho musím připravovat a je mi z toho vždyjá už jsem teda dneska jednu snídani měla.. ale tohle je svačina:-D taky se snažím jíst hodně ovoce a zeleniny, ale já mám sice pořád hlad, ale nemám na nic chuť, tak je to těžký
to by mě teda zajímalo z čeho kynu
už se těším na pondělí na mimi, snad bude vše v pořádku, mám docela strach…
ahooj…Čuky, vítám Tě, taky čekáme první mimi..a jsem v 7tt.. a jakto, že jdeš až tak pozdě? to já bych nevydržela
no to mi povídej a to jsem doktorce volala 30.1. a objednala me az na březen, ale to asi kuli tomu aby uz tam neco bylo videt…ale je to fakt hrozny cekani, skoro 5 tydnu…je od zitrka za 14 dni… ![]()