ROCD vztahová OCD je zde někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Capelucia
9.11.23 10:24

@Nicola.vackova k psychologickým/psychiatrickým věcem se nevyjádřím - takřka nic o tom nevím. Jenom k těm pocitům zamilovanosti. U dlouhotrvajících vztahů je láska hlavně o rozhodnutí, že s tímhle člověkem chci být, vážím si ho a je super i po opadnutí růžových brýlí. Všechny ty obláčky a růžová vata, to trvá chvíli a pomine. Pak už jde o to, co spolu dokážete vytvořit a jestli i tak chcete dál se sebou být. Někdy jsou ty začátky spíše šílenství, po kterém zůstává :zed:. Popisuješ moc hezký vztah, to opravdu není samozřejmost :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 10:59
@jejjej píše:
Mindwell.cz
Zaváděcí cena má být 3000kc se slevový kódem, který ti dají na požádání.
Některé pojišťovny hradí celý program při splnění určitých podmínek.

Uz jsem na to koukala, cenu jsem nenasla, ale mysla jsem teda ze to bude cca 10 ti nasobek, nez co pises ze to ma stat. Na me by ten program Uzkost teda sedel perfektne… 8o :?
Diky za radu. Asi pro me dobrej zacatek, ze jsem si ted priznala, ze to je problem, co delam… a od toho uz se asi da odrazit nekam dal.

• Citovat
  • Upravit
2402
9.11.23 12:52
@Anonymní píše:
Uz jsem na to koukala, cenu jsem nenasla, ale mysla jsem teda ze to bude cca 10 ti nasobek, nez co pises ze to ma stat. Na me by ten program Uzkost teda sedel perfektne… 8o :?
Diky za radu. Asi pro me dobrej zacatek, ze jsem si ted priznala, ze to je problem, co delam… a od toho uz se asi da odrazit nekam dal.

Pred casem meli uvedenou cenu 15000kc. Protože je to zatím novinka a ten systém rozjizdeji a vylepšují, dávají slevu.
Když si tam napíšeš, pošlou ti kód. Jeden modul prijde na 3000kc (jestli jeste maji tuto variantu).

Druhá možnost je mindwell na pojišťovnu.
V sekci pro pojišťence máš 4-5 zdrav. pojistoven, které program zcela/zčásti hradí. Mají nějaké podmínky, které se musí splnit (diagnoza, léčba u odborníka…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.23 13:16
@jejjej píše:
Pred casem meli uvedenou cenu 15000kc. Protože je to zatím novinka a ten systém rozjizdeji a vylepšují, dávají slevu.
Když si tam napíšeš, pošlou ti kód. Jeden modul prijde na 3000kc (jestli jeste maji tuto variantu).Druhá možnost je mindwell na pojišťovnu.
V sekci pro pojišťence máš 4-5 zdrav. pojistoven, které program zcela/zčásti hradí. Mají nějaké podmínky, které se musí splnit (diagnoza, léčba u odborníka…).

Díky, já se už dívala, ale VZP nepřispívá. Nevadí, pořádně to prozkoumam a zjistím. Zatím jsem dneska začla tím, že jsem si to přiznala…, ze je to problém, a začla pomaloučku dělat změny.

• Citovat
  • Upravit
2402
9.11.23 13:20
@Anonymní píše:
Díky, já se už dívala, ale VZP nepřispívá. Nevadí, pořádně to prozkoumam a zjistím. Zatím jsem dneska začla tím, že jsem si to přiznala…, ze je to problém, a začla pomaloučku dělat změny.

VZP má jinou nabídku 5000kc na 10 sezení u terapeuta online/osobně www.dusevnizdravi.vzp.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.24 12:25

Rocd

Ahoj taky trpím Ocd a Rocd, dost podobné co lidé s Rocd řeší hlavně se nevzdávát a jednoznacna rada neexistuje… je to cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí