Roční dítě samotné doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
25.1.21 19:04

A jak přes kamery případně dítěti pomůžeš když se bude dusit? Plakat? On to asi v hlavě nebude mít úplně ok ne? A co když do tebe někdo třeba nabourá? Mě se to stalo 200 metrů od baráku a nejmíň 30 minut sepisování a to jsem byla pojízdná a ok. Jen ťukanec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
25.1.21 19:06

Rozhodně bych nenechala dítě samotné doma, zvlášť takto malé. Nikdy nevíš co se může stát i ve spánku a chůvička ti v tom okamžiku nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150074
25.1.21 19:08
@Petra Z píše:
Nenechala…a ani bych nešla přes ulici
Proč jí teda nedáte rovnou spát k mamce?

Nebo mamka může pohlídat doma u nich, než se oni vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.1.21 19:09

A ten deb… to nemuze zaridit sam? Nezlob se na me, ale jinak tveho partnera nazvat neumim. A ne nenechala, ani pres tu ulici bych nesla.

A pokud u toho musis byt, tak proc nevezmete dite sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.21 19:11

Tak to teda ani omylem. To by mě opravdu nenapadlo a přítel je zvláštní, když ho něco takového vůbec napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
25.1.21 19:12

Já jsme teda krutomatka, ale nešla bych ani přes tu ulici za rodiči. Už vůbec ne nikam dal, navíc autem. Nikdy nevíš, co se stane. Jako je jasný, že ty černý scénáře mají úplně minimální pravděpodobnost, ale přesto, stát se můžou. U nás v paneláku před rokem hořelo, sousedka nechala notebook. v zásuvce na posteli a šla ven. Kdybych v tu dobu měla dítě doma, než bych doběhla, mohlo by se klidně udusit zplodinama, nedalo se tu dýchat ještě několik. hodin po uhaseni, i přes větrání. Navíc nevím, jak bych to poznala, protože ten kouř nevydava zvuky a vidět by na videochuve asi taky nešel. Jen asi měsíc předtím se nám rozbila rychlovarka, zajiskrila a spadla na zem. Kdybychom nebyli doma a hned to neřešili, hořela by nám kuchyň. Takže ne, nejela bych ani omylem a zároveň bych byla ráda, že se doteď nic nestalo a dál už nechodila ani k těm rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
25.1.21 19:14

Ani nahodou!!! Dej na svůj instinkt.
Ja se klidně za uzkostlivou matku označím :D Když spí, zajdu s košem do popelnice před barakem. Když nespí a třeba dojede balík, beru ho stejně většinou sebou dolu :D A jet někam tři km autem? Zajistěte si hlídání a vyrazte 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 19:14
@Anna766 píše:
Nebo mamka může pohlídat doma u nich, než se oni vrátí.

Víte co je na tom to nejsmutnější? Ze oboji je možné a i jsem mu to navrhla a jen jsem si vyslechla dalsi vlnu kritiky..
Nakonec jsem samozřejmě nikam nejela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
25.1.21 19:15

@Jetonormalni když jsme bydleli v paneláku, tak jsem v době poledního spánku syna chodila věšet prádlo ven na šňůry. Ovšem věděla jsem, že syn spí jako špalek. Mohla jsem vedle něj s klidem luxovat a jeho to nevzbudilo. Vytipovala jsem si čas, kdy už čerstvě nespal, ani nebyl čas probuzení.
Nicméně nikam daleko bych nešla/nejela. Jezdíme s manželem nakupovat a kluci zůstávají doma, ale je jim 6 a 11 let, takže to je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.1.21 19:16

Ne. Nešla bych ani přes ulici k těm rodičům.
A co je to za událost, že to nemůžete vyřídit každý zvlášť a musíte tam spolu? (jen zvědavost)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.21 19:20

Nenechala. A to nejsem uzkostna matka.
Max. na zahradu povesit pradlo. Neverim, ze takova moudra dava otec ditete.
Vlastne co se divim, kdyz kazde leto se resi, ze nekdo upece dite v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
@Jetonormalni píše:
Víte co je na tom to nejsmutnější? Ze oboji je možné a i jsem mu to navrhla a jen jsem si vyslechla dalsi vlnu kritiky..

prosím tě, kolik mu je let, že se chová jak blb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150074
@Jetonormalni píše:

Tak to mu vzkazuju že je blbej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
25.1.21 19:22
@Micilin píše:
Já bych nechodila ani k těm rodičům přes ulici. Ale znám rodiny, které nechávají s chuvickou pravidelně doma děti ve věku 2, 4 a 6 let a chodí pít :( Podle mě nikdy nemůžeš vědět, co se muze stát. Muze treba začít zvracet.

To může, i když jsi v domě o patro níž nebo v bytě přes 2 pokoje… A jinak tedy šla bych tak daleko, abych byla schopná se do minuty až dvou pěšky vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 19:25
@mamina2017 píše:
prosím tě, kolik mu je let, že se chová jak blb?

Je mu 31,vysokoskolak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect