Rodiče mě chtějí vyhodit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35944
12.9.21 20:11

To tady nenapíše, protože by jsme ji napsali asi to samý co rodiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
12.9.21 20:26

Dokud tu nebude víc informací, hned bych to tak černě neviděla. Chodí s ním od puberty, píše že 2 roky, takže od 15 let. Jéé, to s člověkem cloumají hormony, to jsem brečela i jen steskem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
12.9.21 20:46

No a proč jsi brečela, protože proběhlo nějaké nedorozumění, které si špatně pochopila a bylo ti to líto, to se stane a nebo ti nějak zásadně ublížil, schválně a trápila si se kvůli tomu, to je totiž zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
12.9.21 21:08

Jako ruku na srdce - vy byste svému dítěti řekli, ať vypadne z baráku? 8o Navíc, jestli teda nesouhlasí s jejím přítelem, tak vyhazovat ji k němu, je teda fakt řešení :roll: To by jí spíš měli zakázat se z toho baráku hnout, ne? Nedává to vůbec smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
12.9.21 21:11
@Anonymní píše:
@Markéta80 Jsem s ním skoro dva roky..
Protože.. Jsem několikrát doma brečela a hned na něj svadeli že je to ha#zl že mě trápí, a prostě jim se to ani nedá vysvětlit

a brečela si proč? Tak to s nimi neřeš, přes týden seš na intru takže ok ne ;) Hlavně dostuduj ;) Jestli kvůli němu tě viděli brečet často tak se jim nemůžeš divit. Znají ho nebo ho řeší že ty brečíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
12.9.21 21:13
@PaníBovaryová píše:
Jako ruku na srdce - vy byste svému dítěti řekli, ať vypadne z baráku? 8o Navíc, jestli teda nesouhlasí s jejím přítelem, tak vyhazovat ji k němu, je teda fakt řešení :roll: To by jí spíš měli zakázat se z toho baráku hnout, ne? Nedává to vůbec smysl

Jenomže my nevíme, kvůli čemu se hádají, jak často a co slečna říká rodičům. Oni to vůbec nemusí myslet vážně. Oni toho prostě jenom mohou mit ve vypjaté situaci už dost, což je sice neomlouvá, ale my fakt nevíme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
12.9.21 21:15
@PaníBovaryová píše:
Jako ruku na srdce - vy byste svému dítěti řekli, ať vypadne z baráku? 8o Navíc, jestli teda nesouhlasí s jejím přítelem, tak vyhazovat ji k němu, je teda fakt řešení :roll: To by jí spíš měli zakázat se z toho baráku hnout, ne? Nedává to vůbec smysl

Přesně tak, často se stane, že rodiče nesouhlasí s partnery svých dětí. Většinou mají pravdu i když výjimky se najdou, ale většinou je to tak, že věděli proč se jim milý, milá pro jejich dítě nezamlouvá. Ale jít na to tak, že budu vyhlazovat své dítě z baráku, to je těžce za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15005
12.9.21 22:04

Zajímalo by mě, jestli ty, co tvrdí, že rodiče mají skoro vždy pravdu, co se týče partnerů, tak jestli se to týká i jich samotných v případě, že nevychází s tchýní :think:
Zakladatelko, rodiče jsou asi vyšinutí, když obavy o tvé blaho vrcholí tím, že tě chtějí vyhodit z domu. Buď nepíšeš vše nebo bych teda šla, když by bylo kam. Hlavně ale dostuduj, ať si nezmrvíš život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40443
12.9.21 22:08
@Anonymní píše:
Zdravím, je mi 17, rodiče nevychází moc dobře s mým přítelem.. Nevím o co jim jde.. Přítel je na mě hodný, chce vycházet dobře s nima.. Akorát oni pořád mají nějaký kecy, že prej je to hajzl, že to poznám jednoho dne, a prostě kolikrát na mě křičí že ať vypadnu z baráku, že mě nechtějí mít na očích hádám se s nima No a přítel říká ať jdu k němu, jenže mi je líto rodičů, nechci být s nima za zlé.. A na druhou stranu mého přítele strašně miluji, vůbec nevím co mám dělat :,( děkuji.

A oni Tě v 17 vyhazují k němu nebo kam?

Zkus dostudovat a hlavně neotěhotnět, tyhle první svazky, které vzniknou hlavně natruc rodičům, většinou nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 00:38

A brečíš teda kvůli němu, nebo jsou to nějaký jiný „maličkosti“? A pokud kvůli němu, jsou to fakt „maličkosti“, nebo ho prostě omlouváš a vidíš to tak až po čase?

Vyhazování je samozřejmě úplně kontraproduktivní, na druhou stranu ale asi rodičům ujely nervy, zkus se na to podívat i z jejich strany a třeba se pokusit o tom nějak rozumně promluvit. Třeba pochopíš, co jim vadí, že o tebe mají strach, přece jen mají mnohem víc zkušeností a některý případný varovný signály určitě vnímají citlivěji – právě díky zkušenosti, ale i odstupu (nemají prostě ty „růžové brýle“).

Hlavně určitě dodělej školu, s přítelem buď v týdnu, a uvidíš, jak to dopadne, třeba si i rodiče zvyknou, když uvidí, že se snažíš jim aspoň trochu vyjít vstříc a nedělat všechno natruc.
Sázím na to, že buď neříkáš všechno, nebo jsou rodiče na nervy, bojí se o tebe, tvoje vzdělání a budoucnost… ono přece jen dítě v 17-18 s nedodělanou školou není úplně top vstupenka do života, co si budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
13.9.21 05:01

Naši taky pomlouvali mého prvního kluka…bylo mi 16, utekla jsem k němu a jeho rodičům…Naši vyhrožovali policií…tak jsem se vrátila a v 18 definitivně bouchla dverma. Přítel sehnal byt a živil mě abych odmaturovala…já si pak při zaměstnání ještě dodělala VŠ.
Nyní je to můj manžel a před měsícem se nám narodilo třetí dítě…

Tedy ne vždy mají rodiče pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria