RODÍME V DUBNU 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
15.9.05 10:35

Janinko mam dojem, ze jsem cetla vcera v jine diskuzi, ze obrazek vubec nejde vlozit - do zadne galerie. Asi bude chyba na emiminu 8O
Ale skoda skoda :?

Mysko preju at jsi brzo zpet. Cekani u doktoru jsou muka :evil:

Ja jdu dnes odpo a tady budu az zitra.

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.9.05 10:39

Ahoj Myško, tak máme prvního lvíčka :wink:
Doufám, že ta virozka už je lepší, že už to dneska jsou „jen“ těhu-stavy :)
Tak držím palce, snad Tě tam nenechá dr. čekat s ostatními nemocnými, když jsi těhule :roll: Moje obvodní (nebo spíš sestra) není moc vstřícná, snad jsi na tom líp :wink: :wink:

zatim pa
Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
15.9.05 10:41

Mandragorko, to jsi mě docela uklidnila, už jsem myslela, že to moje obrázky prostě nechce :cry: :cry: :lol: :lol:

zatím se tu mějte, zvoní na mě švagřinka s mimčem, tak jdeme na chvíli vozit :wink:

janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
15.9.05 11:02

Ahoj kocky.
Ja som si dnes pospinkala :D A rozhodla som sa, ze si spravim flakaci den, tak sa tu s Petkom povalujeme pred TV, PC a pri foteckach spominame ake sme boli miminka … skratka veget ako ma byt.
Manzel mi dnes uvaril na ranajky supros coko-puding :wink: Musim pochvalit mojho milacika, ked si to tu nahodou bude citat :D Ja mu za odmenu, az mi poriadne vytravi, urobim pecene zemiaky.
Mandragorko zoznam je perfektny, konecne mame prehlad.
Janinko, prve co som dnes otvorila na emimine bola galerka a fotecka nikde. To je skoda, ze su tie problemy so serverom :(
Mandragorko a Vaclavko, budem na vas mysliet. Hned ako budete moct, musite nas informovat. Miminka budu urcite kraaaasneee.
Mysko, ty sa musis setrit a odpocivat …este stale ta trapi ta viroza ?

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
15.9.05 11:08

Belmi,
myslim,ze ta viroza je pryc,teploty nejsou.Spis to dnes bude tlakem,mam nizky a obcas me to potrapi,takove divne stavy na omdleni,ale to prejde.Uz pocitam dny,kdy prejdou nevolnosti a verim,ze PREJDOU :! :D Uz uz se mi zdalo,ze jsou pryc a zase prisly :? No musim to vydrzet :!
 MYSKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
15.9.05 11:16

Mysko, za chvilocku bude dobre, neboj.
Jo, musim sa vam pochvalit, ze som si vcera kupila krem proti striam ElastiQ a aj som sa nim 1× natrela. Ci je dobry, zatial neviem posudit :D
Ponukali mi aj olej od Weledy, ale bol strasne drahy.
A na tie pubertalne vyrazky, ktore ma v tehu zacli trapit, na odporucanie znamej pouzivam Normaderm od Vichy a neviem si ho vynachvalit. Stal nejakych 650Sk, ale zda sa to byt dobra investicia.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
15.9.05 11:42

A belmi ten ElastiQ je od koho? a kolik stal?
budu si uz muset taky neco poridit. hlavne kvuli prsum. v brichu mam jeste veeeelike rezervy :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
15.9.05 11:50

Mandragorko, je to cesky vyrobok od Simply You www.elasti-q.cz
200ml u nas v lekarni stalo 190Sk. U vas to bude urcite lacnejsie.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
15.9.05 12:13

belmi jeste jsem ti zapomnela rict, ze ti zcela oficialne a verejne STRASNE ZAVIDIM to domaci povalovani :lol: :lol: :lol:
Tveho drahouska taky chvalime (to aby nebyl mrzuty, kdyz s nama budes dlouho povidat :lol: ) :lol: :lol:
Ja se pomalu chystam na cestu.
Jit prvne k novemu gynek. je pekne hnusny. brrr
Inu daly jsme se na boj-musime bojovat.
Vsem briskum jemne pohlazeni a vsem tehulim ZDAR ZDAR ZDAR :lol:

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
15.9.05 12:25

Mandragorko, budem na teba mysliet … a tiez ti tak trochu zavidiet :wink:
Neboj, urcite si si nasla super lekara.
Do prace sa uz asi nevratis, ze ? Tak pa zajtra.

belmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.05 12:38

Ahoj holky,
už jsem zase tu, ale nestihla jsem přečíst všechny příspěvky, jen tak zběžně. Včera jsme měli s holkama v práci mecheche. Pořád spím, když zrovna nepracuji a zdají se mi tak šílené sny, že se po probuzení mlátím smíchy.
Jsem narozená 17.5.1979 tudíž jsem Býk, budeme mít doma pěkně vražednou kombinaci znamení, Býk, manža Štír, syn Lev, a mimčo nejspíš Beran, kdo se trochu vyznáte ve vlastnostech jednotivých zamení tak se asi pěkně bavíte. Také bych ráda vložila obrázek do galerky, ale bohužel nemám skanr, tak mám smůlu. Už mi přestáva být špatně, ťuk, ťuk, ťuk abych to nezakřikla. Mám pocit, že jsem mezi vámi nejmladší, nemýlím li se.
Původně jsem také byli rozhodnuti pro druhé mimčo až po 40, ale teď když je Honzíkovi 7, nás to přešlo a jsem ráda, protože už takhle to je velký rozdíl a máte ten život takový poklidný, neumím si představit jak budu zvládat to mimčo, jsem taková zlenivělá.

• Citovat
  • Upravit
413
15.9.05 12:41

Ta mrcha mi to tam hodila jako anonym to jsem přeci já, Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
15.9.05 14:49

nazdarek holciny, tak jsem si zkusila vyrobit listu a ted jsem teda fakt zvedava, jestli se ukaze. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
15.9.05 14:51

Tak teda nevim, udelala jsem si ji na TickerFactory, ale nevim, jak ji sem spravne vlozit. Muzete mi, prosim, poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.05 16:10

Ahoj holky, kdepak jste?
Vy se vždycky rozepíšete, když já někdě lítám - hojně využívám vycházky :lol: :lol: :lol:

Kïko, až Ti to ukáže hotovou lištu, objeví se tam asi 3 okna - první je bbCode, ten celý zkopíruj do podpisu a označ, aby se vždy připojil. Tak snad se Ti zadaří :wink:

Belmi, teď jsem se vrátila z lékárny, taky jsem pořídila krém proti striím, neměli ElastiQ, tak jsem zkusila Bonal, co taky doporučovali, tak uvidím, teprve dneska ho vyzkouším.

Tak Mandragorka a Václavka už asi mají kontroly za sebou, tak se těším až se ozvou, těhulinky naše :D A jak ty Myško u doktora??

Baby zdravím Tě, konečně ses ukázala :wink: s těmi znameními Ti rozumím, samá dominanta, to u vás bude veselo :D :wink:

Jdu zase zkusit tu galerku, jestli se umoudřila :roll:

Janina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital