Rodina mě dusí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
21.12.18 14:55

@Monikap3 To tě měla mamka v 16, že je ti skoro 30 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
27.12.18 20:49

@divine woman měla mě v 18 :-) Takže vlastně až teď je poprvé v životě sama a nedokaze se s tím vyrovnat. Ale přesto Vánoce proběhly víceméně v klidu. Ona neřekla nic, babi teda několikrát rypla. Ale nějak jim to nemůžu odpustit. Ze mi to trochu zkazili. Ale jen trochu. Já zažila krásný stedry večer s přítelem a měla pocit, ze s nim asi chci být napořád. Což je zajímavé, protože nemám pocit takové te zamilovanosti, ani mi neřekl, ze mě miluje. Ale tak nějak mám pocit, ze by to mohlo klapnout. Dostala jsem krásný set šperků a ponožky se sobem, které jemu sice přijdou prastene, ale ví, ze já jsem na tyhle blbiny :) Všem vám moc děkuji za podporu. Je opravdu čas se od svoji rodiny odpoutat a oni se s tím musí vyrovnat. A když už vás tu tolik mám, budu obtěžovat ještě jednou otázkou a pokud se zapojí i chlapi, tím lip :D Co muži a ona věta Miluju te? Expřítel mi to říkal denně a nikdy pro mě nehnul prstem, i z nemocnice jsem po operaci musela jet sama. Ten současný mi za pět měsíců dvakrát řekl, ze mě ma moc rad, je na něho spoleh a pomůže se vším, ale miluju te neslysim. Ale zase jsem na jmenovkach na darcich měla srdíčko :srdce: Je rozvedený, opatrný. Ale asi to neznamená, ze by mě nemel rad ze? Nemusím si s tím dělat hlavu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 13:29

@Monikap3 Hlavu si s tím nedělej. Za muže mluví činy. Sama jsi viděla, že tvůj bývalý sice říkal, že tě miluje, ale nebyla to pravda, jen prázdná slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.12.18 15:54

@Lidym díky :-) ale stejně bych to chtěla slyšet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 16:01

@Monikap3 Já jsem taky ten typ, co to manželovi neříká. Taky si stěžuje, že on mi řekne, že mě miluje a já ne. Ale mě to nenapadne a když on mě to řekne a čeká, že mu mám říct to samé, tak mě přijde, že mu to říkám, že to očekává a ne, že to cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.12.18 16:08

@Lidym proto jsem mu to taky ještě neřekla. Jednak mám strach, ze se lekne a jednak nechci, aby mi to řekl z povinnosti :) je to zvláštní. Ani nejsme v takové té počáteční zamilovanosti, naopak začátky byly dost komplikovaný. A přesto cítím, ze se mame radi a mohlo by to vyjít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 16:12

@Monikap3 Tak to je super. Přeji, :kytka: ať vám to vyjde. Nejdůležitější je, jak se k sobě chováte a jestli je vám spolu dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.12.18 16:16

@Lidym asi je ;) jen je to někdy těžké. Ma za sebou těžkou minulost a ta dost ovlivňuje, bohužel negativně, jeho pohled na svět. Což mi přijde skoda, v 31 letech. Ma pocit, ze už ho nic hezkyho neceka, když už všechno měl a ztratil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 16:22

@Monikap3 A jak dlouho je rozvedený? Taky mám rozvedeného s dítětem, se svobodným by to bylo lehčí, ale je to můj 4. vážný vztah a vím, že je to láska mého života. Jsme spolu 7 let a byly i menší krize a pořád je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.12.18 16:38

@Lidym oficiálně je rozvedený od května, ale jsou od sebe téměř dva roky. Po osmi letech. Nemyslím si, ze by po ni tesknil. Ale bere to jako svou životní prohru, chybí mu malej a asi s nim mlada paní dost vymetla. Takže je z nej pesimista na entou. A někdy je pro mě náročné byt pořad ta pozitivní, navíc prý jsem naivní, když věřím ve svatbu a manželství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 16:45

@Monikap3 To jo, ten rozvod s dětmi ty chlapy pěkně smete. Dej mu čas než se to utřepe. U nás to byly ještě společné dluhy a prcek než si zvyknul. Extka manželovi zdrhla s milencem a stihla s ním otěhotnět, takže ho čekalo i popření otcovství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.12.18 16:53

@Lidym Ježíš no tak to je taky slušný. Některý ty ženský by zasloužily přes tlamu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 16:57

@Monikap3 JJ, pravidelně nás šokuje. Posledně, když ji pomáhal stěhovat od jejího expřítele, tak na něj vybalila, že bychom jí mohli půjčit auto na svátky, když máme 2. Manžel koupil od švagra Felicii na plyn, aby ušetřil za benzin. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
28.12.18 16:59

@Lidym no ty kraso! Jakpa tohle snasis? Já jako zarlivej štír jsem si zakázala zarlit na exmanzelku už kvůli malymu, nikdy bych nad ni nevyhrala a musí spolu vycházet. Ale teda drzost ty vaši by mě asi přivedla k vzteku dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
28.12.18 17:20

@Monikap3 Není na co žárlit. On ji nesnášel, ale vysvětlila jsem mu, že kvůli synovi s ní musí vycházet. Ale kdyby ji do konce života neviděl, skákal by radostí. Máme celkově nadstandartní vztahy, většinou se domluvíme a neděláme si naschvály. s tím autem ji už poslal do p…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová