Rodina nebo přítel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
3.4.17 20:27
@Petula258 píše:
@ka2ka protože on není takoví že se vyspí s každou, na to ho znám už moc dobře.

Prosim odpovez mi na tyto otazky:

1. Kdyz se chlap nastve, ze u nej nechces prespat, tak co myslis, ze chce s tebou delat? Myslis, ze s tebou chce srkat cajicek a povidat si o pocasi? Myslim, ze je dost nasnade, ze chce SEX.

2. Dale, myslis si opravdu, ze te z hlouby duse miluje, kdyz se k tobe chova manipulativne? Totiz hlaska, ze pokud s nim nebudes mit sex, tak je to vztah o nicem je silne manipulativni. On vi, ze jsi zamilovana a mlada holcina. On vi, ze ho nechces ztratit a tak se s nim vyspis. Staci ti naznacit, ze on dlouho bez sexu v tomto vztahu nesetrva.

Tvuj milovany je manipulativni, pravdepodobne te moc nemiluje a po sexu te drive ci pozdeji odkopne a cele cislo zopakuje s jinou. A co se tyka pohlavni nemoci, docela bych se obavala, zda neco nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
3.4.17 20:28
@Anonymní píše:
Holka, neblbni. Já odešla v 16 s klukem. Do toho bylo doma týrání od otce, tak to byla pro mne tehdy dobrá příležitost. Nejdříve to šlo, pak to byl děs a hrůza, nakonec mne vykopl a já skončila na sqattu jako HIV pozitivní. Vrátit čas nemůžu, ale varovat ano. Nemusí to dopadnout, jako u mě, ale v tomto období jsem potkala mnoho lidí, kteří jako já odešli z domova, no málokdo dopadl dobře :(
:hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
3.4.17 20:30
@Anonymní píše:
Holka, neblbni. Já odešla v 16 s klukem. Do toho bylo doma týrání od otce, tak to byla pro mne tehdy dobrá příležitost. Nejdříve to šlo, pak to byl děs a hrůza, nakonec mne vykopl a já skončila na sqattu jako HIV pozitivní. Vrátit čas nemůžu, ale varovat ano. Nemusí to dopadnout, jako u mě, ale v tomto období jsem potkala mnoho lidí, kteří jako já odešli z domova, no málokdo dopadl dobře :(

Ja vubec nevim, co napsat..snad jen, ze smekam, ze tu zkusenost dokazes sdelit a varovat ostatni. Drz se :kytka:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
3.4.17 20:32
@Petula258 píše:
@ka2ka protože on není takoví že se vyspí s každou, na to ho znám už moc dobře.

Jasně nevyspí se s každou… jen s těmi se kterými chodí alespoň měsíc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
3.4.17 20:43

Ach jo, hlavne vychladni. Pritel zatim nevypada, ze by byl „ten pravy“, ale z kratkeho popisu lze tezko soudit. V kazdem pripade, pravdepodobnost, ze v nem mas lasku na celou zivot je dost mala a nicit si vztahy s rodinou kvuli prvni ci druhe lasce, to opravdu nestoji za to. Takze moje rada je, hlavne neotehotni a nerikej ci nedelej veci, ktere nejdou vzit zpatky. Vzdy pamatuj na to, ze tvy pribuzni chteji pro tebe to nejlepsi, kdyby jsi jim byla ukradena, tak hazej bobek na to s kym chodis. A ve vztazich se drz jednoho, tvoje vlastni sebeucta je VZDY dulezitejsi, nez trocha pozornosti od nekoho kdo te opravdu nemiluje. Obcas to boli, ale takhle nikdy nakonec neslapnes vedle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
3.4.17 20:44

@Petula258 Uvědom si, že on není ten s kým strávíš zbytek života i když si to teď na 100% myslíš. Nic ti nikam neuteče :nevim: Ani ten sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.4.17 20:45

@Petula258 Hele a když už se k němu stěhuješ, nabídl ti on, že u něj můžeš bydlet a že tě bude živit? :think:

• Citovat
  • Upravit
26583
3.4.17 20:48
@vonajebohyne píše:
Jo, se mi vari krev, protoze mam jen o rok mladsi dceru. Kdyby ten svatousek byl co proto, prijde se slusne predstavit, aby rodice uklidnil, holku nevydira a dava si jo bacha, aby ji neprivedl do maleru. Pak by i rodice casem povolili.

Mluvis mi z duse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
3.4.17 21:03
@Petula258 píše:
@Tunrida.
já neříkám že bych se k němu ostěhovala ale prostě na pár dní vypadnout od rodičů. Než by se to urovnalo všechno. Protože teď si vážně nedokážu představit, že budu doma kde semnou nikdo nemluví.

No tím, že k němu půjdeš když ti to rodiče zakázali, si to doma fakt neurovnas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.4.17 21:03
@Petula258 píše:
@Tunrida.
já neříkám že bych se k němu ostěhovala ale prostě na pár dní vypadnout od rodičů. Než by se to urovnalo všechno. Protože teď si vážně nedokážu představit, že budu doma kde semnou nikdo nemluví.

a tím že utečeš se to jistě vylepší a všichni tě budou milovat, budou sluníčkoví a přivítají tě s dortem a slavobránou zpět že? - prosím použij hlavu útěk nic neřeší naopak zhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.4.17 21:05
@Petula258 píše:
@Tunrida.
:mrgreen: No tak jestli si myslíš, že nynější situaci vyřešíš tím, že se sbalíš a odejdeš a pak se slavnostně vrátíš a budeš očekávat, že si z tebe sednou na p.del a abys to náhodou neudělala znova, tak ti dají propustku na víkendy, tak se fakt hooooodně pleteš. Garantuju ti, že jestli to uděláš, tak to ty budeš ráda, když si budeš moct sednout na p.del :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
33005
3.4.17 21:08
@Petula258 píše:
@Tunrida.

A co kdyby jsi rodicum ukazala, ze si na velkou holku jen nehrajes, ale ze ji opravdu jses? Že od problemu na par dni nemizis, aby jsi jim ukázal a museli o tebe mit strach? Co kdyby se ten dotycny treba přišel oficialne predstavit, co kdyby jsi ridicum dokázala, ze víš, co jé bezpečný sex a umis ho praktikovat? Tak se totíž řeší problémy, ze se o nich mluví, ne ze se od nich utika. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.4.17 21:25

@Petula258

odpovis na otazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
3.4.17 21:46

Nepřesvědčila jsi cizí ženy o své pravdě… myslíš si, že tu pravdu máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.4.17 01:37

Je ti šestnáct let, znáte se dva měsíce. Obojí je dost málo na to, aby jsi utíkala z domu.Jste oba velmi mladí /hlavně ty/, takže tvojí prioritou by měla být hlavně tvoje budoucnost, to znamená vystudovat aspon střední školu. Pokud tvému příteli na tobě opravdu záleží, pak to pochopí, a nebude vyvíjet na tebe tlak. Nemáte kam chvátat. Všechno má svůj čas. Co když se tvůj bratránek opravdu nemýlí? Proč by chtěl někdo z tvojí rodiny uškodit tobě? Třeba tě chtějí chránit. Nejdříve bych se snažila přítele dobře poznat, jak se chová i v zátěžových situacích. Jak už děvčata psaly, ať se přijde k vám domů slušně představit, a ujistit rodiče, že mu jde o tebe, a tvoje dobro. Tím pádem tě bude podporovat hlavně ve studiu, a bude respektovat to, že nejsi dospělá, a že rodiče mají o tebe strach. Hlavně si pohlídej antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová