Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S přítelem platíte 12 000 nájem a inkaso, nešlo by se přestěhovat třeba do garsonky, než by jste se postavili na nohy?
Jinak k té trávě a pití alkoholu, přítel je dospělý, tak snad umí říct ne! Do krku mu to nikdo nelije, ne?
Jinak mi to přijde celé jako scifi..Celkem povedená rodina.. ![]()
Vy platite nekde v severnich Cechach 12tis za tak silene bydleni? jako proc? abyste dotovali jejich rodinu, co lezi doma?
Vysvetlila bych to „rodine“ takto: exekutori ti pohrozili, abys ten dluh za svagra splatila co nejdriv. Proto se musite odstehovat do nejakeho najmu, ktery vyjde na polovic oproti soucasnym 12 tis. ![]()
@Hanička 13 promiň, ale ty máš max zakladku. Dítě si umí spichnout kde kdo, ale ne každý by ho mel mít. Já bych do takové rodinné a osobní situace dítě neprivedla ani náhodou. Jeee a já si dělám starosti zda to vše zvládneme a to máme vlastní barák bez hypotéky.. Některé lidi opravdu nechápu. ![]()
@bamba píše:
Tak nevím, co řešíš. Odstěhujte se. Nájem za 12000 nejdete hravě. Přítelova rodina ať se postará sama.
Přesně… ![]()
V lokalitě, kde žiju já město cca 11.tis obyvatel se dá sehnat 1+1 za 6000,– se vším všudy. Možná i za míň, když nebudeš náročná.
Na přítelovu rodinu se vybodni mysli na sebe a své dítě.
K trávě a podobnému se radši nevyjadřuju…Povedená rodinka.
Tak tyhle nazory maji většinou lidi, ktery nemaj co na praci ona se dá matura z češtiny udělat i za 4! To, že nejsem rodilá češka nikoho z vás ani nenapadlo, tak jsem hrdá, že jsem ji tu vubec udělala, pravopis sice nemam na pravim místě, ale na rozdíl od vás merýpu do lidí, lituju vaše charakter, prosila jsem o radu ale vy umíte akorát urážet lidi o kerých nic nevíte! Mě to ale přijde směšný! bye
ja se z dluhu dostanu ale vy? Upřímě, jste v životě ready? ![]()
Holka promiň, ale číst po tobě ten text je na zabití. Tys snad nemohla dokončit ani střední na to jít na VŠ pedagogického vzdělání, i když o Ústí se říkají děsivé zvěsti.
Když platíte nájem 12 000, tak si myslím, že se vyplatí se odstěhovat, jelikož z vás jen berou peníze, který seženete určitě za méně peněz, i kdyby za 8 000, tak ušetříte 4 000.
Doufám, že na těch 150 000, co jsi půjčila máš nějaký doklad.
Jinak ti nikdo nic vracet nemusí.
@Deneriss píše:
@Hanička 13 promiň, ale ty máš max zakladku. Dítě si umí spichnout kde kdo, ale ne každý by ho mel mít. Já bych do takové rodinné a osobní situace dítě neprivedla ani náhodou. Jeee a já si dělám starosti zda to vše zvládneme a to máme vlastní barák bez hypotéky.. Některé lidi opravdu nechápu.
Rada bych se zeptala, jak informace o tom, ze vlastnite barak bez hypoteky a ze ty „ani nahodou…“ pomuze zakladatelce k vyreseni jeji problemu?
Příspěvek upraven 23.04.16 v 02:50
Insolvence kvůli 150 t, nájem 12 t za část domu
Ráda bych poradila, ale tady mi prostě něco nesedí.
@blabla123 píše:
Holka promiň, ale číst po tobě ten text je na zabití. Tys snad nemohla dokončit ani střední na to jít na VŠ pedagogického vzdělání, i když o Ústí se říkají děsivé zvěsti.Když platíte nájem 12 000, tak si myslím, že se vyplatí se odstěhovat, jelikož z vás jen berou peníze, který seženete určitě za méně peněz, i kdyby za 8 000, tak ušetříte 4 000.
Doufám, že na těch 150 000, co jsi půjčila máš nějaký doklad.Jinak ti nikdo nic vracet nemusí.
Dekuji za tu vzacnou moznost si precist tvuj text ze 2.odstavce a zustat nazivu.
Skoda, ze empatie nejde pujcit, ani s dokladem…
@Hanička 13 Nezlob se, ale nejen čeština, ale i vyjadřování a způsob života nesvědčí o rozhledu, který obvykle mívají studovaní lidé. Co se pošklebuješ, jestli je zde někdo ready? Svou neuvážeností ses dostala do pěkného srabu, jsi v insolvenci, těžko asi splatíš celé své dluhy, a tak bych místo vyskakování čekala trochu pokory.
Jiná rada, než sebrat svých pět švestek a osamostatnit se, není.
Tak nevím, co řešíš. Odstěhujte se. Nájem za 12000 nejdete hravě. Přítelova rodina ať se postará sama.