Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko, tys viděla vejšku možná tak z rychlíku. A pochybuju, že máš i maturitu. Myslím, že naše školství na tom zase není tak špatně, aby se někdo s takovým písemným projevem, jako máš ty, dostal na vejšku a ještě k tomu na peďák. Cos měla učit? Přýrodopys, Ďejepis nebo snad Fizyku? ![]()
Né, prosím, řekněte mi, že je to vtip a zakladatelka je další troll
IQ tykve a gramatika na úrovni špatně střeleného Mexičana
jestli tohle není fór a takoví lidé jsou schopni se dožít dospělosti a ještě se namnožit, tak se svět zbláznil ![]()
Já tedy „nechápu“ ty doktory, to je snad platí nějaká „pro-life propaganda“ či co…
„buď škola, nebo miminko“…co to je za diagnozu???
a jinde zase - „buď dítě teď hned, pak to nepůjde“…
Doktoři za to můžou!!! Už je mi to jasný!!!
@elpiska píše:
@Hanička 13 Nezlob se, ale nejen čeština, ale i vyjadřování a způsob života nesvědčí o rozhledu, který obvykle mívají studovaní lidé. Co se pošklebuješ, jestli je zde někdo ready? Svou neuvážeností ses dostala do pěkného srabu, jsi v insolvenci, těžko asi splatíš celé své dluhy, a tak bych místo vyskakování čekala trochu pokory.
Jiná rada, než sebrat svých pět švestek a osamostatnit se, není.
Ja ze 150 000 zaplatim 30% takže pohoda a vybuduji si svoje bydleni od zakladu, nepotrebuji prijit k hotovemu a uz me lakave neobtezuj, od tebe rady nechci!!! Tebe musej lidi milovat
![]()
@PetraJ píše:
Zakladatelko, tys viděla vejšku možná tak z rychlíku. A pochybuju, že máš i maturitu. Myslím, že naše školství na tom zase není tak špatně, aby se někdo s takovým písemným projevem, jako máš ty, dostal na vejšku a ještě k tomu na peďák. Cos měla učit? Přýrodopys, Ďejepis nebo snad Fizyku?
@Hanička 13 píše:
Tak tyhle nazory maji většinou lidi, ktery nemaj co na praci ona se dá matura z češtiny udělat i za 4! To, že nejsem rodilá češka nikoho z vás ani nenapadlo, tak jsem hrdá, že jsem ji tu vubec udělala, pravopis sice nemam na pravim místě, ale na rozdíl od vás merýpu do lidí, lituju vaše charakter,prosila jsem o radu ale vy umíte akorát urážet lidi o kerých nic nevíte! Mě to ale přijde směšný! byeja se z dluhu dostanu ale vy? Upřímě, jste v životě ready?
Já i ostatní holky, ti tady radily se odstěhovat..k tomu ses vůbec nevyjádřila..
@Hanička 13 píše:
Ja ze 150 000 zaplatim 30% takže pohoda a vybuduji si svoje bydleni od zakladu, nepotrebuji prijit k hotovemu a uz me lakave neobtezuj, od tebe rady nechci!!! Tebe musej lidi milovat![]()
30%? Milá zlatá!!! Já bych tě to nechala zaplatit do poslední koruny…
@PetraJ píše:
Zakladatelko, tys viděla vejšku možná tak z rychlíku. A pochybuju, že máš i maturitu. Myslím, že naše školství na tom zase není tak špatně, aby se někdo s takovým písemným projevem, jako máš ty, dostal na vejšku a ještě k tomu na peďák. Cos měla učit? Přýrodopys, Ďejepis nebo snad Fizyku?
Holky, vždyť zakladatelka psala, že neni rodilá Češka, tak nemůžete čekat psaní bez hrubek. Jinak já pořád nějak nechápu, proč s nimi bydlíte, když platíte tak vysoký nájem 12tis?? Pochopila bych to v případě, že byste platili minimum, ale takhle? Vždyť seženete pronájem malého bytu mnohem levněji a ještě můžete ze zbytku splácet dluhy.
@zuzukobylka píše:
Holky, vždyť zakladatelka psala, že neni rodilá Češka, tak nemůžete čekat psaní bez hrubek.
I kdybych připustila, že není Češka, přijde ti normální, aby se hlásila na pedagogickou fakultu? Chtěla bys, aby tvoje děti učil člověk, co má takovej příšernej písemnej projev?
A tohle je tady na emiminu klasická výmluva. Kdo neumí napsat správně jedinou větu, je buď cizinec nebo má nějaký dys. Už to beru s rezervou.
@zuzukobylka píše:
Holky, vždyť zakladatelka psala, že neni rodilá Češka, tak nemůžete čekat psaní bez hrubek. Jinak já pořád nějak nechápu, proč s nimi bydlíte, když platíte tak vysoký nájem 12tis?? Pochopila bych to v případě, že byste platili minimum, ale takhle? Vždyť seženete pronájem malého bytu mnohem levněji a ještě můžete ze zbytku splácet dluhy.
Děkuji, platime barak v pronajmu..my 12000,– rodice taky 12000,– a švagr co je na nemocenske 6000,–, barak je obrovsky, každý má svou místnost cca 50m2. Myslela jsem si, že když budeme na vesnici tak se jeho rodina srovna, ale bohužel. Když jsem rekla, ze odejdeme. Tak mi řekli, že je podrážím, ale máte pravdu, našla jsem něco levnějšího, děkuji a děkuji těm, kteří radí ať se odstěhujeme, prostě nechci nechat synka vyrůstat s nima a pritele chci od nich odtáhnout co nejdále, zklamala jsem se v nich! Nenávidím alkohol trávu a cigarety, ale oni ksou prostě takovi, tak ať si dělaj co chtěj ![]()
@elpiska píše:
@AniNevim Na to, jak se oháníš empatií, jsi zakladatelce moc empaticky neporadila. Radíš jí lhaní? Proč by neměla spolubydlící rodině říct, že ji to s nimi takto nebaví a že hodlá žít ve spořádaných poměrech, nejlépe bez nich?Máme volný zařízený byt, dědictví, nechceme jej prodat ani pronajímat, zauvažovali jsme o možnosti jej poskytnout někomu v nouzi v podstatě jen za náklady. Ale po přečtení několika podobných příspěvků, mně tento nápad přechází…
Ano, poradila jsem ji lez ve jmenu zachovani klidu pro zdravi jeji a jejiho ditete. Dle toho jak pises, jste uplne vyjimecne lidska rodina s hezkymi vztahy. Zato si umim predstavit, co zacne padat na hlavu zakladatelky, kdyz v te (ji cizi) rodine promluvi otevrene.
@Hanička 13 píše:
Děkuji, platime barak v pronajmu..my 12000,– rodice taky 12000,– a švagr co je na nemocenske 6000,–, barak je obrovsky, každý má svou místnost cca 50m2. Myslela jsem si, že když budeme na vesnici tak se jeho rodina srovna, ale bohužel. Když jsem rekla, ze odejdeme. Tak mi řekli, že je podrážím, ale máte pravdu, našla jsem něco levnějšího, děkuji a děkuji těm, kteří radí ať se odstěhujeme, prostě nechci nechat synka vyrůstat s nima a pritele chci od nich odtáhnout co nejdále, zklamala jsem se v nich! Nenávidím alkohol trávu a cigarety, ale oni ksou prostě takovi, tak ať si dělaj co chtěj
Co za dům, má pokoj 50 metrů čtverečných? Takhle velké jsou byty 2+1.
@PetraJ píše:
A tohle je tady na emiminu klasická výmluva. Kdo neumí napsat správně jedinou větu, je buď cizinec nebo má nějaký dys. Už to beru s rezervou.
Pritom Hanicka je takove klasicke zahranicni jmeno