Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elpiska píše:
@AniNevim Na to, jak se oháníš empatií, jsi zakladatelce moc empaticky neporadila. Radíš jí lhaní? Proč by neměla spolubydlící rodině říct, že ji to s nimi takto nebaví a že hodlá žít ve spořádaných poměrech, nejlépe bez nich?Máme volný zařízený byt, dědictví, nechceme jej prodat ani pronajímat, zauvažovali jsme o možnosti jej poskytnout někomu v nouzi v podstatě jen za náklady. Ale po přečtení několika podobných příspěvků, mně tento nápad přechází…
Ano, poradila jsem ji lez ve jmenu zachovani klidu pro zdravi jeji a jejiho ditete. Dle toho jak pises, jste uplne vyjimecne lidska rodina s hezkymi vztahy. Zato si umim predstavit, co zacne padat na hlavu zakladatelky, kdyz v te (ji cizi) rodine promluvi otevrene.
@Hanička 13 píše:
Děkuji, platime barak v pronajmu..my 12000,– rodice taky 12000,– a švagr co je na nemocenske 6000,–, barak je obrovsky, každý má svou místnost cca 50m2. Myslela jsem si, že když budeme na vesnici tak se jeho rodina srovna, ale bohužel. Když jsem rekla, ze odejdeme. Tak mi řekli, že je podrážím, ale máte pravdu, našla jsem něco levnějšího, děkuji a děkuji těm, kteří radí ať se odstěhujeme, prostě nechci nechat synka vyrůstat s nima a pritele chci od nich odtáhnout co nejdále, zklamala jsem se v nich! Nenávidím alkohol trávu a cigarety, ale oni ksou prostě takovi, tak ať si dělaj co chtěj
Co za dům, má pokoj 50 metrů čtverečných? Takhle velké jsou byty 2+1.
@PetraJ píše:
A tohle je tady na emiminu klasická výmluva. Kdo neumí napsat správně jedinou větu, je buď cizinec nebo má nějaký dys. Už to beru s rezervou.
Pritom Hanicka je takove klasicke zahranicni jmeno
@Hanička 13 píše:
Děkuji, platime barak v pronajmu..my 12000,– rodice taky 12000,– a švagr co je na nemocenske 6000,–, barak je obrovsky, každý má svou místnost cca 50m2. Myslela jsem si, že když budeme na vesnici tak se jeho rodina srovna, ale bohužel. Když jsem rekla, ze odejdeme. Tak mi řekli, že je podrážím, ale máte pravdu, našla jsem něco levnějšího, děkuji a děkuji těm, kteří radí ať se odstěhujeme, prostě nechci nechat synka vyrůstat s nima a pritele chci od nich odtáhnout co nejdále, zklamala jsem se v nich! Nenávidím alkohol trávu a cigarety, ale oni ksou prostě takovi, tak ať si dělaj co chtěj
Proč jste si ve své finanční situaci pronajali Karlštejn?
Takze suma sumarum 30 000 kc platite najem? Lidi s exekucemi a insolvenci? Tak to bych chtela videt.
@matkabagristy píše:
Proč jste si ve své finanční situaci pronajali Karlštejn?
A víš, že jsem chtěla napsat něco podobnýho? Že za 30 klacků měsíčně ten barák musí být Karlštejn. ![]()
@_BBQ_s píše:
Pritom Hanicka je takove klasicke zahranicni jmeno
Taky jsem si to pomyslela ![]()
@Hanička 13 píše:
Ja ze 150 000 zaplatim 30% takže pohoda a vybuduji si svoje bydleni od zakladu, nepotrebuji prijit k hotovemu a uz me lakave neobtezuj, od tebe rady nechci!!! Tebe musej lidi milovat![]()
Pohoda? Připadá ti normální zaplatit necelou třetinu dluhu? Jak k tomu přijde ten, kdo ti půjčil? Tvoje arogance svědčí o tom, co jsi zač.
Ale držím palce, ať se z toho kolektivního bydlení vymaníš a žiješ pěkný život.
@AniNevim asi nijak.
já jen, že já se děsím toho zda zvládneme péči o dítě a pak jsou tu takoví co to asi vůbec neřeší a přivedou na svet dítě. Já bych to neudělala. Toť vše. Dotaz od zakladatelky je naprosto zbytečny, má se sebrat a jít do prdele. Každý svého štěstí strůjcem.
@lauraka píše:
Takze suma sumarum 30 000 kc platite najem? Lidi s exekucemi a insolvenci? Tak to bych chtela videt.
Ty to nechapes, v jejich situaci to jinak neslo. To pise na zacatku ![]()
@elpiska píše:
Pohoda? Připadá ti normální zaplatit necelou třetinu dluhu? Jak k tomu přijde ten, kdo ti půjčil? Tvoje arogance svědčí o tom, co jsi zač.Ale držím palce, ať se z toho kolektivního bydlení vymaníš a žiješ pěkný život.
Těch 150 000 půjčila zakladatelka, pokud jsem to správně pochopila z úvodního příspěvku.
@Deneriss píše:
@AniNevim asi nijak.já jen, že já se děsím toho zda zvládneme péči o dítě a pak jsou tu takoví co to asi vůbec neřeší a přivedou na svet dítě. Já bych to neudělala. Toť vše. Dotaz od zakladatelky je naprosto zbytečny, má se sebrat a jít do prdele. Každý svého štěstí strůjcem.
jj, chapu, take jsem plna obav o existenci… tady se v podstate lecim ![]()
@blabla123 píše:
Těch 150 000 půjčila zakladatelka, pokud jsem to správně pochopila z úvodního příspěvku.
Pochopila jsem to tak, že si je pujčila v bance nebo podobné instituci a pujčila je svému švagrovi, který ji nic nesplácel.
Zakladatelko, našla bych co nejlevnější bydlení(třeba byty na vesnici jsou hodně levné) a rychle pryč. Snad přítele přesvědčíš.