Rodinné spory, dluhy a bydlení ve více lidech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3436
23.4.16 17:39
@PetraJ píše:
No neboj, na takový úrovni, jako zakladatelka, fakt nejsem. Na vejšce jsem nebyla, mám jenom maturitu. Ale na rozdíl od ní, ji mám doopravdy.
Opravdu si myslíš, že by zakladatelka byla schopná se svojí češtinou studovat na pedagogický fakultě? Fakt mě udivuje, že tomu snad někdo věří. 8o

to šemu věřím, je jedno, prostě se nevysmívej,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
23.4.16 17:46
@mirecekblbecek píše:

Nebo co, pančelko? Půjde si stoupnout do kouta? 8o :mrgreen:

Hanička tady vysloveně mele blbosti a lže a vymýšlí si… @PetraJ se ji nijak nevysmívá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
23.4.16 17:50
@anonymouss píše:
Nebo co, pančelko? Půjde si stoupnout do kouta? 8o :mrgreen:Hanička tady vysloveně mele blbosti a lže a vymýšlí si… @PetraJ se ji nijak nevysmívá :roll:

mám pocit, že zhruba 50% diskutujících si pravdu přikrášluje, jsi na netu, ne ve zpovědnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
23.4.16 17:54
@anonymouss píše:
Nebo co, pančelko? Půjde si stoupnout do kouta? 8o :mrgreen:Hanička tady vysloveně mele blbosti a lže a vymýšlí si… @PetraJ se ji nijak nevysmívá :roll:

jo, nám ve škole, učitelka-právnička říkala, že ví o případech dvou právníků s iq 70.ale jacito byli právníci, to už neříkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
23.4.16 17:56
@mirecekblbecek píše:

Já se jí nevysmívám, já jen mám hrůzu z toho, že by někdo s takovou příšernou češtinou, učil moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
23.4.16 18:01
@PetraJ píše:
Já se jí nevysmívám, já jen mám hrůzu z toho, že by někdo s takovou příšernou češtinou, učil moje děti.

napsala, že nedokončila, takkkkkže klliiiiiid. navíc, dokteří ´švarcové, jsou daleko nebezpečnější a bohužel, těch je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
23.4.16 18:10
@PetraJ píše:
A jak by se tímhle mohla dostat do insolvence?

To právě nechápu…

• Citovat
  • Upravit
wewa1
24.4.16 18:51
@mirecekblbecek píše:
jo, nám ve škole, učitelka-právnička říkala, že ví o případech dvou právníků s iq 70.ale jacito byli právníci, to už neříkala :lol:

To chceš říct, že člověk s lehkou mentální retardací vystudoval práva? 8o Jedině snad v Plzni… To se pak nedivím, že to u nás funguje, jak to v českém soudnictví funguje…

• Citovat
  • Upravit
66852
24.4.16 18:53
@mirecekblbecek píše:
jo, nám ve škole, učitelka-právnička říkala, že ví o případech dvou právníků s iq 70.ale jacito byli právníci, to už neříkala :lol:

se uklidni, člověka na úrovni 70 iq jsi asi neviděla, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
24.4.16 19:59
@matkabagristy píše:
se uklidni, člověka na úrovni 70 iq jsi asi neviděla, že

jak jsem koupila, prodávám, takže se laskavě uklidni ty. a nemám důvod nevěřit naší vyucující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
24.4.16 20:00
@wewa1 píše:
To chceš říct, že člověk s lehkou mentální retardací vystudoval práva? 8o Jedině snad v Plzni… To se pak nedivím, že to u nás funguje, jak to v českém soudnictví funguje…

pokud měl geniální pamět, tak proč ne.ona neříkala že je to bězná praxxe, jen že se to stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
24.4.16 20:10

@mirecekblbecek ok, říkat si může kdo chce, co chce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
24.4.16 20:42
@mirecekblbecek píše:
pokud měl geniální pamět, tak proč ne.ona neříkala že je to bězná praxxe, jen že se to stalo

Prosím tě, nastuduj si, kolik je IQ 70 a co je mžné s takovým postižením zvládnout.
Geniální paměť to rozhodně není :roll:
(Vím, krmím trolla. Vím, mám si příště sednout na ruce.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
24.4.16 23:06
@mirecekblbecek píše:
jak jsem koupila, prodávám, takže se laskavě uklidni ty. a nemám důvod nevěřit naší vyucující.

No nám toho vyučující taky navykládali… :mrgreen: A ne vše byla pravda…

• Citovat
  • Upravit
2839
24.4.16 23:20

@mirecekblbecek A jak to ta ucitelka vi? Ona jim to IQ merila? Videla jejich IQ testy? Vis vubec co je to IQ 70? To je hranicni debilita, jedinec je rad, ze zvladne zvlastni skolu, o nejake vysoke skole nemuze byt ani rec :-) To si akorat ucitelka chtela rypnout a zesmesnit vseobecne uznavane povolani pravnika ve smyslu i blbec dokaze vystudovat prava. Nemuzes to brat doslovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová