Rodinné spory, dluhy a bydlení ve více lidech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
25.4.16 00:57
@lauraka píše:
@mirecekblbecek A jak to ta ucitelka vi? Ona jim to IQ merila? Videla jejich IQ testy? Vis vubec co je to IQ 70? To je hranicni debilita, jedinec je rad, ze zvladne zvlastni skolu, o nejake vysoke skole nemuze byt ani rec :-) To si akorat ucitelka chtela rypnout a zesmesnit vseobecne uznavane povolani pravnika ve smyslu i blbec dokaze vystudovat prava. Nemuzes to brat doslovne.

Nezapomeň prosím, že není jen Karlovka, celá řada starších „právníků“, ted jsem málem napsala „vystudovala“, ale opravuji na „absolvovala“, VS SNB, tedy Vysokou školu Sboru národní bezpečnosti a získala tam riga. Dnes jsou soudci, advokáti, státní zástupci. 70 je asi trochu, ale fakt jen trochu, u přehnané, ale 80 bych ani náhodou nezpochybňovala. Navíc v devadesátkách tito lidé nemuseli vykonávat advokátské zkoušky, u kterých by mohli narazit. Znám pár opravdu hodně blbých právníků. Ti mají tedy zrovna Karlovku, legálně dálkově udělanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
25.4.16 06:36

@roata viděla jsi někdy naživo člověka s iq 70? Mluvila jsi s ním? Spíš bych to viděla stejně jako @lauraka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
25.4.16 08:19
@roata píše:
Nezapomeň prosím, že není jen Karlovka, celá řada starších „právníků“, ted jsem málem napsala „vystudovala“, ale opravuji na „absolvovala“, VS SNB, tedy Vysokou školu Sboru národní bezpečnosti a získala tam riga. Dnes jsou soudci, advokáti, státní zástupci. 70 je asi trochu, ale fakt jen trochu, u přehnané, ale 80 bych ani náhodou nezpochybňovala. Navíc v devadesátkách tito lidé nemuseli vykonávat advokátské zkoušky, u kterých by mohli narazit. Znám pár opravdu hodně blbých právníků. Ti mají tedy zrovna Karlovku, legálně dálkově udělanou :)

nám právě ta právnička(učí i současně pracuje, nebo pracovala)říkala, že udělal někdo kontrolní testy iq a tohle zjistili, nevybavuju si ani jestli to byli češi nebo někdo jiný, ale tak, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
25.4.16 08:20
@matkabagristy píše:
@roata viděla jsi někdy naživo člověka s iq 70? Mluvila jsi s ním? Spíš bych to viděla stejně jako @lauraka

nevěř, nikdo tě nenutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.16 09:25
@matkabagristy píše:

Neobhajuju přece 70 IQ, Lauraka to vystihla, že je to hranicní pasmo debility. Reagovala jsem na to, že i pořádný blbec může mít titul JUDr., ale se 70 asi fakt ne. I když rozdíl mezi Zvláštní školou a VŠ SNB nevidím tak veliký:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.16 09:43
@matkabagristy píše:

Nicméně, tomu, že někdo dává skupině právníků IQ testy a někdo z nich má skutečně IQ hraniční s debilitou, taky příliš nevěřím. Předpokládám, že takový člověk neumí ani číst. Spíš si umím představit, že to někoho urazilo a testík sabotoval. Zvláště pokud by to bylo anonymně ve skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
25.4.16 12:44

@Hanička 13 Diskuzi jsem si procetla celou. Nejprve jsem vasi situaci povazovala jen za spatny vtip. Male miminko, souziti s podivnou rodinkou, insolvence na 150 tis., nedokonceny pajdak, hrubky v textu, celkovy projev, nezvykle vysoky najem, absolutne prestrelena vymera pokoju…pak jsem se ale zamyslela a tak nejak vam to i cele verim, protoze mam ve svem okoli nekolik obdobnych pripadu a ze zkusenosti vim, ze cim neuveritelnejsi zivotni pribeh, tim je skutecnejsi. Dejte na rady zkusenejsich a od rodiny odejdete, byt by to znamenalo ztratu partnera. Clovek, ktery neni schopen vlastniho usudku a radeji bude v dosahu spatneho vlivu svych rodicu a sourozencu radeji nez se svym zivotnim partnerem a potomkem, nestoji za nic. Radeji at nema vase dite zadeny muzsky vzor, nez aby vidalo zkoureneho tatu, shnile prarodice a zadluzene a vycurane strycky a teticky. Proste se odstehujte do azylaku, vzchopte se tam, postavte se na vlastni nohy. Preji mnoho stesti. Penize tady neresim, protoze uz sama dobre vite, ze jste udelala chybu a budete za ni dlouho platit…Jen ji prosim neopakujte v zajmu vsech ostatnich, kteri za to plati jako vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
25.4.16 12:52

Dovolím si odbočit, já mám ve čt a pá zkoušky, umím kulový, ale tu na emimi, to je taková prča, pomalu lepší než vážná hudba, kterou poslouchám dnes a denně, nemohu se odtrhnout, ženy, to bude průser na zkoušce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
25.4.16 12:53
@janicka23 píše:
Vetsinou se nevyjadruji, ale ted musim. Jste skutečně slepice. Smát se nekomu kvuli chybám a dalšímu je ubohé. A ja osobne znam spoustu lidi, kteri udělali maturitu a nejsou na tom s pravopisem nejlépe.

Vim, ze reaguju na OT vec a pleskam se za to pres ruce, ale to je opravdu v neporadku a svedci to o tristni urovni ceskeho skolstvi. Rozhodne to neni nic, co by se melo omlouvat a byt normou! (Jinymi slovy - maturitu by meli dostat pouze ti, kteri se dokazi naucit alespon zakladni gramaticka pravidla rodneho jazyka typu vyjmenovana slova a shoda prisudku s podmetem. Mluvim o studentech bez dys…, u nich jsem ochotna primhourit oko.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
25.4.16 12:58
@sakota píše:
Vim, ze reaguju na OT vec a pleskam se za to pres ruce, ale to je opravdu v neporadku a svedci to o tristni urovni ceskeho skolstvi. Rozhodne to neni nic, co by se melo omlouvat a byt normou! (Jinymi slovy - maturitu by meli dostat pouze ti, kteri se dokazi naucit alespon zakladni gramaticka pravidla rodneho jazyka typu vyjmenovana slova a shoda prisudku s podmetem. Mluvim o studentech bez dys…, u nich jsem ochotna primhourit oko.)

kež by to bylo tak jednoduché, těch „dokonalých“ je tak žalostně málo, bohužel v každém oboru a těch průměrných je plná planeta, tak bud v klidu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
25.4.16 13:25
@mirecekblbecek píše:
kež by to bylo tak jednoduché, těch „dokonalých“ je tak žalostně málo, bohužel v každém oboru a těch průměrných je plná planeta, tak bud v klidu. :lol:

Nojo, ale jestli to, co tu bylo vidět je průměr, který z českého jazyka odmaturuje, tak potěš koště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
25.4.16 13:56
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, ale jestli to, co tu bylo vidět je průměr, který z českého jazyka odmaturuje, tak potěš koště.

Sice jsem to schytala za OT a trochu i coby slepice, oboje docela opravnene :), ale řešit na webu pravopis mne taky přijde mimo. Navíc zakladatelka uvedla, že není rodilá Češka. Ale k tomu tématu, taky nemám problém ji věřit. Je zneužívaná povedenou rodinkou, asi už několik let, ke cti ji slouží, že se tomu odmítá přizpůsobit a přemýšlí jak z toho ven. Asi jsou jen dvě možnosti řešení, jedna s partnerem jinam, bez ohledu na vydírání rodinky. Navíc ona za jejich problémy nemůže, spíše je to naopak, tak nemá důvod je pomáhat řešit. A kdyby partner odmítl, tak sama třeba do azyláku. Taky ji držím palce ať to dokáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 21:18
@janicka23 píše:
Vetsinou se nevyjadruji, ale ted musim. Jste skutečně slepice. Smát se nekomu kvuli chybám a dalšímu je ubohé. A ja osobne znam spoustu lidi, kteri udělali maturitu a nejsou na tom s pravopisem nejlépe.

Takové znáš jenom proto, že úroveň maturit v naší republice klesá a dají ji skoro každému debílkovi. Kokodák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
26.4.16 08:56
@Iustitia omnibus píše:
Takové znáš jenom proto, že úroveň maturit v naší republice klesá a dají ji skoro každému debílkovi. Kokodák :mrgreen:

celá planeta je zaplavená průměrnými lidmi, nám říkal profesor na vš, že si máme dávat pozor na „bysme“,taký´že asi to zase tak běžné není, že by i na vš byli všichni dokonalí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
26.4.16 13:02
@kdochcekam píše:
Nechápu o co vám jde. To si jako vy, co to tu rozbabráváte vzdělání a inteligenci myslíte, že jste prudce inteligentní a dokonalé bytosti nebo co? Mě spíš připadáte jako zamindrákované, nezajímavé bytosti, se kterýma si nikdo moc nechce ani povídat a proto tu plevelíte tudle diskusi takovýma blábolama o ničem. :mavam:

Jo, @mirecekblbecek se takto vychloubá v každé diskuzi.Je to úsměvné a o jejim IQ si myslím díky jejímu vyjadřování své.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová