Rodině vadí má nadváha

Anonymní
25.12.14 23:07

Rodine vadi ma nadvaha

Prosim anonym. :,( Jsou Vanoce a tak se me veci vice dotykaji. Prijel rodiny prislusnik, ktery mi vytkl, ze jsem tlusta a furt jim.Jsem rok a pul po porodu, tudiz asi dotycny ocekacal, ze budu stihla. Posledne me videl dotycny v lete.To hned se ptal, kolik jsem uz zhubla. :pocitac: Muj otec si me taky dobira, ze jsem podobne sve matce, ktera je taky silnejsi. Presto je to velmi pekna zena.Ja jsem taky celkem pohledna a s vahou srovnana. Presto me urazi narazky vlastni rodiny na mou vahu. Vazim 90kilo a mam 175cm. Nejsem extra tlusta, mam velke bricho a prsa, ty jsou bohuzel dedicne. :( Nechapu proc je tak dulezita stihlost.Me osobne nevadi, ze mam nadvahu. Nehodlam hubnout, jen me mrzi chovani me blizkeho cloveka. Copak se hodnoti clovek jen podle toho kolik vazi?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2940
25.12.14 23:09

A nemají třeba strach o tvé zdraví? ono lidi s nadváhou mají víc zdravotní problémy než hubení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.12.14 23:11

Přesně to, co píšeš, bys měla říct i těm, co mají blbé kecy. Znám spoustu žen s nadváhou a jsou to krásné ženské, co ty kila umí nosit. Důležité je to, abys ty byla spokojená, jestli ta kila pro tebe neznamenají stres, nedostatek sebevědomí a další negativní pocity, pak buď taková jaká jsi a ať se ostatní jdou bodnout. :kytka:
Něco jiného je zdraví u hodně obezních lidí, tam je pak hubnutí nutné, včetně toho nátlaku okolí. Ale to tvůj případ jistě není, podle toho, co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
25.12.14 23:12

Řekni jim jak to cítíš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Myslím, že úplně srovnaná nejsi, když ti to okolí dává tahle sežrat. Kdyby jsi se uměla lépe obhájit, vymezit se, dali by pokoj.

Já 174/ 95 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Blackova.K Jsem zdrava jako ripa. :mrgreen: Jen rodina si myslela, ze hned po porodu zacnu hubnout…a ono nic. :mrgreen: Pribrala jsem v tehu 12kilo. Stvou me takove zaobalene narazky typu, ze jsem cim dal vic podobna mati.Jako,ze jsem cim dal vic tlustsi. A ty narazky posloucham i pred partnerem.Je mi pak trapne.Tomu ma nadvaha nevadi.

• Citovat
  • Upravit
5009

Tak nevím, ale prostě přijet na svátky a ve dveřích mi oznámit, že jsem tlustá a furt jím? Co je to za chování? Pokud má člověk neodkladnou potřebu to druhému sdělit, dá se to určitě zvládnout i citlivěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
25.12.14 23:14
@Anonymní píše:
Prosim anonym. :,( Jsou Vanoce a tak se me veci vice dotykaji. Prijel rodiny prislusnik, ktery mi vytkl, ze jsem tlusta a furt jim.Jsem rok a pul po porodu, tudiz asi dotycny ocekacal, ze budu stihla. Posledne me videl dotycny v lete.To hned se ptal, kolik jsem uz zhubla. :pocitac: Muj otec si me taky dobira, ze jsem podobne sve matce, ktera je taky silnejsi. Presto je to velmi pekna zena.Ja jsem taky celkem pohledna a s vahou srovnana. Presto me urazi narazky vlastni rodiny na mou vahu. Vazim 90kilo a mam 175cm. Nejsem extra tlusta, mam velke bricho a prsa, ty jsou bohuzel dedicne. :( Nechapu proc je tak dulezita stihlost.Me osobne nevadi, ze mam nadvahu. Nehodlam hubnout, jen me mrzi chovani me blizkeho cloveka. Copak se hodnoti clovek jen podle toho kolik vazi?

175/90 fakt není tolik, ze by si léčili své mindraky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850

Jestli Ti to nevadi, tak to neres, jestli to resis, tak Ti to mozna trochu vadi… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
@LaraA píše:
Jestli Ti to nevadi, tak to neres, jestli to resis, tak Ti to mozna trochu vadi… :think:

Jasan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
25.12.14 23:15
@omites píše:
Myslím, že úplně srovnaná nejsi, když ti to okolí dává tahle sežrat. Kdyby jsi se uměla lépe obhájit, vymezit se, dali by pokoj.Já 174/ 95 :mavam:

Tomu nevěřím. Vždycky můžeš narazit na blbce, pak záleží na tom, co mu odpovíš, ale ten jeho prvotní výjev prostě ne vždycky ovlivníš. Můžeš ho pak setřít, to jo, a poslat třeba do patřičných mezí, ale to až po tom, co se vyjádří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
25.12.14 23:16

Velké břicho nemáš dědičné, ale z jídla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
25.12.14 23:17

@majki.r a proč na tebe dolehne prohlášení nějakého blbce, pokud se sama se sebou cítíš v pohodě? (filozofická otázka).

Mému muži se líbím, rodinu jsem několikrát odpálkovala, takže už to neřeší. No a vzdálejší rodina je mi šumák, nehledě na to, že oni mají svých starostí dost. A tak se ani nedivímm když si trochu rýpnou - jelikož je to snažší než řešit svoje problémy. :nevim:

Příspěvek upraven 25.12.14 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 23:18
@Anonymní píše:
@Blackova.K Jsem zdrava jako ripa. :mrgreen: Jen rodina si myslela, ze hned po porodu zacnu hubnout…a ono nic. :mrgreen: Pribrala jsem v tehu 12kilo. Stvou me takove zaobalene narazky typu, ze jsem cim dal vic podobna mati.Jako,ze jsem cim dal vic tlustsi. A ty narazky posloucham i pred partnerem.Je mi pak trapne.Tomu ma nadvaha nevadi.

tak ti nemá být trapně, když jemu to nevadí. Přeci jde o to aby jste byli spokojení vy dva ne? ;)
edit: já zas poslouchala „nažer se anorektičko“ pár vtipných odpovědí a bylo.

Příspěvek upraven 25.12.14 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.12.14 23:18

Já teda nějak nechápu lidi, kteří mají potřebu tohle rozebírat a ještě na svátky, kdybys měla 150kg, tak budiž ale tohle fakt nechápu.
A podle mě úplně srovnaná s tím nejsi, řekla bych, že na sobě dáváš znát, jak tě ty řeči štvou (což chápu) a proto to ostatní pořád opakují. Zkus to přístě nějak obrátit proti nim, udělat si z toho srandu a prostě fakt dělat, že jsi v pohodě a tyhle řeči tě nerozhodí, věřím, že většinu lidí by pak podobné řeči přešly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová