Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
2.1.15 19:58

@marketm kolik měříš? Nejsi menší?

Já si posledních pár dnů jako koule připadám. Prcek má podle odhadu na UZ 2,5 kila a já jsem širší než vyšší. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
2.1.15 21:34

Psala jsem 168 nebo 9.. měření před 3měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.1.15 14:18

Asi tak, já mám na výšku 170 cm 65 kg a stejně si přijdu, že bych potřebovala pár kg zhubnout, zkrátka mám srovnání, že při těch 60 kg se cítím lépe, mám více energie, jsem výkonnější a ještě jako bonus lépe vypadám.
Táta si do mě rýpne, že jsem přibrala i při těch 65 kg a že bych s tím měla něco dělat, neumím si představit, co by mi rodina řekla, kdybych měla 90 kg :lol: Popravdě doufám, že takhle bych se svým zdravím nehazardovala a nedopustila to.

Jsem na FB ve skupině, kde jsem poznala spoustu ženských, které zhubly desítky kil-zdravě a postupně, viděla jsem i spoustu fotek před a po….a prostě mě už nikdo nenamluví, že by některá ženská to měla tak dědičně dané, že by s tím nešlo nic dělat, to je jen taková výmluva, když se někomu nechce úplně překopat svůj špatný životní styl a hlavně špatné stravovací návyky.
Ani věk ani mateřství není takovou překážkou. Strašně mě překvapilo, jak se třeba i srovnají nohy 8o takové ty tlusté křivé nohy, které jsou křivé kvůli tomu, že jsou obalené tukem, jakmile jde tuk dolů, vyloupnou se krásně tvarované štíhlé nohy a to třeba konkrétní dotyčná si do té doby myslela, že to má „geneticky dané“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 14:38

Zdravím, nečetla jsem všechny příspěvky, ale zakladatelce chci napsat, že Tě úplně chápu jak se cítíš. Mě přijde, že pokud člověk není štíhlý, tak je něco méně :(.Mám hodně podobný problém. Moje výška je 175 cm a bohužel 95 kg. Stydím se za to, před 6 lety jsem měla 59 kg a nikdy problémy s váhou. Po dvou dětech tahle změna, ale přiznám si to, můžu si za to sama. Nejsem důsledná, vždy shodím 5-8 kg, ale zase to naberu, už jsem fakt zoufalá, docházím půl roku na obezitologii a teda výsledky nic moc, ale je to o mě. Do mě nejvíc ryje manžel, chce mě štíhlejší, už chápe, že tu modelku co si bral nebudu, ale to jeho rýpání, pak mě to akorát nakopne, že vždy jdu a něco sním a tak dokola.Ale cítím na sobě, že se to dotýká i zdraví, zbortila se mi klemba na nohách :cert: atd. A to mě bude teprve 30.Takže můj cíl, shodit hlavně kvůli sobě a dětem :D Promiň te za román, nějak jsem se chtěla vypsat…

• Citovat
  • Upravit
8707
3.1.15 19:42

Taky jsem dokázala zhubnout před lety 50 kg za rok byla jsem na mateřské.. pak znovu na směny nedostatek spánku další těhotenství brzy na směny a holt těch necelých 20 nahoře za 5 let mám…dolů je dám, jen musím mít trošku času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silky123
4.1.15 00:20
@vodouska píše:
@Silky123 vzdyt ja taky nikde nedoporucuji poneranc k svacine ;-) Jill ma jidelnicky pod hodnotou bazalniho metabolismu, clovek zhubne, o tom zadna. Navic ma nastavene programy na lidi, co se nikdy moc nehybali a maji obrovskou nadvahu. Fort v necem ok, v necem s nim nesouhlasim.
Zajimam se nejen o cviceni, ale snazim se vzdelavat i v tom, jak telo funguje, jak jdou metabolicke procesy a podle toho pak resim jidelnicek (tohle je ale taky dost pozustatek poruch prijmu potravy). Nezakazuji ani sobe a ani ostatbim napr prilohy, tucnejsi maso, cokoladu v rozumne mire. Ono clovek zvladne odrikat, ale pak vlivem cehokoli prihde krize a clovek toho najednou zboucha strasne moc. Ze stravovacich stylu je mi nejblizsi iifym (if it fit your macros - pokud se ti to vejde do maker). Dlouhodobe ale jidelnicky nepocitam. Vzdy tak tyden az 10 dni a vetsinou odhalim, ze mam tendence se trochu sidit a musim pridat

Znám, jsem také bývalá anorektička a bulimička, takže přehled o energetických hodnotách mám dost dobrý. Teď už si léta držím váhu mezi 66 - 70 kily. Nejlíp jsem se cítila asi na těch 65, ale to jsem chtěla zase hubnout :), v hlavě to mám pořád takové „divné“, a asi mít vždycky budu.

U mě je zásadní moment, že když se hodím do módu „hubnu“, tak vždycky přibírám o 106, jakmile si řeknu, OK, nejde to, hlavně že jsem zdravá a živá, hodím vše za hlavu, tak mi jde váha dolů bleskově. Ale je fakt, že já nejsem kavárenský typ :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová