Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lili píše:
@majki.r Ja uzte znam ze me litovat nebudes kdyz jsi napsala ze mam plicni morbyla jsi to ty vid?
jsem na tebe náhodou byla hodná v té diskusi
![]()
@Lili píše:
@omites Mamale ja to tajim
staci kdyz nezamaskuju to brichoPříspěvek upraven 30.12.14 v 22:11
nekecej, že tě nikdy neviděl bez ![]()
@farska píše:
@majki.r Jee,tak to ja chtela prave evdet, jestli uz jsi slehla)) a ne. To se Ti jeste do porodu chudero asi zvetsi…
to doufám, že neeeeeee…už takhle jsem sháněla podprdy dva roky. Pak jsem našla právě Káčka, vzala jsem tři a nechala v tom obchodu tisíce. Větší už být nemůžou, nebo si je budu podvazovat obvazem a zavěšovat na krk ![]()
@majki.r píše:
to doufám, že neeeeeee…už takhle jsem sháněla podprdy dva roky. Pak jsem našla právě Káčka, vzala jsem tři a nechala v tom obchodu tisíce. Větší už být nemůžou, nebo si je budu podvazovat obvazem a zavěšovat na krk
až budeš kojit, hodíš kozu za rameno a necháš děcko ať se obslouží samo, zatímco bude vařit oběd ![]()
Jaké káčka?
@omites Dlouho ne
takticky mlci vi ze nic nenahmata ani ve tme jen ten brich ![]()
@omites píše:
až budeš kojit, hodíš kozu za rameno a necháš děcko ať se obslouží samo, zatímco bude vařit oběd
Jaké káčka?
To by byla pohodička ![]()
Káčka jako písmenko K, číslo podprdy ![]()
@Krasavicaa píše:
@farska 37neverim!
Ver.
Nelzu. Uz jsem to tu kdesi psala. ![]()
@majki.r já už myslela, že mi doporučíš nějakou super značku podporsenky.
Jako horor to byl po porodu, když jsem odložila kojící podrdy a jala se koupit nějakou lepší. Nesnáším ty plátěné, tak jsem šla po lehce vyztužených. A to bylo teda něco. A přitom jsem sháněla jen poctivé Déčka.
@farska v 37 taky budu mít batole na boku… ale jako druhé dítě. Ne jako šesté ![]()
@majki.r Neni ale uz tolik nekaslu dala jsem se na klid caj a citron rano se mi probudilo dite 37,5 zvracel cely den a kaslal ted ma 37 a usnul jsem si teda fakt odpocinula
Příspěvek upraven 30.12.14 v 22:24
@omites píše:
@majki.r já už myslela, že mi doporučíš nějakou super značku podporsenky.Jako horor to byl po porodu, když jsem odložila kojící podrdy a jala se koupit nějakou lepší. Nesnáším ty plátěné, tak jsem šla po lehce vyztužených. A to bylo teda něco. A přitom jsem sháněla jen poctivé Déčka.
Tak to se mám na co těšit
Už jsem na pěkné vyztužené podprsenky rezignovala, jsem ráda i za plátěnky ![]()
Příspěvek upraven 30.12.14 v 22:24
Ahoj holky, nečetla jsem celou diskuzi.ale někde jsem četla, že některá závidíte prsaxxxxl.
Nezávidte, není co. Já mám prsa 80/j a je to pěkný hnus.Jsem tlustá snažím se shodit, aby mi kozy trochu splaskly. Když jsem se vdávala je to už dlouho, měla jsem 75-košíčky mi byly všechny malé. Musela jsem si koupit 80.Chtěla jsem bez ramínek, samo, že na stany nedělaly bez ramínek. Vždy jsem chtěla prsa akorát, abych mohla nosit úzká ramínka, byla jsem štíhlá, typ modelky. Jenže 75 obvod koše malé, koupila jsem si 80 obvod mi po pár vypráních plandal. Teď taky jezdím do Primarku tam mají největší 80j, mám co dělat abych se do té velikosti vešla. Jak já jsem si vždy přála vypadat hezky ne jak vorvaň. Když máte obr prsa nic vám nesedí, trika nahoře malé, dole velké, opravdu není co zívidět.