Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@farska píše:
fOTO by nebylo???![]()
![]()
Premyslim, ze sem dam aspon bez hlavy
![]()
![]()
to ti sem mám vytlemit moje prsa?
Nicméně, když jsem měla 80kg, tak jsem měla takové divné půlplacky ![]()
Mě třeba ohledně prsou vadí to, že když si chci pohodlně lehnout, první, co musím udělat, je pohodlně si uložit prsa a pak zbytek. Vždycky jsem to slyšela od mamky a brala jsem to jako výmluvu : „mami, podej mi ovladač“ „nemůžu, zrovna jsem si uložila prsa“. No a teď říkám úplně to samý ![]()
@MarieOVMUC píše:
Ono asi nejde soudit podle vahy.. ja kdyz mám na svych 170 cm 60 kilo, vypadam v horni polovine tela jako anorektik a v dolni tak na 80 kg.. vyber kalhot je super. D a podprsenka? mam becka, ale hrudnik 95.. sehnat v normalnim obchode s konfekci nelze..ted hubnu po dvou tehotenstvích, uz jsem zhubla 25 kilo, od srpna mi vaha stoji a od tedka zacinam zase dalsi kolo a doufam, ze tech 60 kg mit do leta budu.. mam slibenou dovolenou
25 kilo dole, to jsi šikulka
![]()
@MarieOVMUC mám 85/D To se taky blbě shání, většinou mají 85/C a to mi z toho košíčku skáčou ven.
@omites Mam 80 DD-F, dle miry nakojeni:-))
@majki.r Mas to tezky, nedoivim se, ze chces mensi…
Krasavico, jdu neco na chvili najit. ![]()
@omites píše:
@MarieOVMUC mám 85/D To se taky blbě shání, většinou mají 85/C a to mi z toho košíčku skáčou ven.
Moje mají taky tendenci vykukovat, horem nebo spodem.
Řeším to tak, že si přes normální podprsenku natahuju i takovou tu sportovní podprdu, je to supr, opticky ty prsa nezvětší a člověk má jistotu, když se třeba potřebuje předklonit a tak. ![]()
Tipovacka… ![]()
Prdlajs. Zadna tipovacka.
Vse jsem uz na sebe vykdakala… ![]()
@farska teda ty jsi kóča
Postavičku máš jak lusk a prsa úplný ideál ![]()
@farska píše:
Tipovacka…
Prdlajs. Zadna tipovacka.
Vse jsem uz na sebe vykdakala…
Ale jo tu 40-42 bych ti tu i tipovala
![]()
@majki.r píše:
Moje mají taky tendenci vykukovat, horem nebo spodem.Řeším to tak, že si přes normální podprsenku natahuju i takovou tu sportovní podprdu, je to supr, opticky ty prsa nezvětší a člověk má jistotu, když se třeba potřebuje předklonit a tak.
Jo, to pouzivam pri cviceni. Kdyz mam treba poskocit apod
![]()
@Krasavicaa píše:
Jedině do SZ…
KLidně, když do mé SZ, ale holky budou nadávat ![]()
@Krasavicaa píše:
Jedině do SZ…
No to klidne i sem. Vsak to pak maznem, ne?? ![]()