Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
30.12.14 20:57
@Krasavicaa píše:
Kozy závidím!!! Úplně slintám závistí :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: A to mám D-E :nevim:

A to já zas závidím tobě, si už roky odkládám peníze na operaci, abych se dostala na tvou velikost :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
30.12.14 20:58

@majki.r Jojo:…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 20:58
@majki.r píše:
A to já zas závidím tobě, si už roky odkládám peníze na operaci, abych se dostala na tvou velikost :-) :kytka:
:zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Blázne!!!

Akorát se zeptej na pojišťovně… kdyby jsi nějak nahrála, že máš problémy, že tě bolí záda atd atd… měli by ti to proplatit… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30309
30.12.14 20:59
@majki.r píše:
A to já zas závidím tobě, si už roky odkládám peníze na operaci, abych se dostala na tvou velikost :-) :kytka:

Nedivim se Ti. Zada trpi, ne??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 21:01
@Krasavicaa píše: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Blázne!!!

Akorát se zeptej na pojišťovně… kdyby jsi nějak nahrála, že máš problémy, že tě bolí záda atd atd… měli by ti to proplatit… :nevim: :nevim: :nevim:

Vím, pojišťovna by to proplatila…ale já mám strach jít jinam, než na soukromou kliniku. To je na jinou diskusi, nechci vypadat jako frfňa nebo tak, ale nemocnic se už upřímně bojím, mám traumatické zkušenosti. Mamča byla na soukromé klinice a bylo to bájo, tak se tam chystám taky, ale až po dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 21:02
@farska píše:
Nedivim se Ti. Zada trpi, ne??? :?

Jojo, ona je to docela váha. Mám špatné klouby a páteř, tak tím spíš :-)

@Krasavicaa Holka víš co, až dokojím, tak ti pošlu fotku do SZ a uvidíš, jak budeš jásat nad svýma holkama :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 21:02
@majki.r píše:
Vím, pojišťovna by to proplatila…ale já mám strach jít jinam, než na soukromou kliniku. To je na jinou diskusi, nechci vypadat jako frfňa nebo tak, ale nemocnic se už upřímně bojím, mám traumatické zkušenosti. Mamča byla na soukromé klinice a bylo to bájo, tak se tam chystám taky, ale až po dětech.

Tak to zas chápu :-)

• Citovat
  • Upravit
13141
30.12.14 21:03

Mě teda, když zhubnu, ty kozy letí dolů… teď je mám takové hezké, plné :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 21:03
@majki.r píše:
Jojo, ona je to docela váha. Mám špatné klouby a páteř, tak tím spíš :-)@Krasavicaa Holka víš co, až dokojím, tak ti pošlu fotku do SZ a uvidíš, jak budeš jásat nad svýma holkama :mrgreen: :kytka:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobře, tak to tě beru za slovo :-D Napiš si mě do telefonu jako upomínku, ať nezapomeneš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
30.12.14 21:04
@omites píše:
Mě teda, když zhubnu, ty kozy letí dolů… teď je mám takové hezké, plné :jazyk:

Já co hubnu, tak mám díky Bohu :dance: :dance: kozy furt stejný ;)

• Citovat
  • Upravit
30309
30.12.14 21:04
@omites píše:
Mě teda, když zhubnu, ty kozy letí dolů… teď je mám takové hezké, plné :jazyk:

fOTO by nebylo??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Premyslim, ze sem dam aspon bez hlavy :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 21:06
@Krasavicaa píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobře, tak to tě beru za slovo :-D Napiš si mě do telefonu jako upomínku, ať nezapomeneš :mrgreen:

jasný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
30.12.14 21:06

Jojo holky, hoďte fotky…já už teda tu svou smazala, jen abyste se nezlobily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
30.12.14 21:07
@farska píše:
fOTO by nebylo??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Premyslim, ze sem dam aspon bez hlavy :lol: :lol: :lol:

No dej!!!

Mě jsi ji taky slíbila a prd :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
7376
30.12.14 21:08

Ono asi nejde soudit podle vahy.. ja kdyz mám na svych 170 cm 60 kilo, vypadam v horni polovine tela jako anorektik a v dolni tak na 80 kg.. vyber kalhot je super. D a podprsenka? mam becka, ale hrudnik 95.. sehnat v normalnim obchode s konfekci nelze..

ted hubnu po dvou tehotenstvích, uz jsem zhubla 25 kilo, od srpna mi vaha stoji a od tedka zacinam zase dalsi kolo a doufam, ze tech 60 kg mit do leta budu.. mam slibenou dovolenou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová