Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omites píše:
to ale nejsou jedenáctky… nebo jsou?
Záleží na obvodu hrudníku. Holka s obvodem 95 a pětkama vypadá v prsou víc mohutná, než holka s 70 hrudníkem a jedenáctkami. Teda aspoň si to myslím, já mám 80 J-K a mohutněji nevypadám.
@majki.r píše:
Záleží na obvodu hrudníku. Holka s obvodem 95 a pětkama vypadá v prsou víc mohutná, než holka s 70 hrudníkem a jedenáctkami. Teda aspoň si to myslím, já mám 80 J-K a mohutněji nevypadám.
Toy ted bychom ted mohly zacit vkladat na fotech svoje hrudni kose, kdyz jsme se uz tady shodly na tom, ze i 90 kilova baba muze byt kocka
![]()
Hodím sem na chvilku mojí fotku, pak ji smažu. Schválně, jestli byste tipovaly, že mám jedenáctky prsa a rovnou i váhu, měřím necelých 180 cm. Fotila jsem si bříško na konci 4. měsíce.
@farska píše:
Toy ted bychom ted mohly zacit vkladat na fotech svoje hrudni kose,kdyz jsme se uz tady shodly na tom, ze i 90 kilova baba muze byt kocka![]()
![]()
![]()
Ona sem už Krasavica nepíše?
@majki.r píše:
Hodím sem na chvilku mojí fotku, pak ji smažu. Schválně, jestli byste tipovaly, že mám jedenáctky prsa a rovnou i váhu, měřím necelých 180 cm. Fotila jsem si bříško na konci 4. měsíce.
Jses vychrtla, jen prsa mas vetsi. Nojedenactky bych tedy netipla ani naahodoou. Vaha na 180?? 65kg???
Nemam sajn
@majki.r já mám asi zkresléné vnímání. Řekla bych tak 6, max. 7
@omites píše:
Ona sem už Krasavica nepíše?
No to nevim, ale my se uz shodly soukrome… ![]()
Teda-myslim ![]()
@farska píše:
No to nevim, ale my se uz shodly soukrome…
Teda-myslim
já jsem dělala v práci veřejný průzkum a když jsem odhalila svou váhu, tak na mě klientky vytřeštily oči.
Což je pro mě znamení, že na tom nejsem tak blbě. Ale teda nevím, zda se tím mám utěšovat ![]()
Příspěvek upraven 30.12.14 v 20:53
@farska @omites Holky opravdu mám jedenáctky, je to právě díky užšímu hrudníku. Prostě pod písmenko J nejdu, nevejdu se.
A váhu na té fotce…to jsem zrovna vážila 83 kilo! Nic pěkného podle čísel, viďte? ![]()
@majki.r píše:
@farska @omites Holky opravdu mám jedenáctky, je to právě díky užšímu hrudníku. Prostě pod písmenko J nejdu, nevejdu se.A váhu na té fotce…to jsem zrovna vážila 83 kilo! Nic pěkného podle čísel, viďte?
ségra má 178 a asi tak 67 a ta má zas široký hrudník a skoro žádné prsa. Takže velikost má tak 40
@omites Ono hodně záleží na typu postavy, často to opticky klame ![]()