Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nečetla jsem celou diskuzi.ale někde jsem četla, že některá závidíte prsaxxxxl.
Nezávidte, není co. Já mám prsa 80/j a je to pěkný hnus.Jsem tlustá snažím se shodit, aby mi kozy trochu splaskly. Když jsem se vdávala je to už dlouho, měla jsem 75-košíčky mi byly všechny malé. Musela jsem si koupit 80.Chtěla jsem bez ramínek, samo, že na stany nedělaly bez ramínek. Vždy jsem chtěla prsa akorát, abych mohla nosit úzká ramínka, byla jsem štíhlá, typ modelky. Jenže 75 obvod koše malé, koupila jsem si 80 obvod mi po pár vypráních plandal. Teď taky jezdím do Primarku tam mají největší 80j, mám co dělat abych se do té velikosti vešla. Jak já jsem si vždy přála vypadat hezky ne jak vorvaň. Když máte obr prsa nic vám nesedí, trika nahoře malé, dole velké, opravdu není co zívidět.
Spolubojovnice se stejným číslem ![]()
Mozna ze to vypada lip nez kdyz prsa zadny a pak jen speky hmm
@Lili píše:
@majki.r Neni ale uz tolik nekaslu dala jsem se na klid caj a citron rano se mi probudilo dite 37,5 zvracel cely den a kaslal ted ma 37 a usnul jsem si teda fakt odpocinulaPříspěvek upraven 30.12.14 v 22:24
Jaj tak to si to předáváte ![]()
@Lili píše:
Mozna ze to vypada lip nez kdyz prsa zadny a pak jen speky hmm
Já myslím, že zatím nevypadám zle, ale ještě jsem nekojila a chcem tři děti, takže si povíme potom ![]()
@majki.r píše:
Já myslím, že zatím nevypadám zle, ale ještě jsem nekojila a chcem tři děti, takže si povíme potom
Deti to nemusi pokazit, ba naopak
![]()
@majki.r No myslis ze ted mi to preda zase zpatky jo? Nebo na dalsi dite? To mam do 5 ledna co delat
@farska píše:
Deti to nemusi pokazit, ba naopak![]()
mě teda dítě rozhodilo velikosti. Jedno mám lehce větší
@farska píše:
Deti to nemusi pokazit, ba naopak![]()
to by bylo fááájn ![]()
@Lili píše:
@majki.r No myslis ze ted mi to preda zase zpatky jo? Nebo na dalsi dite? To mam do 5 ledna co delat
asi bych se už nebála, že to zase chytíš, ale druhé dítko klidně může ![]()
@omites píše:
mě teda dítě rozhodilo velikosti. Jedno mám lehce větší
To mám taky, už od puberty. Není to moc znát, ale pravé je trošičku větší než levé. Prý to má většina žen ![]()
Mám 3 děti, celková doba kojení-6 let. A prsa 80j a bez podprdy ani ránu, bo bych se hambou propadla
@majki.r No ze by mi ten kasel vratil i s tim zvracenim, jen nevim jak se dolecit v klidu a jestli s nim mam jit nekam k dr nebo bude ok
@Anonymní píše:
Mám 3 děti, celková doba kojení-6 let. A prsa 80j a bez podprdy ani ránu, bo bych se hambou propadla
a před kojením jsi měla jaké číslo, jestli se můžu zeptat?
@Lili píše:
@majki.r No ze by mi ten kasel vratil i s tim zvracenim, jen nevim jak se dolecit v klidu a jestli s nim mam jit nekam k dr nebo bude ok
Kolik je synkovi? Zatím to není moc vysoká teplota, tak bych se nebála. Spíš kdyby přišly vysoké horečky nebo neustávající kašel…ale návštěvou doktora asi nic nepokazíš… ![]()
@majki.r Jsou mu 4 roky nekasle ale ted ma37,4 zatim od 18 h nezvracel snad to budedobry