Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky všem Vám přeji krásného Silvestra. Hodně štěstí, zdraví, lásky, peněz a pořádné vůle do cvičení
Prostě perfektní Nový rok
![]()
@Krasavicaa píše:
Holky všem Vám přeji krásného Silvestra. Hodně štěstí, zdraví, lásky, peněz a pořádné vůle do cvičeníProstě perfektní Nový rok
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Krasavičko tobě taky a všem holkám tady přeji krásného Silvestra a to nejlepší nakročení do nového roku ![]()
@majki.r píše:
Krasavičko tobě taky a všem holkám tady přeji krásného Silvestra a to nejlepší nakročení do nového roku
Holky, at vazime padesat, osmdesat nebo stopadesat, preju vsem KRASNYHO SILVESTRA A SPOKOJENY 2015
@omites Náhodou máš nohy pěkné, já mám fakt kejty, i když jsem jinak štíhlá. Já třeba nemám problém s bříškem, to mám ploché, i když jsem jinak oplácaná. Teda teď po druhém porodu zatím ne
I manžel si všimnul, že už hubnu, ale břicho zůstává
Jinak jsem taky takový ten rodící typ - široké boky, stehna, zadek ![]()
A co, tak taky na chvíli hodím foto ![]()
Mimochodem je vidět, jak vypadá na mých 171cm 70kg rozkydlejch (po porodu) a 70kg vycvičenejch ![]()
Na první je mi asi 18 - cca 80kg
Tu nejtlustší fotku na 86 naštěstí nemám ![]()
Na druhé je mi 21 - 68kg, to bylo po prvním zhubnutí. Pak už jsem s výjimkou těhotenství neměla nikdy víc než 70.
Třetí je ze svatební párty, 70kg, 23 let.
Čtvrtá je pár měsíců po prvním porodu, 72kg, ale úplně jiných než těch svatebních ![]()
Pátá je rok a kus po porodu, ustálená váha už delší dobu cca 62-63kg, tak se cítím nejlíp, ale ta prsa jsou vtipná ![]()
Šestá břicho ze stejné doby. Je tam vidět, že s bokama mám problém, i když jsem jinak štíhlá.
A sedmá současná, 69kg, 4 měs. po porodu, no mám co dělat ![]()
@Lili píše:
Jinak holky maly ma peknou anginu
byli jste u doktora?
@Lili píše:
@majki.r byli
jaj, tak to je mi líto, ale určitě ho to brzy přejde. Teď je na tyhle infekce špatné počasí…i období. ![]()