Rodině vadí má nadváha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
31.12.14 16:09

@jakanas Nerikam ze je to ma zajimat ale stresovat zenskou ze je 1× rocne doma s ditetem je fakt nemoralni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
31.12.14 18:40

@majki.r Diky! Prsa vypadaji docela normalne, asi je to tim jak jsi uzounka, ale slusi Ti to :kytka: Prosimte takove bricho jsi mela ve 4mes.? Takove nemam ani ja ted ve 20tt :nevim: V jakem tt ted jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 18:48
@Tinkka píše:
@majki.r Diky! Prsa vypadaji docela normalne, asi je to tim jak jsi uzounka, ale slusi Ti to :kytka: Prosimte takove bricho jsi mela ve 4mes.? Takove nemam ani ja ted ve 20tt :nevim: V jakem tt ted jsi?

No a to kdybys mě viděla dneska :-) Jsem 20+0 a bříško mám dvakrát větší než na fotce, už ho mám větší než prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
31.12.14 19:13

@majki.r Tak to jsme ve stejnem obdobi :mrgreen: Ja jsem 19+2tt. Tak to mas co nosit teda! Ja ho ve svetru schovam. A uz vis co cekate? A kolik jsi pribrala? Ja mam nahore 3kg a doufam, ze to ted nepujde rychle, rada bych do 85kg ze 73kg, tak uvidime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 19:15
@Tinkka píše:
@majki.r Tak to jsme ve stejnem obdobi :mrgreen: Ja jsem 19+2tt. Tak to mas co nosit teda! Ja ho ve svetru schovam. A uz vis co cekate? A kolik jsi pribrala? Ja mam nahore 3kg a doufam, ze to ted nepujde rychle, rada bych do 85kg ze 73kg, tak uvidime!

To jsme na tom skoro stejně :-) Já mám taky nahoře tři kila, ale dlouho jsem se držela :-) Čekáme holčičku :kytka: a ty?
Já bříško schovám už jen v kabátě a to tak tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
31.12.14 19:29

@majki.r tak to je dobry, my taky holcicku, za tyden jdu na velky utz tak snad ji potvrdi :mrgreen: Tak Ty mas velke rezervy, muzes pribrat vice, kdyz jsi hubenourek :P Ty uz jsi byla na velkem utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 19:34
@Tinkka píše:
@majki.r tak to je dobry, my taky holcicku, za tyden jdu na velky utz tak snad ji potvrdi :mrgreen: Tak Ty mas velke rezervy, muzes pribrat vice, kdyz jsi hubenourek :P Ty uz jsi byla na velkem utz?

Nepovažuji se za hubeňourka :-) Podle zdejší diskuse bych se nad svou váhou měla vážně zamyslet…ale na pár posledních stránkách jsme se s holkama uklidnily, že ta číla zas tak moc o postavě nepoví :-)
Taky mě příští týden čeká druhý screening, tak se těším :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.12.14 20:01

Holky taky všem hezký Silvestr, šťastný Nový rok a hodně životního optimismu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 20:03

@omites Taky přeji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.12.14 20:09
@majki.r píše:
Nepovažuji se za hubeňourka :-) Podle zdejší diskuse bych se nad svou váhou měla vážně zamyslet…ale na pár posledních stránkách jsme se s holkama uklidnily, že ta číla zas tak moc o postavě nepoví :-)
Taky mě příští týden čeká druhý screening, tak se těším :-) :kytka:

ALe ty jsi podle fotek hubeňour s prsama ;) a vůbec všechny fotky co tu byly tak jste pěkné ženy, žádný koule, jak tu někdo furt psal :cert: tabulky jsou k prdu. Pěkně si užijte Nový rok a mějte se rády ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 20:13
@Gina108 píše:
ALe ty jsi podle fotek hubeňour s prsama ;) a vůbec všechny fotky co tu byly tak jste pěkné ženy, žádný koule, jak tu někdo furt psal :cert: tabulky jsou k prdu. Pěkně si užijte Nový rok a mějte se rády ;)

Děkuji :-) No prostě holky, čísla na váze jsou zavádějící :-) Stačí mít víc svalů, nebo větší prsa a už to poskočí :-)
Taky přeji krásný nový rok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
31.12.14 20:21

@majki.r Ja jsem koule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
31.12.14 20:23
@Lili píše:
@majki.r Ja jsem koule

Nedalas fotečku, tak ti to nemůžu vyvrátit. Ale i kdybys byla, tak jsi milá koule :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
31.12.14 21:25

@majki.r Ja ji neumim vlozit jen do mailu koule jsem doufam ze uz se dneska konecne vyspim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
2.1.15 18:53

Tak kašlu na anonym… na fotce jsem měla rozmezí 85 - 88 kg prsa 85D… teď 85F a jsem na 99 kg bohužel potřebuju víc spát a víc jíst :-D na mateřské se hublo luxusně…jak mám dvě práce není na hubnutí čas ani energie… jsem ta osoba v modrých gatích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová