Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jakanas Nerikam ze je to ma zajimat ale stresovat zenskou ze je 1× rocne doma s ditetem je fakt nemoralni
@majki.r Diky! Prsa vypadaji docela normalne, asi je to tim jak jsi uzounka, ale slusi Ti to
Prosimte takove bricho jsi mela ve 4mes.? Takove nemam ani ja ted ve 20tt
V jakem tt ted jsi?
@Tinkka píše:
@majki.r Diky! Prsa vypadaji docela normalne, asi je to tim jak jsi uzounka, ale slusi Ti toProsimte takove bricho jsi mela ve 4mes.? Takove nemam ani ja ted ve 20tt
V jakem tt ted jsi?
No a to kdybys mě viděla dneska
Jsem 20+0 a bříško mám dvakrát větší než na fotce, už ho mám větší než prsa ![]()
@majki.r Tak to jsme ve stejnem obdobi
Ja jsem 19+2tt. Tak to mas co nosit teda! Ja ho ve svetru schovam. A uz vis co cekate? A kolik jsi pribrala? Ja mam nahore 3kg a doufam, ze to ted nepujde rychle, rada bych do 85kg ze 73kg, tak uvidime!
@Tinkka píše:
@majki.r Tak to jsme ve stejnem obdobiJa jsem 19+2tt. Tak to mas co nosit teda! Ja ho ve svetru schovam. A uz vis co cekate? A kolik jsi pribrala? Ja mam nahore 3kg a doufam, ze to ted nepujde rychle, rada bych do 85kg ze 73kg, tak uvidime!
To jsme na tom skoro stejně
Já mám taky nahoře tři kila, ale dlouho jsem se držela
Čekáme holčičku
a ty?
Já bříško schovám už jen v kabátě a to tak tak ![]()
@majki.r tak to je dobry, my taky holcicku, za tyden jdu na velky utz tak snad ji potvrdi
Tak Ty mas velke rezervy, muzes pribrat vice, kdyz jsi hubenourek
Ty uz jsi byla na velkem utz?
@Tinkka píše:
@majki.r tak to je dobry, my taky holcicku, za tyden jdu na velky utz tak snad ji potvrdiTak Ty mas velke rezervy, muzes pribrat vice, kdyz jsi hubenourek
Ty uz jsi byla na velkem utz?
Nepovažuji se za hubeňourka
Podle zdejší diskuse bych se nad svou váhou měla vážně zamyslet…ale na pár posledních stránkách jsme se s holkama uklidnily, že ta číla zas tak moc o postavě nepoví ![]()
Taky mě příští týden čeká druhý screening, tak se těším
![]()
Holky taky všem hezký Silvestr, šťastný Nový rok a hodně životního optimismu. ![]()
@majki.r píše:
Nepovažuji se za hubeňourkaPodle zdejší diskuse bych se nad svou váhou měla vážně zamyslet…ale na pár posledních stránkách jsme se s holkama uklidnily, že ta číla zas tak moc o postavě nepoví
Taky mě příští týden čeká druhý screening, tak se těším![]()
ALe ty jsi podle fotek hubeňour s prsama
a vůbec všechny fotky co tu byly tak jste pěkné ženy, žádný koule, jak tu někdo furt psal
tabulky jsou k prdu. Pěkně si užijte Nový rok a mějte se rády ![]()
@Gina108 píše:
ALe ty jsi podle fotek hubeňour s prsamaa vůbec všechny fotky co tu byly tak jste pěkné ženy, žádný koule, jak tu někdo furt psal
tabulky jsou k prdu. Pěkně si užijte Nový rok a mějte se rády
Děkuji
No prostě holky, čísla na váze jsou zavádějící
Stačí mít víc svalů, nebo větší prsa a už to poskočí ![]()
Taky přeji krásný nový rok ![]()
@Lili píše:
@majki.r Ja jsem koule
Nedalas fotečku, tak ti to nemůžu vyvrátit. Ale i kdybys byla, tak jsi milá koule ![]()
@majki.r Ja ji neumim vlozit jen do mailu koule jsem doufam ze uz se dneska konecne vyspim
Tak kašlu na anonym… na fotce jsem měla rozmezí 85 - 88 kg prsa 85D… teď 85F a jsem na 99 kg bohužel potřebuju víc spát a víc jíst
na mateřské se hublo luxusně…jak mám dvě práce není na hubnutí čas ani energie… jsem ta osoba v modrých gatích