Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Sharan/galaxy asi ne zdají se mi malý jeli sme tak do zoo s holkama plný a bylo to tak tak chtělo by to o něco delší. Já právě pak viděla tu lancii a říkala sem si, že je to něco mezitím sharanem a těma dodávkama. Já vím ale já mám takovej dívnej vkus na auta třeba když řeknu někomu, že se mi líbí touran tak se chytaj za hlavu co za hnus se mi líbí ![]()
já se dívala zatím jen na ty videa a tam se mi to zdá Ok, taqk se ptám jestli to náhodou někdo nemá
tady je třeba reklamní o té hondě, ten vysavač paráda na ty moje prásátka ![]()
tak my máme zatím jenom němce jinak sme měli pučený tak právě nevím
@josinkaa Tak to jo, my předtím taky naletěli se Seatem Alhambrou (zatajená vada motoru) ale na nové nemáme. Moc tomu nehovím ale manžel (automechanik) říká, že ty nové motory na VW jsou horší ale nevím, my máme kolem sebe jen tylhle ročníky.
http://www.sbazar.cz/…ny-braska-od
co tohle? Jinak jsem pro Toyotu, nádherné auto, a je to japonec, takže spolehlivé a narozdíl od sharana, galaxy apod je opravdu velké ![]()
a nebo potom mě napadá cadillac escalade ![]()
@helbell nevím já do toho nevidím, to jde mimo mě
takový věci ať pořeší chlap. A penize no vypadá to, že ten můj koráb půjde do světa, takže něco bude a něco máme naštřeno ale určitě to nebude celá častka tak buď leasing nebo splátky
@josinkaa Tak jsem ti ted hledala nejaky odkaz a nasla jsem, ze se zrovna vytvoril uplne novy vzhled previe a musim rict, ze je to teda kus krasneho auta. Dela se bud pro sest nebo pro sedum lidi, zalezi co si vyberete za vybavu a jestli chcete luxusni kozene sedadla atd.
@courtney píše:
http://www.sbazar.cz/…ny-braska-odco tohle? Jinak jsem pro Toyotu, nádherné auto, a je to japonec, takže spolehlivé a narozdíl od sharana, galaxy apod je opravdu velké
a nebo potom mě napadá cadillac escalade
tak cadillac jen v pripade, ze clovek nevi co z penezma ![]()
@ courtney to je ten styl co se mi líbí mě by hlavně zajímalo když bude plně obsazen jestli zbude dost místa ještě vzadu na kočár nebo ne.
Akorát se mi zdá bejt nějak moc levnej ![]()
Příspěvek upraven 18.11.13 v 20:39
@josinkaa píše:
@kar-maatak my máme zatím jenom němce jinak sme měli pučený tak právě nevím
My mame zkusenosti z docela hodne znackami a musim rict, ze jsme teda skoncili u japoncu.
@kar-maa tak hlavně to nesmí bejt Renault tohle koupit tak asi spím venku. Nám zdechl v Tatrách. Pepa je kliďas ale tohle stálo za to, sem chodila kilometr za ním jak byl nasranej ![]()
@helbell já vím, že není velké jen se mi líbí vzhledově jako auto a všichni kolem mě, že je to totál hnus
@kar-maa tak ta previa taky nevypá zle děkuji další kandidát juknu jak to vypadá vzadu s tím místem
@josinkaa Sharan/Galaxy/Alhambra je na pohodli pro 4 deti asi stejny, jako normalni auto typu Octavia a pod. pro deti 3. Jezdili jsme roky se 3 detma v Renaultu Megane kombi, dalo se… nicmene v Galaxy je to luxus
Takze urcite pro 4 deti vetsi, i kdyby to mela byt ta dodavka ![]()
Mame renault espace a jsem spokojena, jsem mala a pekne se mi ridi