Roštěp rtu a patra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zami
7.7.14 09:11

@hanka.br. to není rytí, vůbec ti to v dnešní době nepřijde divné? ani trochu?

• Citovat
  • Upravit
30408
7.7.14 09:16

@Zami V téhle tematice ani ne. Taky mám rozštěpovou holčičku, člověk spíš než tu informaci rád slyší, že v tom není sám a že i přesto je třeba někdo úplně v pohodě. Ale jak už jsem psala, zjišťovat tady cenu potratů, to mi přijde nevhodné, to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
7.7.14 09:19

@hanka.br. mě spíš jde o tu informaci - prevence. to je už všeobecná věc. o dětech to je jasné, každý se rád podělí, podpoří.
ale v dnešní době, kdy tě i dr. na gyndě upozorní o kys. listové. to mi přijde divné. ne informace, jak na tom byli ostatní, od toho je server. spíš bych čekala otázku: na netu jsem četlka, že kys. listová… pomohla atd.

• Citovat
  • Upravit
168
7.7.14 12:10

@Zami já nechci encyklopedické teorie, chtěla jsem názory maminek nebo lidí, kterých se to týká. Myslím, že od toho to tady ta diskuze je. Ale pokud se vám to nelíbí, nečtěte to. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
7.7.14 12:12

@Alena89 rozštěpové centrum brno www.rozstep.cz/

• Citovat
  • Upravit
168
7.7.14 12:16

@Zami já nechci encyklopedické teorie, chtěla jsem názory maminek nebo lidí, kterých se to týká. Jo něco jsem četla, asi jsem se špatně zeptala, brala jsem to všeobecně. Myslím, že od toho to tady ta diskuze je. Ale pokud se vám to nelíbí, nečtěte to. Spíš mě udivuje, že mě tu shazujete, na co tedy tato stranka je??? Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
7.7.14 12:22

@Alena89 Álo, jestli vás to potěší, podle mě jste se zeptala dobře. Kdybych před narozením Káji o emiminu věděla, tak jsem taky raději tady než na nějakém oficiálním webu. Navíc rozštěpové centrum v Brně není jediné u nás a zkušenosti klientů obou by pro mě byly velmi důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.7.14 15:05

@hanka.br. Ja nechapu co jsem rekla spatne.. Bych sem nemusela chodit kdybych se to docetla jinde. A to by tedatyto stranky nemusely byt. Pani nechapu co tim sleduje a proc sem teda chodi ona sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová