Rozchod s přítelem kvůli sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.4.21 16:06
@martina.se píše:
Twl.. Divná u dr? Slapek, co musí před 15.rokem, nebo hned v 15, pak řeší tehotenstvi a nemoci, toho znají dost.. Normální babu, která nedá jen tak každýmu, to je ok a to není divné, mělo by to být normální.. Jestli chceš být stejné tunto jako ty rádoby kamarádky, tak hurá na to. Je vidět, že jsi ještě nedospela, protože uvažujes velmi hloupě. Bohužel.. Pokud to záleží víc na názoru malých hloupých nanynek, jak na vlastním, je to smutné

Tady si někdo zase honí ego. Nedalo se to říct bez té afektovanosti? Asi ne. Je straně divný, že se ve svých 16 letech nechovám jak dospělý člověk. :potlesk: Bravo. Jestli takhle stejně mluvíte, nebo budete mluvit se svými pubertálními dětmi takto, tak si zaděláváte na skvělý vztah. :D Jak hluboko musíte klesnout, aby se DOSPĚLÁ ženská vozila po 16leté, co ji nic neudělala.

Pěkný den přeji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
12.4.21 16:13
@Anonymní píše:
Tady si někdo zase honí ego. Nedalo se to říct bez té afektovanosti? Asi ne. Je straně divný, že se ve svých 16 letech nechovám jak dospělý člověk. :potlesk: Bravo. Jestli takhle stejně mluvíte, nebo budete mluvit se svými pubertálními dětmi takto, tak si zaděláváte na skvělý vztah. :D Jak hluboko musíte klesnout, aby se DOSPĚLÁ ženská vozila po 16leté, co ji nic neudělala.Pěkný den přeji. :mavam:

3× jsem ji to napsala normálně, ale stejně si mele svoji, že pro rádoby kamarádky je divná. Tak proto. Přečti od začátku :kytka: mmchdm, pubose doma mám a narozdil od tebe se nemusím schovávat za anonym..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
12.4.21 16:14
@Anonymní píše:
Já vím, že to nejsou pravé kamarádky, ale žadné blíž nemám. Kdyby to bylo na mě, tak sex řesím až po 20, protože to bych mohla být relativně rozumná a pochybuji, že mě to začne zajímat dřív, ale zas bych nerada byla ta divná. Krom toho mě celkem děsí, aby to nebyla ostuda třeba u doktora. Tyhle dvě věci se ve mně perou

U žádného doktora z toho žádná ostuda rozhodně nebude, toho se fakt neboj. Sexovat začni, až se na to ty sama budeš cítit, nenech na sebe tlačit ani kluka, ani kamarádky, je to tvůj život. Co bych řešila určitě a hned, jsou ty tvoje gynekologické problémy. Protože až jednou sex chtít budeš, tak tohle by ti to dokázalo pěkně otrávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.4.21 01:24

To byl docela chcanka že pokračoval, mám 19 a pár stanovaček jsem zažil jednou mi holčina řekla že se na to necítí a okamžitě jsem přestal řekl jí že to respektuji a chápu a nakonec přítulení k sobě jsme šli později spát.. při další stanovačce jsem jí řekl kdyby se jí něco nelíbilo ať mi to řekne no a nakonec to vyšlo.. jinak není se za co stydět.. soustřed se na sebe a von už někdo příjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová