Rozchod s přítelkyní - stále jí miluji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
22.1.19 15:40
@Anonymní píše:
To chce jenom čas. Za nějakou dobu se na to budeš dívat jinýma očima, bez emocí a budeš spíš rád, že ti nezůstala na krku. Při těch rozchodech se většinou odhalí skutečný charakter člověka, a ten její je asi nic moc. To, že není do tebe najednou zamilovaná není samo sebou. Je mi celkem jasné, že v tom někdo jiný je. Přeji ti, aby ses z toho co nejrychleji dostal :kytka: chce to jenom čas, nic víc :srdce:

Problém je, že už to trvá skoro 14 dní a nic se neděje. Spíše si myslím, že kdyby jí to nevyšlo, tak pak mi napíše a bude to třeba zkoušet znovu. Nejhorší je, že já jí pořád chci i po tom všem a nevím, jak si uvědomit, že to není správný - vím, že to není správný být s někým, kdo si mě neváží a nemiluje.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 15:56
@jannovak2 píše:
Problém je, že už to trvá skoro 14 dní a nic se neděje. Spíše si myslím, že kdyby jí to nevyšlo, tak pak mi napíše a bude to třeba zkoušet znovu. Nejhorší je, že já jí pořád chci i po tom všem a nevím, jak si uvědomit, že to není správný - vím, že to není správný být s někým, kdo si mě neváží a nemiluje.. :(

14 dní je strašně krátká doba. Nejdéle to bude trvat ještě dva měsíce, než budeš z toho né úplně jakš takš venku. Bud sám aspon půl roku, nejlépe rok.

Ona s tebou zachází jako s kusem hadru. Veme si tě kdy je jí to hodi a odhodí také, kdy se jí to hodí. Už kvůli tomu bys jí měl odpálkovat v případě, že se ti ozve. Zapracuj na své sebeúctě. Vím, že to hodně bolí, a ještě to bude bolet, ale bude to lepší lepší. Je těžké se smířit s tou realitou, že tě někdo nechce a proto budeš potřebovat na to hodně času. Prošli jsme si tím tady všichni. Každý si tím někdy projde. Drže se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2034
22.1.19 15:57

@jannovak2 přijdeš mi jako hodný kluk, to už se dneska moc nevidí. Vracení se k bývalým nevěstí nikdy nic dobrého, kor jak píšeš, že už tě jednou opustila kvůli jinému. To máš obdiv, že jsi to skousknul. Já jsem byla taky takhle „blbá“ a jednomu jsem to dovolila dokonce 2×. Musíš se od ní odprostit. Hodné holky, které si tě budou vážit a radši s tebou budou večer doma a koukat na telku, ještě nezmizely. Ale musíš koukat po těch zralých, což nepoznáš vždy podle věku. Držím ti palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.1.19 16:09

Říkala mi, že jsem ztloustl i to byl jeden z důvodů. Potom začala říkat, že jí vadí, že nepracuji manuálně.. tak jsem jí na to řekl, že se jí omlouvám, ale moje práce mě baví a nevadí mi, že pracuju hlavou..že se mám lepší než pracovat rukama. To mě tedy naštvalo, to je pravda. Od té doby i kvůli sobě chodím do posilovny. Každý den - běhám, cvičím .. kvůli sobě, protože se chci sám sobě víc líbit a poslední dobou jsem se nějak zanedbával.

Myslím, že jsem na ní byl až moc hodný občas, sice jsem jí nesplnil vše, co si řekla..ale i tak jsem to přehnal. A když jsem si uvědomil svoje chyby a chtěl jí zpět, tak jsem jí do školy poslal kytku 100 červených růží - druhý den mi je vrátila..to bylo hnusný. Nejde mi o to, že byly drahý, ale o to, jak se k ním zachovala.

Když mi tenkrát napsala, tak se mi úplně rozbušilo srdce. Pořád mi vadí, že jí chci zpátky. Bůhví, co a kde s kým dělá. Přesně takovou holku chci. Nemusí pořád sedět doma, ale když jsou vánoce, nebo silvestr..to pro mě hodně znamená a radši být spolu než na párty.

Přijde mi, že potřebuji už vyzrálou..alespoň rozumem, co ví, co chce a je na dlouhodobý vztahy. Protože když se dnes podívám na 16-20, tak mi přijde, že skoro každá nechce vztah, ale jen takový to povyražení a pod. a to je mi proti srsti. Na druhou stranu pokud mě ta holka miluje, dokáži se k ní chovat jako k princezně… O to víc mě štve, že jí pořád chci i když se ke mě takhle zachovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.1.19 09:25

Tak pořád nenapsala.. já se snažím na to nemyslet a řešit jiný věci - cvičit, dát se psychicky do pořádku a celkově se naučit být sám šťastný.

Přijde mi, že jí to je opravdu jedno a nejspíše má již někoho jinýho..jak říkáte.
Jen jsem si fakt myslel, že jí budu třeba chybět a napíše mi. Ale to by bylo, kdyby mě asi doopravdy milovala..co myslíte vy? 1. ledna jsme se rozešli, ale psaní a volání jsme přerušili až 19. ledna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.1.19 09:36
@jannovak2 píše:
Tak pořád nenapsala.. já se snažím na to nemyslet a řešit jiný věci - cvičit, dát se psychicky do pořádku a celkově se naučit být sám šťastný.Přijde mi, že jí to je opravdu jedno a nejspíše má již někoho jinýho..jak říkáte.
Jen jsem si fakt myslel, že jí budu třeba chybět a napíše mi. Ale to by bylo, kdyby mě asi doopravdy milovala..co myslíte vy? 1. ledna jsme se rozešli, ale psaní a volání jsme přerušili až 19. ledna..

Dej ji i sobe cas, jak uz tady nekdo psal. Necekej, ze se neco rozsekne v radu dnu, ani v radu tydnu. Delas opravdu velikou chybu v tom, ze stale cekas, stale nad tim premyslis a cyklis se v tom. Obuj se poradne do nejakeho sportu a denne na nem makej

Byl jsem v podobne situaci a dal jsem se na jeden bojovy sport. Trenoval jsem opravdu intenzivne a pak, kdyz jsem byl unaveny, jsem nemel silu ani chut nad tou zenou premyslet. A nakonec se z toho stal dlouholety konicek, ktery mam dodnes. Ona se nevratila, ale dekuju ji, ze mne privedla na tuhle cestu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.1.19 10:40
@Honza82 píše:
Dej ji i sobe cas, jak uz tady nekdo psal. Necekej, ze se neco rozsekne v radu dnu, ani v radu tydnu. Delas opravdu velikou chybu v tom, ze stale cekas, stale nad tim premyslis a cyklis se v tom. Obuj se poradne do nejakeho sportu a denne na nem makejByl jsem v podobne situaci a dal jsem se na jeden bojovy sport. Trenoval jsem opravdu intenzivne a pak, kdyz jsem byl unaveny, jsem nemel silu ani chut nad tou zenou premyslet. A nakonec se z toho stal dlouholety konicek, ktery mam dodnes. Ona se nevratila, ale dekuju ji, ze mne privedla na tuhle cestu :-)

Ano, vím, že tohle dělám špatně.. to bych dělat neměl. Makám na sobě každý den - potom je pravda, že jak jsem unavený, tak na to myslím méně.. a jsem rád, že si lehnu, odpočinu.. Každý den chodím do fitka, nebo běhat abych zabil čas a zabavil se. Když nic, tak mi to pomáhá a až se případně někde za pár měsíců potkáme, tak alespoň bude koukat, jak velkou změnu jsem - hlavně kvůli sobě udělal. Ale neříkám, že bych nebyl rád kdyby napsala.. no, uvidíme jak to dopadne. Když by si to uvědomila, tak se začne snažit, nebo s tím něco udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.1.19 16:30

Četl jsem si ještě poslední zprávy, který jsem jí poslal a bylo tam, že se změním a už na sobě pracuju. Že se jí chci líbit.. potom na konci bylo, jestli to zkusíme znovu spolu..stojím ti za to?

A na to už mi nic nenapsala.. jen zobrazeno a od té doby si již čtvrtý den nepíšeme.. takže nejspíše už ona nechce a asi vidí jen moje chyby. Změní se toto u ženských? Že nejdříve nechce a potom jí třeba přepne a napíše..? Nebo je to asi definitivní, že? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 19:56

Jak jsem ted cetla rozhovor tak ten rozchod je definitivni bohuzel pokud se neozvala.Sama jsem prozila to stejne jenze jsem dala tomu dotycnemu vice sanci a stejne me ublizil a utekl k jine mladsi nez jsem ja je to dlouho a nelituju.Ale trvalo me dlouho nez jsem se z toho vzpamatovala.Ted mam krasneho syna 2,5 roku a jsem stastna ziju jen pro synka zatim

• Citovat
  • Upravit
18
23.1.19 23:21
@Anonymní píše:
Jak jsem ted cetla rozhovor tak ten rozchod je definitivni bohuzel pokud se neozvala.Sama jsem prozila to stejne jenze jsem dala tomu dotycnemu vice sanci a stejne me ublizil a utekl k jine mladsi nez jsem ja je to dlouho a nelituju.Ale trvalo me dlouho nez jsem se z toho vzpamatovala.Ted mam krasneho syna 2,5 roku a jsem stastna ziju jen pro synka zatim

Bohužel neozvala.. takže je to asi definitivní.. stejně mi to přijde na hlavu, že jí po 2,4 letech vůbec nechybím..to je fakt zajímavé :(. Ta už asi ani nenapíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.1.19 09:34

Tak jsem se dozvěděl, že 30.12.2018 si našla jinýho kluka..mezi námi to bylo ještě v tu dobu, co jsme byly pár.. takže pěkný zjištění.

No, nic s tím už neudělám, jen rád vidím, že jsem měl pravdu :)

Ptal jsem se jí několikrát..ani jednou to nepřiznala.. :) že prý nikoho nemá. Jak osobně, tak do chatů.. takže pěkné zjištění :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 20:16

Tak to me moc mrzi ze to takhle dopadlo,ale neboj vse zle k necemu dobre a neboj vim o cem mluvis mela jsem to stejne jen z opacne strany,ale zase jsem stastna ze mam krasneho 2,5 leteho synka ziveho a zdraveho.Jsi jeste mlady urcite te laska najde jen tomu dej cas u me uz je to horsi.Mam vyssi vek a proto jsem radeji sama s mym klouckem.

• Citovat
  • Upravit
19
15.3.21 10:19

Other day, same shit

Leč je to už asi dva roky staré téma, mám potřebu se vyjádřit též z jednoho důvodu, protože se mi stalo něco dost podobného. Měl jsem přítelkyni 4 roky, všechno se zdálo být perfektní, ale přesně jak píšeš, po dosažených 18 byla jak utržená ze řetězu. Každou chvíli nějaký chlastačky, plesíky atp., najednou na mě neměla skoro čas, furt jen kamarádi, což mě začalo bolet ve chvíli, kdy začala upřednostňovat i ty nové. Úplně se změnila a já jen čučel, co se mi to děje před očima. Táhli jsme to spolu ještě rok, ale už to dávno nebylo jako dřív. Já za vztah bojoval, ale ona rezignovala. Nakonec se semnou rozešla, že chce být sama - taky jsem si myslel, stejně jako Ty, že jí snad musím začít chybět, protože 4 roky jsou 4 roky. Fajn no, až po dvou měsících jsem se dozvěděl od její kamarádky, že ve skutečnosti mě podvedla, zakoukala se jinde. Což bolelo hodně ještě v kombinaci s tím, že ke mně nebyla ani upřímná. Že jí nemám psát nebo tak jsem věděl ještě před rozchodem, takže tuhle chybu jsem neudělal, abych se doprošoval. Po zjištění pravdy jsem si jí na půl roku ale musel zablokovat, protože mi z ní bylo úplně blbě. Bohužel, první láska mi v hlavě zůstane už asi navždy, ale jak už tu bylo psáno, člověk by to měl vzít jako zkušenost a jít dál. To je cesta. Nepřišel si Ty o ní, ale ona Tebe. :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí