Rozdělené manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4966
2.12.25 10:03
@Andelskej_Satan píše: Více

To já jsem právě citlivka co brečí i u reklam:) mám právě za to, že protiklady se doplňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6395
2.12.25 10:19
@Justin Case píše: Více

Asi jak v cem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
2.12.25 18:04

@Little Mouse
celý ten problém není o tom, že by tvůj muž byl špatný nebo necitlivý. On má prostě úplně jiný jazyk lásky než ty. To není chyba. To je jeho nastavení. A to, že ti nestačí to, co ti dává, je bohužel tvoje osobní věc, tvoje očekávání a tvoje potřeba, ne jeho povinnost.
Tvoje potřeba pusinek, objetí a dotyků je legitimní. Ale úplně stejně legitimní je to, že on to tak NECÍTÍ. Není povinen být mazlící typ, když to není jeho přirozenost. A očekávat, že se “naučí” fungovat podle tebe, je nereálné. On ti dává čokoládu, stará se jinak, dělá věci po svém. To, že to neoceňuješ, je tvoje volba, ne jeho selhání. :roll:

Jestli ti zvedne náladu pusa od kolegy a dotek od kamaráda, tak by ses měla sakra rychle zastavit a zamyslet, proč ti víc znamená gesto od cizího chlapa než snaha vlastního partnera. To už není o něm. :roll:

Přečti si třeba knihu Pět jazyků lásky. Zjistíš, že tvůj jazyk je dotyk a pozornost, zatímco jeho může být služba, dárky, zodpovědnost… a ty to momentálně vůbec nevidíš :roll:

Neexistuje řešení, dokud nepřijmeš, že partner není povinen dávat lásku tvým způsobem.
A že žádný člověk tě nezachrání před vlastní nespokojeností.
Nechceš rozvod? Nechceš milence? Tak začni u sebe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6395
3.12.25 00:12
@Little Mouse píše: Více

No a ted si predstav, ze existuji muzi, kteří to maji stejne jak ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
4.12.25 21:00
@Andelskej_Satan píše: Více

V zimním období je to naprosto ideální.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
5.12.25 15:20

„… Když mi kamarád dá pusu na přivítanou, nebo mě pohladí po rameni kolega z práce, tak mi to hned zvedne náladu…“ 8o Tobe prijde normalni se nechat osmatavat od cizich chlapu a jeste ti to zveda naladu? Chapu, ze ti chybi, ze neni nastaveny stejne kontaktne, jako ty, ale takoveho sis ho vzala, byla chyba si myslet, ze ho predelas. Nechapu, proc pises, ze ho nezajimas, kdyz on ti dava lasku najevo, jen jinak. Ale jestli ti dela vetsi radost fyzicky kontakt s jinym chlapem, tak to skutecne nechapu, co chces poradit. Nevazis si ho, to je vetsi duvod k rozvodu nez to, ze ti nepopreje dobre rano.

• Citovat
  • Upravit
39
13.12.25 22:57

@Silverine247
Ano zvedne mi to náladu stejně tak jako jim. Nemám ráda když mi cizí lidi dávají pusu. Já to dala jen jako příklad, že když jednou za čas mě někdo hezky přivítá, nebo mě pohladí po rameni, tak prostě citím, že je to něco, čeho bych chtěla abych dostávala častěji. Mrzí mě, že to prostě nemám moc doma. Myslela jsem, že si na ten pocit zvyknu, že spolu žijeme spíš jako spolubydlící, ale moc mi to nejde. Někdy mám období, kdy mi to nevadí, jindy hrozně! Někdy i žárlím, když to vidím u jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.12.25 23:00

@Fitsun
Děkuju, asi máš pravdu, že je to nereálné 😔 tu knížku si přečtu 🌷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...