Rozmohla se na emiminu snad šikana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6336
9.5.10 20:22
radúna píše:
Filad, i ty jedna přicmrndovačko… :lol: :lol: :lol: . Opět fórek.

Radu, saaakra tys me prokoukla :oops: :lol: a ja se to snazila tak zaobalit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.5.10 20:25

Holky neblbněte, dostanete se na seznam " dokonalých matek".. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.10 20:28
Lizbeth píše:
Holky neblbněte, dostanete se na seznam " dokonalých matek".. :mrgreen: :roll:

Jejda, a já tam ještě nejsem? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.5.10 20:31
radúna píše:
Lizbeth píše:

Ty uz sis to urcite vybojovala :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.10 20:33
filad píše:
radúna píše:
Lizbeth píše:

No hurá!!! To se mi bude dneska dobře hajat.. :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
9.5.10 20:33
Lizbeth píše:

Mne by docela zajímal, koho by tam všechno dali… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
9.5.10 20:34

Anonymní, proč nevystoupíš pod svým nickem a nenapíšeš to přímo, že se ti nelíbí příspěvky Lizbeth?? Vzdyt si nemusíš rozumět se všema. Já, kdybych měla problém s nějakou maminou, tak se určitě nebudu skrývat za anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika

Jééj, taká pekná diskusia, a ja ju nájdem až teraz! :-)

Šikana… No neviem, ani neviem presne, ako by som si ju mala na nete predstaviť. Už dlhšiu dobu mi už ale vadí osočovanie, nadávanie… To, že má niekto svoj názor na vec je fajn, ale nadávkami ho snáď obhajovať nemusí… aj keď sa jedná o niekoho mimo emimino. Konkrétne narážam na diskusiu o lietaní miminiek, to sa fakt až zle čítalo. A pritom sa tam nadávalo tak „svorne“… Ale bolo to pritom: „Kto nenadáva s nami, tak stojí proti nám…“

• Citovat
  • Upravit
6336
radúna píše:
filad píše:
radúna píše:
Lizbeth píše:
No hurá!!! To se mi bude dneska dobře hajat.. :lol: .

Prijmes uprimnou gratulaci???? :lol: :lol: :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
9.5.10 20:37
Aladina píše:
Vidíš Kamčo a já tě tak ráda vidím. A Judycum a Taminku taky. :-)
Míšo- vyprdni se na to, anonymní neřeš.
Gino- pravda, pravda. V jedný diskusi jsi mi mluvila z duše a ve druhý bych ti šlápla na nohu. :mrgreen:
Diskuse o sousedce se fakt blbě zvrhla. :roll:No taky umím být jízlivá. Nebo často se chci k něčemu vyjádřit, ale nechci se rozepisovat, tak to vyzní stroze a asi sem tam někoho podráždím. Tak pardon. Myslím třeba Kattkka mě má od dob Erdity nerada. :mrgreen:
Jo a že máte někdo Emimino na liště. :mrgreen: Já jsem na tom tak, že když se musím učit, tak si nechám od manžela Emmino zablokovat. Asi to budu muset zas udělat. Právě jsem se měla učit. :mrgreen:

Aladino: Hele ja si tu diskuzi nepamatuji takze nevim ale asi jsme se nekde setkali.Fakt nepamatuji.A jestli te mam nerada nevim pac si te fakt nepamatuji. :lol: :lol: .Takze ti odpusteno.Fakt nevim a hledat se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.5.10 20:39
filad píše:
radúna píše:
filad píše:
radúna píše:
Lizbeth píše:
No hurá!!! To se mi bude dneska dobře hajat.. :lol: .
Prijmes uprimnou gratulaci???? :lol: :lol: :pankac: :kytka:

S radostí! Díky. :dance: :dance: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
9.5.10 20:41

Helemese, při postupném pročítání jsem se zastavila u přirovnání Lizbeth (NEMYJI SI PO ZÁCHODĚ RUCE…) a přišlo mi dost trefné, měla bych se nad sebou zamyslet:)

Anonymní: Jsem tu celkem krátce, mohla bys prosím uvést, kde jsou takové urážlivé a ponižující příspěvky (třeba ty Lizbethiny) k vidění? Když navíc zakladatelka tvrdí, že se to týká většiny zde přítomných… Nevím, co konkrétně si pod tím mám představit, na zde uváděných příkladech o přebalování na posteli jsem nic závadného neshledala.
Obecně řečeno, do diskuse vstupuju se svým názorem a zároveň s rizikem, že pod tíhou argumentů budu nucena tento názor změnit. Argumentace mi tu pravda občas trochu chybí, ale se šikanou jsem se zatím nepotkala. Nebo jsem to nepochopila:)

(BTW věty typu „copak nemáte svůj názor za kterým si nedokážete stát? nebo se bojíte?“ psané anonymně taky nějak nechápu. To je ironie, nebo kouzlo nechtěného?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.5.10 20:44
derida píše:
Anonymní, proč nevystoupíš pod svým nickem a nenapíšeš to přímo, že se ti nelíbí příspěvky Lizbeth?? Vzdyt si nemusíš rozumět se všema. Já, kdybych měla problém s nějakou maminou, tak se určitě nebudu skrývat za anonym.

Já dokonalá matka Lizbeth I. a moje přicmrndávačka Derida prosíme anonyma o zveřejnění všech nicků, které jsou na černé listině..V zájmu veřejné diskuze a vyjádření vzájemných sympatií.
Děkuji - a myslím to vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.5.10 20:46

Jé a to já bych chtěla být dokonalá matka…jako vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
9.5.10 20:47
kattkka píše:
Aladina píše: …Myslím třeba Kattkka mě má od dob Erdity nerada. :mrgreen:
Aladino: Hele ja si tu diskuzi nepamatuji takze nevim ale asi jsme se nekde setkali.Fakt nepamatuji.A jestli te mam nerada nevim pac si te fakt nepamatuji. :lol: :lol: .Takze ti odpusteno.Fakt nevim a hledat se mi nechce.

Tak toto ma fakt fascinuje :lol: To si fakt pamätáte, kto kedy čo písal? Ja vstupujem do každej diskusie „úplne nepoznamenaná“, vôbec netuším, kto mi to kedy za čo „natrel“… Občas si pripadám ako telátko… :lol: Ale čo, veď je to jedno, no nie?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová