Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tamara310 píše: Více
Prosímtě, chovej se podle prvních dvou řádků, které jsi napsala.
@Všechnoznám no ono jestli je to toto tady standard, tak to hodne vypovida o tomhle portalu ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Nenapsala jsem blizsi, ale blizka..achjo..chce to pozorne cist, nez reaguju..
@smajlik345 píše: Více
Hele a ejhle a oni vyjadrili..sice dele, ale vyjadrili…takze to zas az tak uplne divne asi nebude ![]()
Zkus cist ty, kondoluje je nejblizsim, to proste vnucka neni.
A možná by ses mohla zamyslet nad tim, že když neco prijde většině normalni, tak to nebude tim, ze by byli divní, ale nejspis bude neco nestandarniho u tebe.
@Všechnoznám píše: Více
Je mi lito, ze to tak mate nastavene…asi jste v zivote moc lasky nezazila.. nastesti ne kazdy to tak ma.
Az na to, ze mne jako vnucce x lidi konolovalo..takze to zas tak divny nebude…
@Všechnoznám píše: Více
No jo, urazet lidi, ktere neznam, to by vam slo…
Je mi fakt lito, ze mate tak smutny zivot, ze to mate zapotrebi..achjo..
Jasně, ale tvoje kecy, jak ostatni nic nezazili nikdo jim neumrel, nic nechapu, maji smutny zivot, jsou lhostejni a ja nevim co jeste, to vubec, ale vubec nejsou urazky cizích lidí
![]()
@j.a.n.i1 noo spis uz to tak byva, ze inteligentnejsi lide se mene vyjadruji, coz je fakt skoda…
Nejde o to, ze nekdo ma odlisny nazor, ale jakym zpusobem ho poda..a urazet lidi umi jen primitiv…holt jsem si udelala obrazek a pouceni pro me je, uz nikdy nepsat na podobna fora
![]()
No tohle je hodne vytrzeny z kontextu..a v puvodnim zneni to jako urazka urcite nevyzni ![]()
Určitě ne, protože si to psala ty, viď. Zato od všech ostatních to neni nic jiného než urážky.
No tak psat nekomu, ze je s manzelem pribuzny, je dost pres caru..a zajimalo by me, zda byste toto byla schopna nekomu rict i do oci..ono pod rouskou anonymity je vse snazsi..
No tak když tvrdis, ze je to tvoje pokrevni rodina, tak to jinak byt nemuze ![]()