Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím dámy, poradíte mi někdo? Sice jsem hledala na netu, ale podle různých instrukcí jsem už vyzkoušela vše možné a stále jsem nedopracovala k čemu potřebuji. Mám nový telefon, ale strašně rychle se vybíjí. Nainstalovala jsem si aplikaci na šetření bateri, ale přijde mi to k ničemu. Vždy si telefon zoptimalizuju a zastavím spuštěné aplikace, ale za pět minut, když to zkusím znovu, jsou tam zase a ojevuje se tam nápis „rychlé vybíjení“ opět si zastavím aplikace a telefon je v pohodě, ale po pár minutách mi opět skáče rychlé vybíjení. Mám vyplé wi-fi, data, podsvícení na minimum. Telefon se stále v pohotovostním režimu, ale baterka ubyde třeba o 10% během pár minut, aniž bych na to sáhla. a vždy když skočím do aplikace o šetření baterie, objevuje se tam stále to samé: rychlé vybíjení
odinstalovala jsem skoro všechny aplikace, co nepoužívám, nebo co žerou dost baterku a děje se to stále a nejhorší je, že mezi spuštěnými aplikacemi se mi objevuje spousta takových co ani neznám a rozhodně je dama nespouštím. To se spouštějí samy nebo? Jak tomu zabráním? a co čistící programy? nemůže to mít na to vliv? Jeden známý mi říkal, že na doporučení vývojáře si odistaloval čistící programy, že jsou prý k ničemu
@Pájinka25 jestli je to nový telefon, tak dojdi za prodejcem a vyreklamuj ho
Máš antivir? Pokud ano, ale více než jeden, tak je to špatně, pokud žádný, je to taky špatně. Doporučuju udělat reset telefonu do továrních dat a nainstalovat nějaký kvalitní antivir pro mobily (fakt jenom jeden). Pokud bude problém i potom přetrvávat, tak reklamuj.
V první řadě bych ho šla reklamovat. A v další řadě se příště zamyslela nad kvalitnější mobilem ![]()
Mně taky pomáhalo, když jsem vyndala baterku a pak už to bylo lepší, vyzkoušej! ![]()
Díky za rady, vyzkouším to, nemyslím, že by to bylo špatnou baterkou, mobil mám dva měsíce a baterka byla v pohodě, dělá mi to až poslední týden, prostě se spouští aplikace, které ale já sama nespouštím a celkově to vybíjí baterku. a já nevím jak tomu zabránit, když je všechny ukončím, za pár minut jsou spuštěné znovu. Ach jo, zlatý Nokie 3210 a jim podobný z mých studentských let ![]()