Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasně ze muzes. Proste se omluv ze hlídání nemáš. Neboj, vždyť to jsou taky jen lidi, hodne z nich ma taky rodiny a určitě mají pochopeni. ![]()
Chodim s miminem na gyndu, k zubaři, na úřad, do prace, na fizlech jsem s ním ještě nebyla… Urcite budou mít pochopení. Někdy nejde jinak..
Když nemáš jinou možnost, jdi s miminkem. Přece ho nenecháš doma..Neboj se, chovají se slušně, žádný krutý výslech tě nečeká ![]()
Byla jsem s dcerou, asi stejně starou. Rozebrala policistovi kancelář, vypsala mu fixy, ale smál se tomu, byl v pohodě ![]()
@tartaletka já bych šla, když není hlídání, nedá se nic dělat.
Já musela na soud s novorozencem, 4 týdny. Policajti mi tam pomáhali s kočárem do patra, nebyl tam výtah a všichni byli v pohodě.
Vůbec bych to neřešila a šla bych s malým. Přece člověk nenechá mrně doma samotné proto, že jde k policistům, obzvlášť když ti to přijde 2 dny předem, to je tedy dost na prd ![]()
Byla jsem s ročním a s kočárkem a v pohodě. Prcek se tam teda dost nudil, tak jsem s ním lítala po místnosti, u toho s nimi mluvila a vůbec jim to nevadilo.
Jak tam s malým byla když mu bylo cca těch 15mes. A úplně v pohodě. Jen museli dát dál telefony páč jim tahal za šňůry
ale byli milí dali mu papír a kupodivu tam měli i pastelky
mě okradli tak jsem to šla nahlásit…
Ahoj,
zitra mam jit podat vysvetleni na policii, dopis mi prisel vcera. Nemam hlidani pro 15m syna, mel ho hlidat manzel, jenze musi akutne do prace, myslite, ze tam muzu jit se synem? Mate zkusenost?