S dvouměsíčním miminkem pod stan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
19.1.16 14:05
@martina.se píše:
v tom případě bych jela naprosto v klidu - pokud nebude 30 ve stínu :palec:

No, ono i v těch 30 ve stínu záleží kde žijí… pokud někde v paneláku či činžáku, případně v posledním patře, tak zlatý stín remízku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.16 14:15
@j.a.n.i1 píše:
No, ono i v těch 30 ve stínu záleží kde žijí… pokud někde v paneláku či činžáku, případně v posledním patře, tak zlatý stín remízku :lol:

jo, to můžu potvrdit, bydlíme v posledním patře :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.1.16 14:18

@martina.se To mi sice ne, ale zas tam mám v práci kancl…loni nebylo vyjímkou 37° kolem 9 hodiny ranní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.1.16 14:43
@j.a.n.i1 píše:
@martina.se To mi sice ne, ale zas tam mám v práci kancl…loni nebylo vyjímkou 37° kolem 9 hodiny ranní.

ani mi nemluv.. 32 st v noci při otevřených všech oknech i balkonu.. měla jsem o malého fakt strach :think: ten kancl taky nezávidim, muselo být šílené..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.1.16 18:02

Je fakt, že ty vedra loni byly fakt ubíjející. Těžko říct, jestli mám být ráda nebo nerada že se prcek narodí před létem. Jako těhotná bych fakt umírala ale pro mimi to taky nebude super :((
ale na tento případ jsem našla několik typů jak ochladit jemně vzduch pro mimčo :)
ideální prý namočit látkovou plenu a pověsit nad postýlku nebo těsně vedle :) a zvlhčovače vzduchu taky trochu pomůžou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.7.16 13:28

Ahoj holky:) Obnovuji diskusi, chci se zeptat, mám malého 2.5r a chtěli bysme na víkend pod stan, ale nevím, jak uspořádat spaní, jakože moje myšlenka je pořádně ho oblíknout a více podestlat… je to moc šílené? šly byste do toho? S mužem bychom samozejmě spali v jendom stanu s ním… ale furt váhám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
4.7.16 13:35

@Ell-Chmell : proc silene? Spousta lidi stanuje s podstatne mladsimi detmi, my treba byli s trimesicnim, ted stanujeme s rocnim. Na vetsi dite sezenes asi i spacak, nam maly spi na dvou vrstvach penovych puzzle a prelozenem takovem tom starsim rovnem spacaku, oblikam podle teploty, vic nebo min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.7.16 13:37

@Ell-Chmell šílené mi to určitě nepřijde. :-) Jen bych dala hodně vrstev pod něj, aby nešla zima od země :) Takže třeba karimatku, alumatku, matraci atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.7.16 13:38
@beruska9 píše:
@Ell-Chmell : proc silene? Spousta lidi stanuje s podstatne mladsimi detmi, my treba byli s trimesicnim, ted stanujeme s rocnim. Na vetsi dite sezenes asi i spacak, nam maly spi na dvou vrstvach penovych puzzle a prelozenem takovem tom starsim rovnem spacaku, oblikam podle teploty, vic nebo min.

jj puzzle je taky dobré :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
4.7.16 13:40

@Ell-Chmell úplně v pohodě. My spíme na nafukovacích matracích, když jsem byli poprvé v 1,5r malé, tak spala v normálním fusaku do kočárku a pod sebou měla deku z ovčí vlny. Teď už má svůj dětský spacák, pod sebou normální deku plus bereme navíc ještě alespoň pro každé dítě jednu, někdy cestujou a z těch spacáků vylejzaj, tak je přikrávám. Spí v něčem teplejším - triko, teplejší mikinu a tepláky nebo zateplené punčocháče, podle počasí. Zažili jsme už i ráno s 5 st. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
4.7.16 13:40

@Yasminn @beruska9 Jé holky to jste mně potěšily :palec: ty puzzle jsou príma nápad, a vezmu molitanovou karimatku ještě pod to! :palec: A ještě se chci zeptat jak řešíte hmyz? používáte nějaký repelent an prcky? Jako my s malým chodíme běžně do lesa a tak, má hrozně rád přírodu, ale v tomhle si moc nevím rady no… :D Jsem prostě houby zálesák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.7.16 13:41

S 2,5letým úplně bez problémů ;)
Co bys chtěla podestýlat nebo navlíkat? Oblékni ho jako sebe a vraž ho do spacáku ;) Maximálně bych měla ve stanu poruce triko s dlouhým rukávem a teplý ponožky, kdyby mu k ránu bylo chladno, abys mu to jen natáhla…A pokud už, tak bych mu dala vrstvu karimatky navíc.

Příspěvek upraven 04.07.16 v 13:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
4.7.16 13:42

@Ell-Chmell hmyz neřeším nijak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
4.7.16 13:43
@Yasminn píše:
@Ell-Chmell šílené mi to určitě nepřijde. :-) Jen bych dala hodně vrstev pod něj, aby nešla zima od země :) Takže třeba karimatku, alumatku, matraci atd…

Takovy Maly princ na hrasku :-))) ajeste klimatizaci, aby nedostal rymicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
4.7.16 13:43

A repelenty sme nikdy nepoužívali :nevim: Kdo má v tom smradu spát :D
Jen sme si dávali pozor na důkladné zapnutí „moskytiéry“ ve stanu a nazdar bazar, na pár štípnutí od komára se neumírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí