S dvouměsíčním miminkem pod stan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
3.7.10 22:03

Ono většinou ty malý kempy jsou na štíru s hygienou a nemají pro tebe tolik možností.Tak proto volíme ten větší.Minulý rok jsme zvolily velký kemp na Pálavě-Merkur vůli malýmu byly mu 2 roky a byla to bomba.pak jsme se poposunuli do jiného mnohem menšího kempu a to bylo mnohem horší.Teda levnější,ne moc,ale rozdíl byl znatelnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.7.10 22:10

Pod stan jezdime radi, ale s prckem jsme jeli az letos. Kdyz jeste nebyl, byli jsme v klidnym kempu a v noci tam neustale plakalo jedno detatko. Bylo to docela o nervy, ale samozrejme jsem se na rodinku zle nedivala, chapu to. Nicmene neprijemny to bylo. Stejne tak, kdyz mi nekdo hluci u stanu a ja nemuzu spat a nebo deti.. Takze tohle jsou asi jedine veci, ktere bych zvazovala, jinak si myslim, ze neni duvod nejezdit. Spousty kempu jsou uz dobre zarizeny, treba Sedmihorky mi prisly uplne vychytany pro rodiny s detma. Ale pokud mas klidne miminko a budes mit stesti na normalni lidi v kempu, pak to bude urcite pekna dovolena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
3.7.10 22:34

…tak zrovna o sedmihorkách jsme uvažovali.Je to od nás blízko pro případ něčeho nečekaného.Jinak samozřejmě nevím jak se bude malej chovat v kempu v noci ,ale doma usne třda kolem 21 hodiny spí do 4-5,ale to jen zakňourá a já ho hned přebalím a nakojím.Tak pokud by to bylo takhle tak se ničeho nebojím.Proto si budeme brát kemp jen na jeden den a vždy podle toho jak to budeme zvládat si pobyt prodloužíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.1.16 16:34

Ahojky,
mám dotaz a prosbu k tématu :)
Jezdím pravidelně už několik let na historické bitvy (Slovani, 9.stol.), moje kamarádky tam malá miminka berou taky a vím, že to většinou vcelku v pohodě zvládají, takže věřím, že to by problém být neměl.
Spíše bych se ráda zeptala, jaké typy byste měli co třeba sebou vzít (bude to v srpnu) abych třeba na něco nezapomněla. Miminku bude v té době cca 8 týdnů :)

spaní bude vyřešené - košík na miminko, matrace, pod košíkem ještě pro jistotu izolační karimatka, aby nešla zima zespoda, jehněčí kožešinky a na přikrytí teplé bavlněné deky popř na vrch ještě vlna kdyby náhodou byla větší zima (ale ono je tam obvykle spíše horko XD)

děkuji předem za typy a rady <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.1.16 16:41

@Shana Řešila bych to operativně, podle toho, jaké bude dítě (Druhorozene mělo od 4 do 10 týdnu prima koliky), jak se budeš cítit a jaké bude počasí ( ve stanu v tropickych vedrech jé děsně dospělému, pro mimino to může byt i smrtelne). Promyslela bych taky logistiku ohledne jídla, pokud nebudeš kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
17.1.16 16:49

Mimino v 8 tydnech pd stanem - k tomu mu me vazne zadny tip nenapada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.1.16 16:50
@Shana píše:
Ahojky,
mám dotaz a prosbu k tématu :)
Jezdím pravidelně už několik let na historické bitvy (Slovani, 9.stol.), moje kamarádky tam malá miminka berou taky a vím, že to většinou vcelku v pohodě zvládají, takže věřím, že to by problém být neměl.
Spíše bych se ráda zeptala, jaké typy byste měli co třeba sebou vzít (bude to v srpnu) abych třeba na něco nezapomněla. Miminku bude v té době cca 8 týdnů :)

spaní bude vyřešené - košík na miminko, matrace, pod košíkem ještě pro jistotu izolační karimatka, aby nešla zima zespoda, jehněčí kožešinky a na přikrytí teplé bavlněné deky popř na vrch ještě vlna kdyby náhodou byla větší zima (ale ono je tam obvykle spíše horko XD)

děkuji předem za typy a rady <3

Moje rada je zůstat s takhle malým miminkem doma. Ale to si asi slyšet nechtěla. Pokud má ženská malé miminko tak holt nemůže být všude kde si zamane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
17.1.16 16:57

@Shana Já myslím, že tady asi na nikoho nenarazíš, kdo takhle mamlé mimi bere pod stan.Na druhou stranu my občas tyhle akce také objíždíme a je fakt, že mimnka tam mívají sebou. Asi bych radila se pozeptat se přímo těch, které se s miminem účastní. Když píšeš, že to jsou kamarádky, tak na ně nějaký kontakt máš ne? Hlavně jak píší holky, bacha na přehřátí…nenech ho o samotě ležet ve stanu, když venku je pařák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119

S 8. týdenním miminem pod stan? To je fakt myšleno vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4505

Já bych to řešila, až v srpnu. Třeba to teď vidíš úplně jinak. Nevíš, jaké bude počasí, jaké bude miminko. S ubrečeným miminem vám bude rozhodně lépe doma. Prostě bych se rozhodla a zařídila těsně před. My cestovali už s 6 týdenní, ale ne pod stan. To bych asi nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1953
8o 8o 8o :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
17.1.16 17:00

@terien souhlasim…nejela bych hlavne kvuli hygiene. jak pro dite, tak pro sebe. :think:
myslim, ze ted je jeste brzo tohle resit a verim, ze postupem casu a nastoupenim materskeho instinktu zmenis jeste nekolikrat nazor ;) a hlavne po porodu

• Citovat
  • Upravit
1695
17.1.16 17:06

@Shana s tak malým miminem bych teda nejela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.1.16 17:06

Ano,
myslím to vážně. Myslím, že jsem jasně napsala, že nějaké lidi v okolí, kteří takhle odmala jezdím i mám a miminku je dobře takže nechápu, co je za problém.
Zakladatelka téhle diskuse sama taky chtěla pod stan s mimi a nikdo to jako žádný šílený problém neviděl, tak nechápu, proč mi tady teď skoro nadáváte…

@klafina123 ono holky rády něco poradí, ale přeci jen víc hlav víc ví a některé potkávám právě jen na bitvách, hodně lidí kolem šermu bojkutuje FB XD taky mě napadlo, že třeba takhle právě potkám další maminky podobných zájmů no :(

@cverunka Je pravda, že to jestli skutečně pojedu se bude odvíjet od počasí a tak, ale spíš jsme i řešila, co třeba můžu připravit dopředu :) přeci jen něco jiného bude pak jen sbalit věci a jet a něco jiného ještě všechno shánět a vymýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
17.1.16 17:16

Do kempu bych nejela kvuli hygiene a ochlastum.Do volne prirody asi ano, ale spis jen na jedno dve prespani, v pripade teplych noci, aby mimco nenastydlo od spodu a do oblasti, kde se nevyskytuje bodavy hmyz a bacha taky na klistata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí