Sama nebo u rodičů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
28.12.14 19:08
@Anonymní píše:
dobře napíšu na co mám omezení. Mám operovanou nohu, na kyčli mám asi tak 5cm jizvu. Kdysi když jsem lyžovala jsem se hodně zranila. Stačí? Zakl.

Takže sedět za pásem bys zvládla? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 19:10

@dendule4 ano

• Citovat
  • Upravit
4658
28.12.14 19:15
@Anonymní píše:
@dendule4 ano

manžel takhle začínal a živil tou prací celou rodinu, najdi si v okolí nejbližší fabriku a jdi do toho…ze začátku budeš mít možná třeba jen o 2000 víc než ted, ale časem se zapracuješ a slušně vyděláš, minimálně tolik, aby ses o sebe dokázala postarat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
28.12.14 19:16
@Anonymní píše:
@JulkaD ten byt mi sehnal kamarád, který je kamarád s majitelem. Šlo by se prej s ním i domluvit, ale ted má vyplý tel. Takže se mu nemůže dovolat.
Jinak jsem si řekla, že máte pravdu, první budu muset splatit dluhy co nejvíc a nejdřív a pak můžu někam jít.

Tak to je super!!! :palec: a neboj se, budes ok…takhle je to rozumnejsi-bez dluhu to budw hned veselejsi :dance:!!… a jestli az za pul roku/rok–vzdyt to je fuk :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15103
28.12.14 19:19

@dendule4 Záleží kde, já sedím u pásu, osm hodin a jeden den v týdnu dvanáctka a mám za to deset tisíc šest set korun. Stejně mají ženy co tam dělají 18 let. Akorát že mě je to jedno kolik vydělám, chodím tam proto že to mám za barákem. Vymysli jí jinou práci, tohle jí opravdu nevytrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
28.12.14 19:22
@boball píše:
@dendule4 Záleží kde, já sedím u pásu, osm hodin a jeden den v týdnu dvanáctka a mám za to deset tisíc šest set korun. Stejně mají ženy co tam dělají 18 let. Akorát že mě je to jedno kolik vydělám, chodím tam proto že to mám za barákem. Vymysli jí jinou práci, tohle jí opravdu nevytrhne.

Chlap vydělává cca 24000,začínal na 15000. Kamarádka dělá ve stejné fabrice a vydělává 13000,ženský ten plat mají nižší, nechápu tedy proč :roll:…asi fakt záleží jak kde, musí si to ale začít zjištovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
28.12.14 19:23
@Anonymní píše:
dobře napíšu na co mám omezení. Mám operovanou nohu, na kyčli mám asi tak 5cm jizvu. Kdysi když jsem lyžovala jsem se hodně zranila. Stačí? Zakl.

No tak teda to promiň, ale nejde zas o nějaké velké zdravotní omezení, myslela jsem, že seš nějak nemocná. Mám na kotníku 10 cm jizvu, operovaný 3×. Už 42 let a nikdy jsem neměla kvůli němu pracovní omezení. Za mě se vymlouváš, jak něco nejde.Ruce i hlavu máš OK, tak kde je problém?

• Citovat
  • Upravit
bamba
28.12.14 19:26

Ještě takovou podotázečku. Ten byt je vybavený?

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
28.12.14 19:31
@Anonymní píše:
@JulkaD ten byt mi sehnal kamarád, který je kamarád s majitelem. Šlo by se prej s ním i domluvit, ale ted má vyplý tel. Takže se mu nemůže dovolat.
Jinak jsem si řekla, že máte pravdu, první budu muset splatit dluhy co nejvíc a nejdřív a pak můžu někam jít.

Ji a jak jsi psala, ze jsi pomalejsi. To jsi myslela jakoze v pohybu kuli urazu nebo povaha/celkove"? :think: asi jsem to pochopila spatne-myslela jsi to nejspis tak, ze napr nemuzes dlouho stat nebo napr. litat po place, ze..

• Citovat
  • Upravit
14396
28.12.14 19:40

Máš dluhy. Bydlíš u rodičů, máš víc peněz, než bys měla po od stěhování se a i přes to jsi nasekala dluhy. Myslím, že to nedáš. Splať dluhy, nepůjčuj si na kraviny a pak začni nový život. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 19:52

Na co jsem se ptala, na to jste odpověděly. Není tu diskuze o mém zdravotním stavu apod.to patří do jiné diskuze. :)
Děkuji za odpovědi a své názory. :) tímto bych diskuzi uzavřela.

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
28.12.14 22:22
@Anonymní píše:
Na co jsem se ptala, na to jste odpověděly. Není tu diskuze o mém zdravotním stavu apod.to patří do jiné diskuze. :)
Děkuji za odpovědi a své názory. :) tímto bych diskuzi uzavřela.
:mrgreen: :mrgreen: ja viiim. Drz se, pa xx
  • Citovat
  • Upravit
703
28.12.14 23:31

Odstěhuj se, najdi si brigádu ;) tak i tak to nebudeš mit lehké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie