Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Něco podobného taky používám.Od doby, co žijeme v zahraničí, se objevilo spousta “přátel” bažících po výletu s bezplatným ubytováním.
Ja ked som byval v zahranici, tak som este rozosielal mail, ze vtedy a vtedy som prec, kto chce prist na vylet tak ubytovanie zdarma. Ziaden velky zaujem som neregistroval (2-3× za rok niekto realne dosiel).
Asi zalezi aj kto to pise. Predsa len ‚starsi‘ chlap je menej atraktivny ako krasna 18ka ![]()
@rmot
Dobrý názor…asi to mám taky tak nějak. Je zvláštní, jaké jsou mezi lidmi rozdíly. Mě by třeba nenapadlo se někam cpát. Zažila jsem několik úžasných situací, kdy se mi chtělo fakt smát nahlas. Tak třeba náš první PC. Stačilo zmínit se před příbuzným. Je to je prima. Budu k vám chodit hrát hry. Kdy na PC půjdou naše děti, kvůli kterým jsme ho pořídili, mu asi bylo fuk. Známá, lépe řečeno kamarádka pro dobré časy. Zmínila jsem, že je konečně v podkroví chalupy nová podlaha. Ježíši, to je prima. To já přijedu aspoň na pár dní. Ona měla chalupu dřív, než já. Hádejte, pozvala mě? Atd.
Kamarád je ten, co přijde pomoct v době, kdy je chalupa ruinou. A ten je vítán kdykoli. Chytrák, který si počká, až ke hotovo, není vítán nikdy.
Asi tak.