Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kde bydlíš? Najdi si kámošky a kámoše, choď ven sportovat třeba, zvi si návštěvy můžeš cokoliv… ![]()
Jééje, já občas s nostalgií vzpomínám na dobu, kdy jsem bydlela sama, nic nemusela a všechno měla jen pro sebe ![]()
Můžeš dělat COKOLI, tak toho využij ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj emimiminačky, Jak se Vám bydlelo samotný. Už mě bydlet sama nebaví. Bydlím v garsonce a je to pořád dokola. Otevřu ráno oči a doma nikdo. Chtěla jsem bydlet se spolubydlící bohužel to nevyšlo. Ráno otevřu oči a mám celý volný den před sebou. Do práce nechodím. Teprve si jí hledám. Nemám si s kým popovídat a ještě ted když nechodím do práce.
jak já ráda vzpomínám na to, když jsem bydlela sama!!
jéj, to byly časy
chce to si najít nějaký koníček, výlety, chodit cvičit nebo něco jiného, co by tě bavilo. Spolubydlícího mít tě láká ted, ale co když se po čase pohádáte? Co když si bude vodit do bytu lidi a pařit a tobě se to zrovna nebude hodit? Po čase bys třeba litovala. Pokud máš bydlení vlastní bud ráda za něj a najdi si koníčka, kamarády se kterými budeš moct někam vyrazit, aby si využila volný čas, který ted máš. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj emimiminačky, Jak se Vám bydlelo samotný. Už mě bydlet sama nebaví. Bydlím v garsonce a je to pořád dokola. Otevřu ráno oči a doma nikdo. Chtěla jsem bydlet se spolubydlící bohužel to nevyšlo. Ráno otevřu oči a mám celý volný den před sebou. Do práce nechodím. Teprve si jí hledám. Nemám si s kým popovídat a ještě ted když nechodím do práce.
Klid, až nastoupíš do práce tak budeš ráda, že se vrátíš domu a doma nebude nikdo a budeš tam mít svatej klid a pokoj ![]()
To neni o tom, že bydlíš sama, ale o tom, že nemáš práci a nudíš se. Hledej práci intenzivněji ![]()
Domácí mazlíček taky pomáhá ![]()
A nebylo by pro tebe lepší vyměnit garsonku za spolubydlení s někým jiným? Takový ten studentský sdílený byt?
@Anonymní píše:
tak snad máš kámošky atd, ni? jak já byhc chtěla bydlet sama, aspoň týden ![]()
Zakladatelka - mám kámošky, ale ty odejdou a pak je doma ticho.
Zakladatelka - studentský byt nevím, tady máme jen pár základní škol a dvě střední školy, to je vše.
Jsem teda asi jediná, ale když jsem bydlela po rozchodu měsíc sama, tak to bylo peklo.. Jasně, bylo to jiný kvůli tomu rozchodu, ale v tu chvíli mě přestalo všechno bavit.. Nechtělo se mi vařit, protože se mi hnusila ta představa, jak sedím sama u stolu a násilím do sebe cpu to jídlo, s jehož přípravou jsem strávila tolik času, ale nikdo to nepochválí a neocení.. Nechtělo se mi uklízet, protože ten bordel stejně nikdo neviděl a nebyl nikdo, kdo by si všimnul, že je uklizeno.. Hned jsem začala hledat jiné bydlení, co nejdřív se přestěhovala, teď bydlíme ve třech a jsem šťastná ![]()
Zakladatelka - corney přesně tak, mám to taky tak. Nevím mi bude za pár dní třicet.
@Anonymní píše:
Zakladatelka - studentský byt nevím, tady máme jen pár základní škol a dvě střední školy, to je vše.
Ty jo, to bys fakt chtěla?? Už jen proto, že to bude třicet. V osmnácti by ti šrumec se studenty asi nevadil, ale ve třiceti?
Teď je ti smutno, protože nemáš práci a nudíš se, ale představ si, že bys přišla třeba v pet z práce, vyfluslá, umluvená a doma parta studentů, kteří třeba zrovna mají party ![]()
Co ti poradit, no… Když jsem bydlela sama, chodila jsem do kina nebo s knížkou posedět do kavárny. Tam jsem si užila živo a ráda se pak vracela do klidu a samoty ![]()
Zakladatelka - kprkisty jo máš pravdu. Stejně budu na dosmrti sama, tak se snažím na tu situaci zvyknout. Je to těžký se s tím smířit, že člověk umře sám.
@Anonymní píše:
Zakladatelka - kprkisty jo máš pravdu. Stejně budu na dosmrti sama, tak se snažím na tu situaci zvyknout. Je to těžký se s tím smířit, že člověk umře sám.
Jejda, to ne! Máš depku po rozchodu nebo co?
A chceš něco říct? Já jsem si jeden čas tohle říkala taky - že budu napořád sama - dokonce mě ta situace ani nijak neděsila, protože už jsem měla všeho plné zuby a chlapů zvlášť. Takže jsem si pěkně užívala tehdy pronajatý byteček 1+1, svatý klid tam a neřešila, co bude zítra nebo pozítří.
Užívala jsem si to, že mi nikdo nepřekáží v posteli, nedělá bordel v koupelně, nenechává špinavé nádobí na stole, prostě takové drobnosti ![]()
Do půl roku už jsem sama nebyla, ale to je jiná kapitola.
Nejdůležitější je se s nastalou situací smířit a přijmout ji a zbytečně se netrápit ![]()
Zakladatelka- ne ne s už jsem rok a dva měsíce po rozchodu. Jen mě včera dorazila kamarádka, že jsem líná jít pracovat. Líná nejsem chodím po pohovorech i na pracáku mi říkali, že kdyby byl takhle aktivní každej, že by to bylo fajn, ale ještě jsem místo bohužel nenašla.