Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
No, Saxano, abych byla upřímná, dlouhý je. Ten půlmetr tam je nějak navíc.
No tak si ho nech na dvojitý hammock a pořiď ještě jeden kratší
A co to vůbec máš za hadru? ![]()
Asi to tak dopadne
Já mám dva. Jednu žlutou indii, ale ta je jen čtyřmetrová a Sváťu nemůžu dát kvůli těm kyčlím do kolíbky, takže jsem si koupila ten druhý, ten je od Medley.
Hebrey: hmm, Medley, no jak to říct… já jsem s ním tedy tu čest neměla, ale co vím z referencí, tak to není šátek nic moc… o čem uvažuješ jako o dalším?
Saxano, ten Medley mám chvilku, vlastně ty dva týdny, co jsem doma. Kamrádka, která je prodává, tak si Medley nemůže vynachválit. Ale já z něj tedy, upřímně, nadšená nejsem. NEvím, je to takový přehoz přes postel.
Další? Asi koupím delší Indii.
Hebrey, taky nevím, jak to napsat, ale ten tvůj šátek začínající na M..... - prý nic moc, kdysi se dělalo celorepublikové testování a byl to totální propadák ![]()
Chápu, že kolikrát při koupi šátku rozhoduje i cena, tak má člověk tendence koupit něco levnějšího, ale u nošení se to málokdy vyplatí.
Já ale razím názor, že než koupit totální hadru, tak radši nenosit vůbec.
Co třeba Didymos, Storchenwiege, Hoppediz nebo Ellevill? ![]()
S těmi by nošení mohlo být mnohem příjemnější ![]()
A pokud je kamarádka prodává, tak je jasné, že to nebude hanit ![]()
To je mi tedy dobrá kamarádka ![]()
Hele, popravdě, je to fakt šmejd ![]()
Hebrey: pokud máš ještě čas, tak bych ho vrátila
A koupila něco ze značek, o kterých píše Cappy… je opravdu znát, když máš kvalitní šátek, který je utkán přímo na nošení než kus prostěradla…
No, holky, já myslím, že o „kvalitě“ Medley už mě ani nemusíte přesvědčovat
Mám ho chvilku a už si o něm myslím svoje
, ani nepotřebuju celorepublikové testování.
A asi si hodím korunou
Buď si koupím fakt ten indický, protože s tím mám zkušenosti a mohu říct, že dobré a nebo fakt něco značkového.
Hebrey, Indii jsem sice nikdy doma neměla, ale měla jsem možnost si ji osahat.
Byla to tuším skořicová Indie ![]()
Mám srovnání s jinými šátky a ty jiné byly podstatně lepší.
Jako nosit se v tom určitě dá, ale já jsem už zhýčkaná, takže za mě radím zainvestovat a zakusit kvalitku ![]()
ahoj holky .. my akurat skusame fungovat so satkom … ked bola nicol uplne malicka, nepacilo sa jej to pretoze nemohla mat dobry rozhlad.. ona je strasny zvedavec
teraz uz sedi tak mozme skusat aj uvazy aby nieco videla a tym pre nu satek stupol na cene .. chcem sa len spytat ci mate niektora skusenosti so satkom vatanai.. nam zatial celkom vyhovuje ale pouzivame ho kratko.. ![]()
Pata: já jsem Vatanai měla a prodala. Není to špatný šátek, ale na nás byl hodně tenoučký, ne moc nosný. Na malé miminko bych ho ale klidně brala ![]()
ahoj pato,
mela jsem vatanai pruhy- nosila jsem tak do 10 kg nosence, pak uz se dost provesoval a rezal
vatanai zakar (vlnky nebo triskely) - mam i ted - na zada na vicevrstve uvazy a nosi se mi krasne ![]()
Pato a máš Vatanai žakár (vlnky, velryby…) nebo pruhy?
Pruhy jsou strašlivě tenké, žakár je na tom líp a na malé (lehké) mimčo a přes léto by mohl být v pohodě.
U většího mimčá záleží, co budeš vázat. Na úvaz batoh na záda to moc dobrý šátek není - dá se v něm nosit, ale prostě existují šátky, v kterých by se ti nosilo líp.
Ale na třeba dvojitý hammock mě osobně vyhovuje ![]()
Pata ja mam Vatanai pruhy, prestala jsem ho pouzivat, kdyz bylo prckovi kolem peti mesicu, jak ztezknul, tak to zaclo pekne rezat do ramen a celkove to bylo dost nepohodlny. Poridila jsem pak z druhe ruky Didymos, stejny uvaz v porovnani s Vatanaiem, nebe a dudy.