Jak upravit sedadlo řidiče v autě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kriss Tina píše:
A uvidíš z toho auta vůbec ven, když se nacpes blíž k pedalum? svépomocí bych si to odpustila, pokud se nechceš zabit. A nevím teda komu je felda vysněné auto, ale v dnešní době už je to zralé tak na vrakac
Proto potřebuji předělat sedačku 😂 🤷🏼♀️… Aby to bylo bezpečné a pohodlné..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass píše:
Ale chápeš, ze tou sedackou nezmenis velikost zbytku auta? Logicky kdyz se napasujes vic k pedalum, tak si uberes ten prostor pro výhled a kdyz si das neco pod zadek abys videla, tak zas nedosahnes na pedály?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass jako vážně? Felicie? Vždyť ta investice by byla dražší než hodnota toho auta
. Kup si aspoň fabku nebo rapida, když to musí být škoda.
Jako nic proti škodovkám, taky mám, ale feldu fakt ne. To se snad ani nedělalo s posilovačem řízení, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass píše:
Bezpečné??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pro všechny moralisty a rejpaly.
Posuzována jsem byla jako každý jiný u svého obvodního lékaře. Řidičský průkaz jsem si dělala jako každý jiný v normální autoškole.
V dnešní době existují auta s nastavitelným sedadlem ve kterém nemám absolutně žádný problém jak s rozhledem tak délkou noh na pedálu.
Jenže takové auto nechci.
Moje žádost o radu byla jasně zmíněná, takže se nezlobte, ale Vaše moralistické komentáře, o tom jak mě mají policisti zastavit nebo jak je Felicie šrot si prosím odpusťte.
Nežádala jsem o radu ať si koupím jiné auto nebo jestli smím či nesmím mít řidičák. Světe div se, mám ho a nikde nebyl žádný problém.
Je naprosto nevhodné zmiňovat podsedák když nikde nebylo dáno, že jsem v něm řídila.
Ujišťuji Vás ale, že s koupí Felicie nehodlám spěchat a společně se zaplaceným autodozorem vyberu tu v nejlepším stavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carsa píše:
V jakém autě jsi dělala ten řidičák?
V trojkové Fabii na závěrečkách ve dvojkové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass tak jsi blbec. Kdyz muzes koupit auto, kde je vsechno co chces a bezpecnost zajistena. Tak koupis dinosaura, kde to co chces je otazkou investic vyssi nez cena auta nebo to vubec nejde a budes jezdit ve stavu kdy ohrozujes sebe i ostatni. Jako nechapu tvuj postoj. Mlada kocka co nevidi dal nez na spicku sveho nosu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius Já už jsem se vyjadřovala výše.
Prosím na tohle jsem se opravdu neptala tak si to nechte děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Čičorečka píše:. Mám 160cm a čerstvý řidičák na „A“ a rozhodně jsem v autoškole nebyla nejmenší. V době konání zkoušek jsem rozhodně nevěděla, jakou motorku si koupím. Ani moje kolegyně, která měla 157cm. Takže zrovna tohle asi nikdo neřeší.
Směrnice pro posuzování zdravotní způsobilosti k řízení motorového vozidla stanoví minimální výšku 150 centimetrů a u řidičů skupiny D (autobusy) 160 centimetrů. U řidičů skupiny A a B lze připustit i nižší tělesnou výšku za podmínky, že řidičské oprávnění bude vázáno na určité vozidlo s příslušným technickým vybavením, umožňujícím bezpečné ovládání vozidla člověkem, který o povolení výjimky žádá. EDIT: takže ne, nemůžeš si koupit Felicii a svépomocí jí upravit sedadlo. Musela bys mít speciálně upravené, schválené auto, stejně jako mají hendikepovaní. A před autoškolou bys měla žádat o výjimku. Takže buď kecáš, nebo jsi dělala zkoušky u nějakého šmelináře. Doufám, že tě zastaví policajti dřív, než zabiješ sebe, či někoho jiného ve feldě s podsedákem.Příspěvek upraven 26.01.21 v 16:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptáš se na něco, čím chceš porušovat pravidla a ohrozit tím ostatní účastníky provozu.
To že to nechceš slyšet je tvůj problém.
Ano - máš handicap a není to tvoje vina.
Pokud ale nechceš ohrožovat lidi kolem sebe tím že budeš jezdit v opravu nevhodném autě, tak prostě změň postoj. Smířit se s tím, že holt když už chceš jezdit v autě, tak to bude něco jiného než fabie fakt není nic těžkého.
Svou velikost nezměníš.
Příspěvek upraven 26.01.21 v 17:34
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass píše:
@Cenarius Já už jsem se vyjadřovala výše.
Prosím na tohle jsem se opravdu neptala tak si to nechte děkuji.
Ale on má pravdu, jako nevyjžděná bez praxe si pořídit tuhle kapotu, pod kterou není téměř nic, je fakt riziko pro ostatní. Hlavně aby to brzdilo, ty frajerko.
Za mě vyhozené prachy, když to nemá žádnou výbavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit