Jak upravit sedadlo řidiče v autě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jinak dekuji já zkusím obvolat servisy zda-li to udělají nebo zda-li to půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono by možná stačilo, kdyby jsi vyměnila starou sedačku ve feldě za novou z fabie. Hele, zkus si najít fanklub felicií nebo škodovek vůbec, tam ti poradí konkrétněji.
- Citovat
- Upravit
@Pocahontass To,jak ochotně přijímáš dobře míněné rady je tvá věc a tvůj život. Ale měla bys vědět, že sedačku lze upravit pouze a jen na kolejnicích, po kterých jezdí. Tedy zvýšit, nebo prodloužit, aby sedadlo bylo blíže/výše k volantu. Rozhodně to ale nebude s homologací, což znamená, že to není schválené od výrobce a jakákoliv nehoda, při které nastoupí soudní znalec, může znamenat velký problém s náhradou škody od pojišťovny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutny klaun2 jistě já to chápu na to se celou dobu ptám 🤷🏼♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutny klaun2 Neslo by to ani od autorizovaného servisu tedy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass píše:
@smutny klaun2 Neslo by to ani od autorizovaného servisu tedy?
Netroufám si říci. Zkus jich pár obvolat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass píše:
@Zuzaja já chtela pouze vědět kam bych mohla zajít ikdyby se jen zeptat a teď budu za troubu ale fakt mě nenapadlo obvolavat autorizovaný servisy, protože jsem si myslela ze na to bude nějaký speciální výrobce či nějaký servis kde tohle speciálně dělají. Proto jsem se tak blbě zeptala. Co se tyče te legální či nelegální cesty jak jsem psala o tom ze bych si to udělala doma neměla jsem ponětí, ze je potřeba to psát do tp a ze to bude tak komplikované.
Já vím, ze to ti lidi nemyslí špatně. Kdyby rovnou napsali dej to do servisu tam ti to udělají tak jak se má místo toho aby psali o ohrožování tak bych to pochopila rychleji slušně bych poděkovala a byla by celá diskuze u konce. A taky vím ze jsem to cele proste špatně podala a ostatní na to reagují jedovatě. Ale hned řešit pojištění a nějaké muzu nemuzu mít řidičák 🤷🏼♀️
Mě osobně by šlo především o to, že ta investice do takového auta se vůbec, ale vůbec nemůže vyplatit. Jinak si kup, co chceš, ale fakt vyhodíš peníze z okna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pocahontass píše:
@Janli No je na to nějaký internetový blog?
Použij strejdu googla a koukni na facebook.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
A co? Zakladatelka chce felicii, co chceš ty, je jaksi irelevantní…
No tak tys nás tu osočovala, že jsme ve Feldě určitě ani nejezdily. Mě je upřímně jedno, co zakladatelka chce, ale prijdou mi to vyhozené peníze a její slova o bezpečném autě mě fakt rozesmály. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutny klaun2 píše:
@Pocahontass To,jak ochotně přijímáš dobře míněné rady je tvá věc a tvůj život. Ale měla bys vědět, že sedačku lze upravit pouze a jen na kolejnicích, po kterých jezdí. Tedy zvýšit, nebo prodloužit, aby sedadlo bylo blíže/výše k volantu. Rozhodně to ale nebude s homologací, což znamená, že to není schválené od výrobce a jakákoliv nehoda, při které nastoupí soudní znalec, může znamenat velký problém s náhradou škody od pojišťovny.
Nadšenci do tuningu v autech běžně vyměňují sedačky za sportovní a to i z jiných aut, homologaci to má, legální to je.
- Citovat
- Upravit