Setkávání s expartnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
15.6.22 12:52

Odstehuj se a schvalne, za jak dlouho se tam nastehuje ona :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
15.6.22 12:55
@Lucie_Sx píše:
Odstehuj se a schvalne, za jak dlouho se tam nastehuje ona :nevim:.
Řekla bych, že za 14dni, ale to bude moc. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.6.22 12:57

Tady uz chybi jen, aby spolu jeli na dovolenou jsko rodinka s vymluvou, ze si to preji deti.

No sklizis, co si zasela - tahla si to se zadanym, odtahla na svoji stranu, on tebe se po dvou letech nabazil a za delsi konec provazu taha ted exka.

Mela bych nejakou svoji hrdost, odkracela stredem a nechala ho exce…

• Citovat
  • Upravit
2069
15.6.22 12:57
@Fally123 píše:
ještě upřesním, že když jsme spolu začínali, oni spolu ještě byli. On odešel a skoro rok bydlel se mnou u mě (ona bydlela v jeho domě s dětmi, než si něco najde). Z domu se odstěhovala před 1,5 rokem a cca rok žiju já u něj v domě.

Tady je asi jadro pudla. Deti rostou, zije s tvymi detmi a vidi, o co vsechno prisel kvuli tobe s vlastními. Plus, ze pripravil deti o rodinu.
Nechci malovat certa na zed, ale tve obavy nejsou mimo misu a jeho chovani po case, kdyz asi zjistil, ze s kazdou je ten bezny zivot nakonec stejny a ted ma doma totez co pred lety, ale bez vlastnich deti, je vlastne i pochopitelne.
Nedivim se asi ani jednomu z vas. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3314
15.6.22 13:02
@Fally123 píše:
ještě upřesním, že když jsme spolu začínali, oni spolu ještě byli. On odešel a skoro rok bydlel se mnou u mě (ona bydlela v jeho domě s dětmi, než si něco najde). Z domu se odstěhovala před 1,5 rokem a cca rok žiju já u něj v domě.

Tak to je blbý. Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že svůj boj prohráváš. Je to jen otázka času. Pokud nelze nastavit hranice typu, nechci, aby si trávil čas s ex, tak jsi skončila. Jeho ex ho chce určitě zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
15.6.22 13:03
@Fally123 píše:
Ahoj, prosím o názor.
S mým ex máme dvě školní děti a jsou mezi námi dobré vztahy, ale s ohledem na svého nového partnera (se kterým už skoro 2 roky žijeme ve společné domácnosti) netrávím s ex žádný volný čas.
Přítel má z předchozího vztahu 4letou dceru a vyženěného syna, s ex nejprve hodně bojovali, ale teď asi půl roku jsou najednou velký kámoši. Údajně kvůli dětem si téměř každý večer videotelefonují (u hovoru jsou i děti), pomáhá jí zařídit určité opravy např. auta, telefonu, on s nimi byl asi 5× na výletě (v kině, na dětském divadle, na procházce…), ona k nám domů jezdí, když nejsem doma (je s dětmi třeba 3 hodiny na zahradě, kde se chová jako doma, ostatně tu dřív bydlela). Vadilo by vám to? Přítel tvrdí, že jí určitě zpátky nechce. Mně se to ale nezdá a mám jakýsi alarm v hlavě. Osobně si nemyslím, že by ji snad chtěl zpátky, ale že jí tímhle drží v naději, aby si nikoho nenašla, aby měl zadní vrátka. Mluvit se s ním nedá, zkoušela jsem to v klidu si promluvit, ale odmítá se o tom bavit. Ale mně je nepříjemné, když je třeba celé odpoledne s ní. Přitom děti máme ve střídavce, takže různé aktivity můžeme dělat společně v naší nové rodině.
Jen abyste pochopili, mně nevadí, že jí pomůže s autem apod., to já bych pro svého ex také udělala, ale nevím, proč spolu musí trávit čas, údajně kvůli dětem. Děti pak chodí, že oni jsou rodina a tatínek má rád maminku.

Vadilo by mi to šíleně. Vadila by mi i více než fakt nahodilá pomoc, tj. vše, co se nedá podřadit pod podpora dětí (auto, bezpečnost, dejme tomu smontovat nábytek do dětského pokoje nebo tak něco).

S mým temperamentem bych byla už po druhém „dětském“ odpoledni za mými zády pryč, ve svém, jen ať si buduje svou rodinku, já jim u toho svítit nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
15.6.22 13:12

Na druhou stranu si umím představit co to pro exku muselo být, když šel za tebou do tvého bytu a oznámil ji ať si něco s dětmi najde a táhne. Přišli o domov a jistoty, ona to vše musí táhnout sama. A do půl roka v jejím domově si byla ty a tvoje cizí děti. V pokojickach jejich deti. To muselo být fakt výborný. No tak co by naschvál nedojela si hacnout na kafíčko.. že. A co by se k němu nevrátila když se teď už nehadaji a jde jim o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
15.6.22 13:21

Ono se to spíš zvrtává v hon na čarodejnici..
Já jsem nikoho neodtáhla, měl čas si to rozmyslet.
Děti máme ve střídavce oba, takže v tom domě žijeme i s mými i jeho dětmi. Není to tak, že bych já měla děti ve své péči a on občas, máme je stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
15.6.22 13:21
@Fally123 píše:
Ahoj, prosím o názor.
S mým ex máme dvě školní děti a jsou mezi námi dobré vztahy, ale s ohledem na svého nového partnera (se kterým už skoro 2 roky žijeme ve společné domácnosti) netrávím s ex žádný volný čas.
Přítel má z předchozího vztahu 4letou dceru a vyženěného syna, s ex nejprve hodně bojovali, ale teď asi půl roku jsou najednou velký kámoši. Údajně kvůli dětem si téměř každý večer videotelefonují (u hovoru jsou i děti), pomáhá jí zařídit určité opravy např. auta, telefonu, on s nimi byl asi 5× na výletě (v kině, na dětském divadle, na procházce…), ona k nám domů jezdí, když nejsem doma (je s dětmi třeba 3 hodiny na zahradě, kde se chová jako doma, ostatně tu dřív bydlela). Vadilo by vám to? Přítel tvrdí, že jí určitě zpátky nechce. Mně se to ale nezdá a mám jakýsi alarm v hlavě. Osobně si nemyslím, že by ji snad chtěl zpátky, ale že jí tímhle drží v naději, aby si nikoho nenašla, aby měl zadní vrátka. Mluvit se s ním nedá, zkoušela jsem to v klidu si promluvit, ale odmítá se o tom bavit. Ale mně je nepříjemné, když je třeba celé odpoledne s ní. Přitom děti máme ve střídavce, takže různé aktivity můžeme dělat společně v naší nové rodině.
Jen abyste pochopili, mně nevadí, že jí pomůže s autem apod., to já bych pro svého ex také udělala, ale nevím, proč spolu musí trávit čas, údajně kvůli dětem. Děti pak chodí, že oni jsou rodina a tatínek má rád maminku.

K čemu ti bude vědět, co by vadilo ostatním. Je to naprosot irelevatní informace s ohledem na to, co s tím máš dělat ty. Ty v tom žijes, s tvou povahou, tvými prioritami. ty znáš sebe, svou povahu, preference, přednosti svého partnera, negativa. Zásadní je otázka, zda ti za to ten chlap stojí - když na svém žebříčku hodnot porovnáš to, co ti dává a co bere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33756
15.6.22 14:27
@Lucie_Sx píše:
Odstehuj se a schvalne, za jak dlouho se tam nastehuje ona :nevim:.

To by asi netrvalo moc dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33756
15.6.22 14:28
@Fally123 píše:
Děti máme ve střídavce oba, takže v tom domě žijeme i s mými i jeho dětmi. Není to tak, že bych já měla děti ve své péči a on občas, máme je stejně.

No a že tam je ex pečená vařená tedy zdůvodní jak? Kvůli dětem? Hmmm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
15.6.22 16:18
@Fally123 píše:

No, ja ti celkem rozumim, ze ti to vadi, taky by mi to vadilo, rozdil je v tom, ze ja bydlim ve svem dome, takze bych mohla rozhodovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106435
15.6.22 16:20
@Ahep píše:
Ma ten dům jak pruchodak, jedná baba za druhou…Fakt se tam cítíš jako doma? Sbalila bych věci a děcka a šla, nesnesla bych, aby se mi v me domácnosti a po zahradě promenovala cizí baba v me nepřítomnosti.

To je bohužel ta negativní stránka toho nakvartyrovat se chlapovi do baráku, ještě do stejného po exce a pak muset všechno strpět nebo jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.6.22 17:18
@Fally123 píše:
Ahoj, prosím o názor.

Uffff, silne kafe… to bych nezvladla. To je fakt moc. Asi bych to videla na promluvu a pokud by o zmenu nestal, asi bych odesla. Urcite jeji navstevy a spolecne vylety by mely byt pase… videohovory atd., jsou asi ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí