Šetření s Debrou Morgan
- Fotoalbum (18)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@debra.morgan Máme stejnou spotřebu, když za den spotrebuju jen jednu krabici, tak si gratuluju
Já si teda dávám mlíko do kafe no… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barrrbucha píše:
@debra.morgan Máme stejnou spotřebu, když za den spotrebuju jen jednu krabici, tak si gratulujuJá si teda dávám mlíko do kafe no…
fakt? mě to přijde uplně mimo, šílená spotřeba
4×12 krabic za měsíc, no problema
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
fakt? mě to přijde uplně mimo, šílená spotřeba![]()
![]()
My ty čtyři kartony dáme určitě, někdy i pět. Nevím, kam to mizi a spotřeba je to děsná.
Jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
fakt? mě to přijde uplně mimo, šílená spotřeba![]()
![]()
U nás je to jak na houpačce. Buď nedáme ani krabici denně nebo klidně 3 krabice za den. 🤦♀️A nejhorší je, že nikdy nevím jaká spotřeba zrovna bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan u nás mizí krabice denně, někdy i dvě. Muž do kapučína, děcka si dělají pěnu nebo k sušenkám. Plus když se ještě vaří pudinky, kaše atd.
P. S.: další rodičák je už 9.4., ne 9.3..Fakt nechci rok čekat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, jsem ráda, že evidentně nejsme jediní s tak velkou spotřebou
ulevilo se mi. Už asi nebudu chlapa tolik sikanovat, ať s mliken šetří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás jídlu předevčírem: oběd a večeře - muž sushi s lososem, děti camember a hranolky, já plněné žampiony. Včera kuřecí špízy a kuřecí rolky, brambory se pekly se špízy, večeře čevabčiči a zbytek brambor. Dnes k obědu pokud sousedka pojede pro vejce, tak volská oka jinak krupicová kaše asi. Na večeři kančí guláš, zítra kuře s nádivkou podle Pohlreicha a rýže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme dva, já mám mlíko ráno do čaje a na korny, a stejně denně litr zmizí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás teď ne, když byly děti malé, byly tak 2l denně, pak jen 1, teď tak 2l týdně a 1l na jogurty. Kupuju čerstvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
@debra.morgan Na jak dlouho máš 145 krabic mléka? Nebo je to překlep?
Já zas přemýšlela, jak koupila 145 krabic mléka, protože ve velkém balení jich je dvanáct, což při dvanácti kartonech dělá 144 krabic, tak proč u všech všudy brala ještě to jedno mlíko navíc.:-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi 1 kvůli pokladní, aby jí nemusela rozdělávat balení, když by kód byl blbě schovaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
U nás je to jak na houpačce. Buď nedáme ani krabici denně nebo klidně 3 krabice za den. 🤦♀️A nejhorší je, že nikdy nevím jaká spotřeba zrovna bude
jj, to přesně nesnáším! U nás je to podobně i s jogurty, jeden den sní každej dva až tři a když je teda nakoupím do zásoby, tak to týden nejí! zabít málo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi píše:
U nás dcera včera pekla brownies. A už se zas blížej velikonoce, mohly bychom upéct jidáše. Anebo tuhle roládu. Těsto je 5 vajec, 5 lžic kakaa a 5 lžic moučkového cukru. Vejce šleháme v robotu, přidáváme postupně po lžících jednu kakaa, jednu cukru, dokud tam není všech 5 (může být i 6 podle velikosti vajec). Nalijeme na plech vyložený pečicím papírem, pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut. Opatrně sloupneme papír, smotáme. Plnit podle chuti - my nejradši krém ze šlehačky a tvarohu (přidávám stužovač), sladit podle chuti. Přidáváme maliny. Je to naprosto vynikající, takový hořko-sladký.
teda, ta vypadá luxusně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tie čo si myslíte, že máte veľkú spotrebu mlieka, tak vás upokojím. Bratranec (+manželka a dospelý syn) majú spotrebu 120 litrov mesačne. U nás aj dáme za mesiac 3-4 litre, tak je to veľa. Je v tom aj zriedkavo puding a do pečenia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit