Sex (21, 24)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
17.4.20 07:58
@izquierdo píše:
Toto tema tu uz dlouho nebylo, ze :) Pojedeme zde dalsi kolo rad? Nechte ty chlapy uz chvili odpocinout, mslite jen na sex. Kdyz je to nebavi, tak je to nebavi. Pokud vas to bavi, tak musite hledat nekoho, koho to bavi podobne nebo se smirit s tim, ze budete roky cekat na zmenu, ke ktere nedojde a plnit emimino dotazy a zadostmi o radu. Tato nova generace muzu nema sex jako prioritu, dulezitejsi je vlastni pohodli a utek do virtualniho sveta pocitacovych her :)

Jo, to jsem taky říkala, že mi nejspíš lítají hormony a jelikož jsem doma na neschopence tak mám víc energie a chutí než přítel. :mrgreen: Je spíš potřeba o tom mluvit a nějak to vybalancovat, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
17.4.20 08:19

Na me jeho odpoved pusobi tak, te nejspis lovi nebo uz ulovil jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
17.4.20 08:23
@TatarQa píše:
Jo, to jsem taky říkala, že mi nejspíš lítají hormony a jelikož jsem doma na neschopence tak mám víc energie a chutí než přítel. :mrgreen: Je spíš potřeba o tom mluvit a nějak to vybalancovat, no.

No já chtěla i říct, že pokud to dlouhodobě v sexu nefunguje už od začátku, tak že není dobré vstupovat do manželství a zakládat rodinu. Protože takové příběhy tu potom čteme často každý druhý den. Žena si vzala muže, který na sex nikdy moc nebyl, ve fázi největší zamilovanosti to dělali maximálně dvakrát týdně, ale je to odpovědný a hodný muž, tak se vzali a mají rodinu, a ejhle, on už na ni několik měsíců nesáhl, v některých případech i rok nebo dva. A jí to náhle začalo vadit. Přitom tu potom napíše, že u nich sex nikdy nebyl prioritou a vlastně na to nebyli oba nebo ten muž ani na začátku. A teď kolem 35 a 40 let čeká, že manžel se změní. Jenže ona časem a věkem frekvence obvykle klesá, takže se nelze divit, že pokud pánovi zamlada stačilo jednou týdně, tak ve 40 mu stačí jednou za 14 dní nebo i méně…Takže to ber jako takové varování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.4.20 08:30
@izquierdo píše:
No já chtěla i říct, že pokud to dlouhodobě v sexu nefunguje už od začátku, tak že není dobré vstupovat do manželství a zakládat rodinu. Protože takové příběhy tu potom čteme často každý druhý den. Žena si vzala muže, který na sex nikdy moc nebyl, ve fázi největší zamilovanosti to dělali maximálně dvakrát týdně, ale je to odpovědný a hodný muž, tak se vzali a mají rodinu, a ejhle, on už na ni několik měsíců nesáhl, v některých případech i rok nebo dva. A jí to náhle začalo vadit. Přitom tu potom napíše, že u nich sex nikdy nebyl prioritou a vlastně na to nebyli oba nebo ten muž ani na začátku. A teď kolem 35 a 40 let čeká, že manžel se změní. Jenže ona časem a věkem frekvence obvykle klesá, takže se nelze divit, že pokud pánovi zamlada stačilo jednou týdně, tak ve 40 mu stačí jednou za 14 dní nebo i méně…Takže to ber jako takové varování.

Chápu co tím chceš říct, no u nás to bylo jako asi u každého, na začátku 5× denně :D doteď tak 2× - 3× týdne, teď je to prostě tak jak to je, buďto je to opravdu životním stylem a zlepší se to, nebo se to zlepší po porodu, každopádně přítel říká že určitě bez sexu být nechce a když něco takového nadhodim, tak se čertí, takže uvidíme. ;) Ale jinak souhlasím že těch témat tu je hodně a vím jak to myslíš a díky za názor a radu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janule84
17.4.20 08:34
@Anonymní píše:
Zdravím.
3 letý vztah, on 24, já 21.
Do nedávná perfektní ( z mě strany ), ale včera mi bylo řečeno, že už ho to nebaví (??? Ve 24 letech? Že to nevyhledává? A děla to jen z povinnosti???
A sama jsem to i zjistila, je jiný, chová se jinak ( ohledně sexu )

Jsem velmi komunikativní typ, takže rady typu: promluvte si, jsem zkoušela. Na všechny ženský otázky mi odpověděl: Líbím se mu, přibrala jsem, ale prej nic hrozného a jiné…

Abych pravdu řekla, chlapa se snažím vždy dělat v posteli 100% šťastným (ve vztahu s láskou) ať se jedna o cokoliv, kolikrát i sama zkouším a navrhuji různé věci, jestli se mu například líbí, a jen se stydí.
Ale je také pravdou, ze pokud mám rada jednu polohu nejvíce, při které je nejlíp mne, často ji vyhledávám a jsem sobec. Taktéž to má můj přítel, také má rad své věci, některé vyhledává a vyžaduje více. Jsme oba dominantní typy, je možné, že ten intimní život kulhá na tom, ze každý si jedeme to svoje? Ze myslíme každý hodně na sebe, těžko se nám ustupuje atd?
Na začátku se každý snaží zejo, ale teď už je to něco jiného.
Díky.

Když ses ho ptala na problémy, to ti jako řekl odpovědi typu, že se mu líbíš atd. a zmínil také, že jsi přibrala? To bych mu dala facku :lol: Tím by mě naprosto neuklidnil, že se mu líbím :lol:

Měla bys asi ustoupit a nechat dominanci jemu. V téhle situaci asi trochu více nebo častěji. Pokud budeš domina pořád ty, může mít časem pocit, že on je ten podpantoflák a nestojí za nic. Pak se může přestat snažit úplně, protože svoje touhy potlačí. Jet si každý svoje je taky blbý, možná by bylo lepší to střídat a každý se přizpůsobit tomu druhému :kytka: Nevím jakou máte mezi sebou komunikaci, ale řekla bych, že na jeho straně to trochu vázne, mohl ti to naznačit už dřív. Ne až když už toho má dost. :think:

• Citovat
  • Upravit
Janule84
17.4.20 08:36

Anebo jak říká @vodolejka,.. asi bych zpozornila, zda si nepíše s jinou :nevim:
Pokud ztratí zájem a bude to dlouhodobé, přirozeně se začne koukat po někom jiném. Že ho sex nebere jako celkově je jen kec.

• Citovat
  • Upravit
248
17.4.20 10:51

No tak to je kravina, aby chlapa v 24 letech přestal bavit sex🤣 🤣 hladina testosteronu věkem klesá, ale i stoupá. Ale v 24 letech pochybuji. Takže buď ho to nebaví s tebou a nebo má jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.4.20 11:02
@Anonymní píše:
Děkuji za radu, když ono se mu to asi těžko říká.
Například: už se mi nelibis, jsi tlustá, mám milenku, nudis mě atd…
spis mě zajímaly názory, zda to nemá někdo stejně nebo podobně. Nebo měl stejně či podobně. Možná by se tu hodil nějaký chlap na tuto diskuzi :roll: :lol:
Já fakt nevím..

jde o to, jakej to je typ, jestli potřebuje vždycky po case obměnit ženskou, aby tam zůstala sexuální jiskra, je to blbý, může chtít zůstat v dlouhodobym vztahu, ale sexuálně to prostě sršet nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 11:50
@izquierdo píše:
Toto tema tu uz dlouho nebylo, ze :) Pojedeme zde dalsi kolo rad? Nechte ty chlapy uz chvili odpocinout, myslite jen na sex. Kdyz je to nebavi, tak je to nebavi. Pokud vas to bavi, tak musite hledat nekoho, koho to bavi podobne nebo se smirit s tim, ze budete roky cekat na zmenu, ke ktere nedojde a plnit emimino dotazy a zadostmi o radu. Tato nova generace muzu nema sex jako prioritu, dulezitejsi je vlastni pohodli a utek do virtualniho sveta pocitacovych her :)Příspěvek upraven 17.04.20 v 07:58

Přesně, hlavně ty hry. ☝️️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 11:52
@TatarQa píše:
Jo, to jsem taky říkala, že mi nejspíš lítají hormony a jelikož jsem doma na neschopence tak mám víc energie a chutí než přítel. :mrgreen: Je spíš potřeba o tom mluvit a nějak to vybalancovat, no.

To mě taky napadlo, také jsem doma na neschopence a přítel pracuje. Jestli to není tou energii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 11:55
@Janule84 píše:
Když ses ho ptala na problémy, to ti jako řekl odpovědi typu, že se mu líbíš atd. a zmínil také, že jsi přibrala? To bych mu dala facku :lol: Tím by mě naprosto neuklidnil, že se mu líbím :lol:Měla bys asi ustoupit a nechat dominanci jemu. V téhle situaci asi trochu více nebo častěji. Pokud budeš domina pořád ty, může mít časem pocit, že on je ten podpantoflák a nestojí za nic. Pak se může přestat snažit úplně, protože svoje touhy potlačí. Jet si každý svoje je taky blbý, možná by bylo lepší to střídat a každý se přizpůsobit tomu druhému :kytka: Nevím jakou máte mezi sebou komunikaci, ale řekla bych, že na jeho straně to trochu vázne, mohl ti to naznačit už dřív. Ne až když už toho má dost. :think:

No neřekl to úplně na plnou hubu, ale trosku na to upozornil. A má pravdu, přibrala jsem hodně. Klidně bych i cvičila, to mě baví, jsem sportovní typ, ale to jídlo je problém. Nedokážu držet žádné dietu nebo se jakkoliv omezovat.
A vím, ze se mu nelíbí žádné vyzabliny, já radši krev a mliko, ale asi jsem to už přehnala??? (165 cm, 65kg)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 11:58
@Janule84 píše:
Anebo jak říká @vodolejka,.. asi bych zpozornila, zda si nepíše s jinou :nevim:
Pokud ztratí zájem a bude to dlouhodobé, přirozeně se začne koukat po někom jiném. Že ho sex nebere jako celkově je jen kec.

Tyhle tuchy už mám neskutečně dlouho, ale to nikdy nezjistim. Na svůj telefon je velmi opatrný, bere si ho s sebou na záchod, do sprchy, do vany, do krámu, vynést kos, všude… heslo neznám, ani by mi ho nedal a když se zeptám kdo píše, nebo co furt řeší na telefonu, tak akorát vybouchne. Ps: v minulosti už si takhle parkrat psal…
To je moje největší nocni můra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 11:59
@misicka0607 píše:
No tak to je kravina, aby chlapa v 24 letech přestal bavit sex🤣 🤣 hladina testosteronu věkem klesá, ale i stoupá. Ale v 24 letech pochybuji. Takže buď ho to nebaví s tebou a nebo má jinou…

No vidíš a on ještě bere nějaký doplňky na cvičení, po kterých býval nadr*eny…
asi ho to nebaví se mnou bych rekla, což je hnusne zjištění.

• Citovat
  • Upravit
180
17.4.20 12:06

Jako muž na to můžu říct jen to, že je úplně normální, že po nějaké době v dlouhodobém vztahu u muže ubývá touha po sexu. Je to prostě tak. Neviděl bych za tím nutně něco divného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 12:15
@mistr16F84A píše:
Jako muž na to můžu říct jen to, že je úplně normální, že po nějaké době v dlouhodobém vztahu u muže ubývá touha po sexu. Je to prostě tak. Neviděl bych za tím nutně něco divného…

Děkuji :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí