Sex (21, 24)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.4.20 13:11
@TatarQa píše:
@mistr16F84A krásné to je, ale na jak dlouho? za týden zase nebude chtít a bude to při starém no… ale tak, budu slečně přát ať jim to vydrží :D

Uvidíme no, kez by to bylo zase v normálu :( jsem si furt stěžovala; jak to chce 3× denně a teď mi to chybí 😹

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
17.4.20 13:26
@mistr16F84A píše:
Tak vše už je zase krásné :). Já to třeba mám tak, že čím víc cítím, že partnerka po mně chce sex, tak tím méně se mi do toho chce. Nejlepší je tomu nechat volný průběh. :)

Konečně slovo chlapa :palec:

• Citovat
  • Upravit
Janule84
17.4.20 13:28
@Anonymní píše:
Tyhle tuchy už mám neskutečně dlouho, ale to nikdy nezjistim. Na svůj telefon je velmi opatrný, bere si ho s sebou na záchod, do sprchy, do vany, do krámu, vynést kos, všude… heslo neznám, ani by mi ho nedal a když se zeptám kdo píše, nebo co furt řeší na telefonu, tak akorát vybouchne. Ps: v minulosti už si takhle parkrat psal…To je moje největší nocni můra.

No zřejmě něco skrývá, pokud telefon nedá z ruky a bere ho všude s sebou :nevim: Asi bych mu to klidně řekla. Že mě to štve, jak si všude bere telefon a schovává si to, jako kdyby tam měl něco tajnýho :roll:

• Citovat
  • Upravit
21111
17.4.20 13:33
@Anonymní píše:
To byla rychlost co! :mrgreen:

Podle mě našel tuhle diskuzi. Více mužů na emimčo, více sexu pro ženy, ale méně svateb :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 13:36
@Janule84 píše:
No zřejmě něco skrývá, pokud telefon nedá z ruky a bere ho všude s sebou :nevim: Asi bych mu to klidně řekla. Že mě to štve, jak si všude bere telefon a schovává si to, jako kdyby tam měl něco tajnýho :roll:

To už jsem dělala milionkrát. Řekl mi, ze chce mít alespoň v něčem soukromí. Což na druhou stranu chapu a respektuji. Buď budu kráva a nebudu o tom vědět a nebo budu kráva a budu o tom vědět :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.20 13:37
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě našel tuhle diskuzi. Více mužů na emimčo, více sexu pro ženy, ale méně svateb :lol:

To je taky možný, ví ze jsem tu pečená vařená :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35489
17.4.20 14:24
@Janule84 píše:
Anebo jak říká @vodolejka,.. asi bych zpozornila, zda si nepíše s jinou :nevim:
Pokud ztratí zájem a bude to dlouhodobé, přirozeně se začne koukat po někom jiném. Že ho sex nebere jako celkově je jen kec.

Mně do toho právě hraje i ta zmínka po „lehoučku“, že přibrala…nebo že „to nevyhledává“…neznám zdravého chlapa, co „to nevyhledává“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.4.20 14:34

Ono to nemusí být tak, že to nevyhledává. Jen si možná připadá, že je do sexu příliš nucený. Já to taky nemám rád. Muž je rád, když je trochu lovec. Ne, když se mu kořist příliš okatě nabízí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 14:39
@mistr16F84A píše:
Ono to nemusí být tak, že to nevyhledává. Jen si možná připadá, že je do sexu příliš nucený. Já to taky nemám rád. Muž je rád, když je trochu lovec. Ne, když se mu kořist příliš okatě nabízí… :)

Zkusím trosku polevit :lol: :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
106408
17.4.20 14:40
@mistr16F84A píše:
My muži pak po několika letech vztahu už spíš začínáme mít rádi svůj klid. Nebo alespoň já to tak mám. Takže z frekvence několikrát týdně je po pár letech jednou za měsíc. Ale nic v tom není… :)

Po kolika letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.4.20 15:13

Tak po roce se začíná frekvence snižovat. Většinou. Pokud s partnerkou bydlím, tak i dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.4.20 15:14
@Anonymní píše:
Zkusím trosku polevit :lol: :roll: :lol:

Zkus :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106408
17.4.20 15:16
@mistr16F84A píše:
Tak po roce se začíná frekvence snižovat. Většinou. Pokud s partnerkou bydlím, tak i dřív…

Tak to jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.4.20 15:37
@mistr16F84A píše:

Silene, po roce jen jednou do mesice? A to plati jen na samotny pohlavni akt nebo na sex jako takovy?
To si vubec nedovedu predstavit. My zvladali po 20 letech manzelstvi dvakrat tydne. Fakt nevim, proc bych byla s chlapem, kde mam po roce spolecneho zivotav sex jednou do mesice. Ale pokud to vyhovuje i partnerce, tak samozrejme je vse OK a preju vam to.
Ale urcite bych to tu neprezentovala jako muzskou normu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.4.20 15:52

@Jana525

Jednou do měsíce je to tak po několika letech. A myslel jsem tím opravdový sex. To znamená alespoň hodinový a několik orgasmů u partnerky. Nemyslím tím rychlovku, kdy se udělám jen já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí