Sex na veřejnosti

Anonymní
25.3.21 11:11

Sex na verejnosti

Dobrý deň. Skusim odvážnu tému dúfam ze ma za to neukamenujete :).
Sex na verejnosti. Ste také odvážne a mali ste sex na verejných miestach niekde v prírode(lese) na prechádzke, v aute, na kúpalisku v kabinkach? niecsom najmladšia, ale musím sa priznať láka ma tato predstava zažiť takýto adrenalín :) raz v živote som mala na kúpalisku v kabínke a bolo to zaujímavé.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
25.3.21 11:13

Áno :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.21 11:15

Je to adrenalin, zážitek. My jsme měli v parku na lavičce večer. Zajímavé to bylo, když jsem zrovna seděla obkročmo na partnerovi (bylo okolo 9 večer a tma) a začali chodit pejskaři, teď jsem nemohla seskočit logicky. Pak tam na kopeček došli ještě nějací puberťáci, bylo to zajímavé, to jo. :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.21 11:16

V noci na parkovišti v autě, v lese, na intru, na pláži. Na víc si teď nevzpomínám 😄

• Citovat
  • Upravit
456
25.3.21 11:20

Autobusová zastávka, auto, lesík u nějakého domu, za hřbitovní zdí :oops:, v autě na parkovišti, v noci na dětském hřišti,… :mrgreen:

Na víc si teď už asi nevzpomenu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21186
25.3.21 11:21

Na schodišti pod stalinem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
25.3.21 11:25

Ty brďo, snad všude, i na těch nejšílenějších místech, třeba v noci na hřbitově, na střeše obřího paneláku, v hospodě na dámských záchodcích, v parku, na pláži, v moři, v autě, na louce, na terase našeho bytu, no to bych tady byla do večera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 11:26

V nemocniční jídelně.

• Citovat
  • Upravit
7188
25.3.21 11:26

Když mi bylo náct, řádila jsem dost, můj majstrštyk byla škola a kamrlík pro uklízečky :mrgreen: a pak kde se dalo. Časem jsem z toho asi vyrostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 11:28

V lese, na louce, v sauně, v podzemních garážích supermarketu, v autě na ulici, na autě na boční cestě, na schodech ke sklepum v paneláku, na sw párty..
Začali jsme když nám bylo 18, a pokračujeme i po 20 letech. Pořád je co vymýšlet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.21 11:30

Taky jsem různě řádila, ve vlaku, v parku za bílého dne 8o, v nemocnici, kde ležel chlap, druhý pacient hlídal dveře, za bowlingovou dráhou, na balkoně, a nejlepší adrenalin byl v hlavě Trojského koně, co stál na Bouzově 8) Ale to už jsem tu kdysi psala.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
25.3.21 11:31

I v nočním autobuse je to fajn, když máte svého šoféra. :-D Lepší jak v limuzíně, tam se s tím totiž tak nějak i počítá.

Příspěvek upraven 25.03.21 v 11:31

• Citovat
  • Upravit
1680

Hodne, i v 8. Mesici tehotenstvi v lesiku u silnice 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

On je to adrenalin i v koupelně, když klepou děcka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 11:34

Ségra s chlapem vždycky rozházela děckám po pokojíčku křupky a než to děcka vysbíraly, tak na to vletěli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky