Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to adrenalin, zážitek. My jsme měli v parku na lavičce večer. Zajímavé to bylo, když jsem zrovna seděla obkročmo na partnerovi (bylo okolo 9 večer a tma) a začali chodit pejskaři, teď jsem nemohla seskočit logicky. Pak tam na kopeček došli ještě nějací puberťáci, bylo to zajímavé, to jo. ![]()
V noci na parkovišti v autě, v lese, na intru, na pláži. Na víc si teď nevzpomínám 😄
Autobusová zastávka, auto, lesík u nějakého domu, za hřbitovní zdí
, v autě na parkovišti, v noci na dětském hřišti,… ![]()
Na víc si teď už asi nevzpomenu ![]()
Ty brďo, snad všude, i na těch nejšílenějších místech, třeba v noci na hřbitově, na střeše obřího paneláku, v hospodě na dámských záchodcích, v parku, na pláži, v moři, v autě, na louce, na terase našeho bytu, no to bych tady byla do večera ![]()
Když mi bylo náct, řádila jsem dost, můj majstrštyk byla škola a kamrlík pro uklízečky
a pak kde se dalo. Časem jsem z toho asi vyrostla.
V lese, na louce, v sauně, v podzemních garážích supermarketu, v autě na ulici, na autě na boční cestě, na schodech ke sklepum v paneláku, na sw párty..
Začali jsme když nám bylo 18, a pokračujeme i po 20 letech. Pořád je co vymýšlet.
Taky jsem různě řádila, ve vlaku, v parku za bílého dne
, v nemocnici, kde ležel chlap, druhý pacient hlídal dveře, za bowlingovou dráhou, na balkoně, a nejlepší adrenalin byl v hlavě Trojského koně, co stál na Bouzově
Ale to už jsem tu kdysi psala.
I v nočním autobuse je to fajn, když máte svého šoféra.
Lepší jak v limuzíně, tam se s tím totiž tak nějak i počítá.
Příspěvek upraven 25.03.21 v 11:31
Ségra s chlapem vždycky rozházela děckám po pokojíčku křupky a než to děcka vysbíraly, tak na to vletěli ![]()
Dobrý deň. Skusim odvážnu tému dúfam ze ma za to neukamenujete
.
raz v živote som mala na kúpalisku v kabínke a bolo to zaujímavé.
Sex na verejnosti. Ste také odvážne a mali ste sex na verejných miestach niekde v prírode(lese) na prechádzke, v aute, na kúpalisku v kabinkach? niecsom najmladšia, ale musím sa priznať láka ma tato predstava zažiť takýto adrenalín