Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Ale kde má jistotku, že zas narazí na nějakého nadprůměra? Možná se díky tomu zbaví bezva chlapa, který je vlastně celkem průměr. A pak jako na potvoru budou k mání samí podmíráci a neumětelové
viděla bych to stejně … nejde mít vše
@Russet píše:
Ale kde má jistotku, že zas narazí na nějakého nadprůměra? Možná se díky tomu zbaví bezva chlapa, který je vlastně celkem průměr. A pak jako na potvoru budou k mání samí podmíráci a neumětelové
A nebo taky, že se tenhle nezlepší, a pak bude koukat. Ono když chce po přijít k hotovému, pak je to těžké. ![]()
A kolikrát mně přišlo že ti úžasní borci potom ani nic měnit a vylepšovat nechtějí, protože jsou si vědomi toho, jak na ženy působí.
Ahoj chci poradit mám docela v hlavě guláš
je mi 30 let a našla jsem si přítele o 10 let staršího. Rozumíme si, smějeme se, ale je tam velké ALE!
V sexu nemá výdrž a hlavně mu moc nestojí, měla jsem trpělivost, že to snad bude lepší a ono nic. Hodně mě to trápí, fakt ho mám ráda a nechci mu ublížit a ponížit ho, že ho odkopnu kvůli tomu
Já mám sex moc ráda a s nim mi prostě chybí i když je, tak je to takový napůl a já jsem po aktu ještě víc při chuti. Jsme spolu půl roku. Byli by jste dál v takovém vztahu?
@Anonymní píše:
Ahoj chci poradit mám docela v hlavě gulášje mi 30 let a našla jsem si přítele o 10 let staršího. Rozumíme si, smějeme se, ale je tam velké ALE!
V sexu nemá výdrž a hlavně mu moc nestojí, měla jsem trpělivost, že to snad bude lepší a ono nic. Hodně mě to trápí, fakt ho mám ráda a nechci mu ublížit a ponížit ho, že ho odkopnu kvůli tomuJá mám sex moc ráda a s nim mi prostě chybí i když je, tak je to takový napůl a já jsem po aktu ještě víc při chuti. Jsme spolu půl roku. Byli by jste dál v takovém vztahu?
Ve 30 s o 10 let starším rozhodně ne. Lepší je to příliš neprotahovat.
@Maria37 píše:
Ve 30 s o 10 let starším rozhodně ne. Lepší je to příliš neprotahovat.
Nojo, ale nemůžu mu přeci říct že je to kvůli tomu.
@Anonymní píše:
Nojo, ale nemůžu mu přeci říct že je to kvůli tomu.
Tak řekni, že nepřeskočila jako jiskra, nejsi připravena na vztah atd.