Sex s přítelovo kamarádem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
335
28.11.21 23:33

Minulost je minulost. Možná on spal s nějakou tvou kámoškou :lol:. Neřeš kraviny a užívej si vztah :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
28.11.21 23:35

Tyjo, na koleji před lety to bylo takové beverly hills, různé se to parovalo, na den, týden, rok a pak rozchazelo..
Nikdo to nikdy neřešil, leda když někdo někomu někoho přebral, tam pak emoce už byly..
Takže klid, to už dávno nikdo neřeší..

• Citovat
  • Upravit
533
29.11.21 00:31

Já chodila nejdříve s přítelovým bráchou… :lol:
Zbytečně se tím trápíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
29.11.21 06:16

Vidím že je tady víceméně jeden názorový proud a já se k němu jednoznačně musím přidat. Řešíš blbosti.

• Citovat
  • Upravit
34394
29.11.21 09:02
@Anonymní píše:
S přítelem spolu zatím nejsme dlouhou dobu, ale vnímáme oba, že zdaleka nekončíme. Vztah máme zatím idylický. Plánujeme budoucnost a děti. Mě trápí ovšem jedna skutečnost, na kterou bych chtěla znát více názorů.
Ještě než jsme se poznali, přesněji o 3-4 roky dříve, jsem měla sex s jedním z jeho kamarádů. Jednalo se o pouhý sex, neměla jsem k němu žádné city a nic víc jsem od toho nechtěla. Od té doby nejsme nijak v kontaktu. Nyní se děsím dne až třeba onen zmiňovaný kamarád dorazí například na naší svatbu a nastane pro nás všechny nejspíš velmi trapná situace.
Přítel o tom ví, narazil na to pouze jednou, dozvěděl se to nejspíš od něj nebo jiného kamaráda, mě by byl takový rozhovor krajně nepříjemný. Přítel zněl, že je s tím v pohodě, ale bůhví co se mužům děje v hlavě. Smál se ale nijak se k tomu nevyjádřil. Pouze řekl, že o tom ví a poté změnil téma.
Kdyby mi na mém příteli tolik nezáleželo, nejspíš bych se kvůli tomu s ním rozešla. Nechtěla bych abych byla pro něj a mezi jeho kamarády lehká holka, co měla v posteli už dva chlapy z party. A tak bych raději utekla. Jenže já ho z celého srdce miluji, nechci o něj přijít, nikdy bych ho nepodvedla a vyčítám si každý den, že jsem to tehdy udělala. Ano bylo to dávno a nebylo to nic vážného, ale stejně se ve mě drží pocit, jakobych ho zklamala, že by byl radši s dívkou, kterou měl jen on sám a nikdo jiný z jeho kamarádů. Myslíte, že má vztah za takových okolností budoucnost? Popřípadě má někdo z vás podobnou zkušenost?
Děkuji za každý názor co tu padne. Prosím buďte 100% upřímní.

Co řešíš? To se stalo v době, kdy si ho ještě neznala, tak co. Je to minulost, přestanˇse v tom hrabat. Nechápu, proč by kvůli tomu neměl nynější vztah budoucnost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
29.11.21 14:16

Nepřemýšlej nad tím tolik. Bylo to dávno a přítel o tom ví. Super konec, tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
29.11.21 20:03
@Anonymní píše:
S přítelem spolu zatím nejsme dlouhou dobu, ale vnímáme oba, že zdaleka nekončíme. Vztah máme zatím idylický. Plánujeme budoucnost a děti. Mě trápí ovšem jedna skutečnost, na kterou bych chtěla znát více názorů.
Ještě než jsme se poznali, přesněji o 3-4 roky dříve, jsem měla sex s jedním z jeho kamarádů. Jednalo se o pouhý sex, neměla jsem k němu žádné city a nic víc jsem od toho nechtěla. Od té doby nejsme nijak v kontaktu. Nyní se děsím dne až třeba onen zmiňovaný kamarád dorazí například na naší svatbu a nastane pro nás všechny nejspíš velmi trapná situace.
Přítel o tom ví, narazil na to pouze jednou, dozvěděl se to nejspíš od něj nebo jiného kamaráda, mě by byl takový rozhovor krajně nepříjemný. Přítel zněl, že je s tím v pohodě, ale bůhví co se mužům děje v hlavě. Smál se ale nijak se k tomu nevyjádřil. Pouze řekl, že o tom ví a poté změnil téma.
Kdyby mi na mém příteli tolik nezáleželo, nejspíš bych se kvůli tomu s ním rozešla. Nechtěla bych abych byla pro něj a mezi jeho kamarády lehká holka, co měla v posteli už dva chlapy z party. A tak bych raději utekla. Jenže já ho z celého srdce miluji, nechci o něj přijít, nikdy bych ho nepodvedla a vyčítám si každý den, že jsem to tehdy udělala. Ano bylo to dávno a nebylo to nic vážného, ale stejně se ve mě drží pocit, jakobych ho zklamala, že by byl radši s dívkou, kterou měl jen on sám a nikdo jiný z jeho kamarádů. Myslíte, že má vztah za takových okolností budoucnost? Popřípadě má někdo z vás podobnou zkušenost?

Já půjdu trochu proti proudu. Nemyslím si, že řešíš hlouposti. Myslím, že uvažuješ naprosto rozumně a měli by jste si o tom jak se cítíš promluvit. Pokud se k sobě hodíte, tak to ocení a tvoje výčitky Ti pomůže rozptýlit. Každý někdy udělá něco, co by nejraději vymazal a tohle opravdu není nic, čím by si se musela dlouhodobě užírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.11.21 20:08
@Anonymní píše:

přítelovo kamarádem
Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále… Řešíš kraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí