Sex s prodlouženými vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6061
29.3.23 18:47

Běž se proběhnout, dej si studenou sprchu nebo úplně jednoduše si běž honit někam jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
29.3.23 18:48
@Veselej kluk píše:
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většina ;-) Alespoň dle mého vzorku.

Držení za vlasy už ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
29.3.23 18:51

Ty kráso, jsem asi divná, ale kdyby mě chlap vzal za vlasy, tak ho vezmu velmi nehezky za kule :mrgreen: na vlasy jsem háklivá. Když mě chce chlap zlobit, tak mi moje krásné umyté načesané vlasy rozcuchá a to mi stačí k tomu, aby měl velmi významný vroubek. :mrgreen: rád mě tím dráždí. Když si večer jdu lehnout s umytou hlavou a milujeme, tak i bez tahání mám na hlavě takové kantáre, že se vždycky pak hrozně směje. Já mám dlouhé vlnité vlasy.
Tahání za cokoliv nepovažuji za bežnou taktiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10788
29.3.23 18:59
@Jnphm24 píše:
Ahoj holky, zajímá mě jedna taková pikantnějši věc. Jaké mate zkušenosti se sexem, když maté prodloužené vlasy. Nebudeme si lhát, že většina z nás má rada tahání za vlasy. Vydrží vlasy takový nápor? Předem děkuju za odpověď :)

Tak se nejdříve zkus sama za ty vlasy pořádně „ vykrákat."(vytahat)a budeš vědět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
29.3.23 19:05
@Zeoli píše:
Prodloužený vlasy, plastový řasy a umělý nehty. Hotová panenka.

A ještě taková ta vytetovaná hokejka místo obočí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.23 19:29

@greenapple jo očividně jsem se blbě vyjádřila, díky za komentář k věci 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
29.3.23 19:40

A na to jsi jak prisla, ze vetsina ma rada tahani za vlasy? Skusil by me chlap vytahat za vlasy, vytaham ho ja, oko za oko, vlas za vlas… :) :) proto taky neberu chlapy vysmikane, nebo plechate, at je za co tahat, kdyby ho takova traparna, jak z piskoviska materske skolky, napadla. :)

• Citovat
  • Upravit
415
29.3.23 20:13

@Sylvania 333 :potlesk: :potlesk: :potlesk: tak jsem se dneska poprve od srdce zasmála. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
29.3.23 21:54

Mám vlasy prodloužený keratinem a drží to super. Jak tvoje vlasy. Sex míváme divočejší, občas i trochu toho zatahání nebo přilehnutí proběhne a nevypadl mi zatím ani vlásek :) Záleží asi i na tom, jakou metodou budeš mit vlasy prodloužené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.23 22:41

Jsem překvapená, kolik z vás tu píše, že to nemá rádo. Já to miluju, rajcuje mě to :cert:
Přítele taky zatahám ráda.

• Citovat
  • Upravit
414
30.3.23 00:24
@Anonymní píše:
Jsem překvapená, kolik z vás tu píše, že to nemá rádo. Já to miluju, rajcuje mě to :cert:
Přítele taky zatahám ráda.

Taky mě překvapuje tolik negativních postojů, myslela jsem, že to má rádo teda víc lidí. Možná se tu stydí napsat ty, co to rády mají :mrgreen: Vzpomínám si ale, že se mě na to všichni muži nejdřív zeptali jaký k tomu mám postoj, než to zkusili, takže už možná fakt v minulosti dostali za to bídu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.23 08:20

@Cheetaah taky jsem z toho překvapena, možná jsem se jen blbě vyjádřila a někteří si mysli, že tahanim za vlasy myslím skalpování hlavy 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
30.3.23 08:50
@Cheetaah píše:
Taky mě překvapuje tolik negativních postojů, myslela jsem, že to má rádo teda víc lidí. Možná se tu stydí napsat ty, co to rády mají :mrgreen: Vzpomínám si ale, že se mě na to všichni muži nejdřív zeptali jaký k tomu mám postoj, než to zkusili, takže už možná fakt v minulosti dostali za to bídu :mrgreen:

S mírou teticko, s mírou. Ono je zatahnuti a zatahnuti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
30.3.23 09:19
@Jnphm24 píše:
@Cheetaah taky jsem z toho překvapena, možná jsem se jen blbě vyjádřila a někteří si mysli, že tahanim za vlasy myslím skalpování hlavy 😂 😂 😂

No já o skalpování ani neuvažovala, to už přece z logiky věci nedává smysl, to uděláš jednou a pak už si dloooouho nezataháš, když je ženská plešatá :mrgreen:
Jinak určitě záleží na metodě spojů, ale ještě mi nikdy nikdo neříkal, že by spoj povolil. Spíš že když chlap hrábl do vlasů, tak mu vadily ty spoje, jako že je cítí :mrgreen:

@Lorre píše:
S mírou teticko, s mírou. Ono je zatahnuti a zatahnuti :pankac:

Teta má taky nějaký sexuální život, ty můj kvítku medový :mrgreen: Já mám stále za to, že se bavíme právě o tom zatahání s mírou. O plešce či trhání tu nebyla řeč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
30.3.23 09:23
@Veselej kluk píše:
Nemohu souhlasit, tahání za vlasy nemá ráda většina ;-) Alespoň dle mého vzorku.

Tak podle diskuze na emiminu, to má většina ráda:)

https://www.emimino.cz/…jska-480276/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí