Sex všude kolem nás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
4.4.21 15:26
@Venetia píše:
nevadí..je to základní pud, který se drzi pri životě nezávisle na době

Kde všude na veřejnosti to děláš?

• Citovat
  • Upravit
334
4.4.21 15:30
@Uslava píše:
Kde všude na veřejnosti to děláš?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
4.4.21 15:33

Sex ani nahota mi v tv nevadí. To mi spíš vadí vraždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 15:41

Hele asi mi to nejak nevadí, ale v práci nás hodně pobavila grafika na Staropramen cool :lol:, sex nebo pohlavní organy jsou všude :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
25193
4.4.21 15:44

Je to přirozená součást života.. s dětmi se o tom bavíme od malinka, neděláme tabu ani z nahoty apod… prudérismus je pokrytecký…
Včera jsme se třeba s dcerama hrozně nasmály u normálních televizních zpráv TV Nova, kde se hovořilo o nutriích a jejich krmení (zrovna to tu předtím bylo i na e-mimi, náhoda??) a pak švenk kamera přímo na kopulující nutrie, pěkně zblízka, včetně těch pohybů :lol: No a co :mrgreen: Je to příroda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
4.4.21 15:56

@purplee a respekt tedy znamená pomíjet při ztvárnění třeba to špatné? V čem je respektující neukázat i třeba to znásilnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
4.4.21 15:59
@debra.morgan píše:
Sex ani nahota mi v tv nevadí. To mi spíš vadí vraždy.

Sex, nahota, vraždy… to všechno je prd oproti Babišovi se Zemanem. To se potom člověku zvedne kufr.

• Citovat
  • Upravit
24995
4.4.21 16:06
@Aquarius79 píše:
Sex, nahota, vraždy… to všechno je prd oproti Babišovi se Zemanem. To se potom člověku zvedne kufr.

To je mi celkem sumak. Ty vraždy mi vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.4.21 16:26
@Lucy75 píše:
Je to přirozená součást života.. s dětmi se o tom bavíme od malinka, neděláme tabu ani z nahoty apod… prudérismus je pokrytecký…
Včera jsme se třeba s dcerama hrozně nasmály u normálních televizních zpráv TV Nova, kde se hovořilo o nutriích a jejich krmení (zrovna to tu předtím bylo i na e-mimi, náhoda??) a pak švenk kamera přímo na kopulující nutrie, pěkně zblízka, včetně těch pohybů :lol: No a co :mrgreen: Je to příroda… :lol:

Pokrytectví -viz vedlejší diskuze…nahota, sex, žádné tabu, je to součást života, ale kojící matka je fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.4.21 16:27

Ne - nemám pocit ani zkušenost, že by nebylo nic než sex. Ať už v dobrém a nebo špatné směru. Ano - je to klíčová součást lidského života.

Jinak takhle jednostranně to vidí především sexuálně frustrovaní lidi… Takže na to pomáhá dostatek uspokojivého sexu a pak člověk vidí i ten zbytek reality.

V případě že za tím je schované nějaé trauma spojené se sexualitou, tak je potřeba toto trauma v adekvání terapeutické péči prozkoumat, otevřít, vyčistit a nechat zahojit - -pak se opět otevře vnímání i pro zbytek reality než je sexualita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
4.4.21 16:28

@Anna766 Kojící matka je na pohodu :srdce: za mne klidně i na veřejných místech,
ALE ne zubaté velké dítě školkového věku, co si po koze dá hranolky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
4.4.21 16:35

Nějak to nevnímám… Myslím si, že právě tím, jak je toho všude tolik, už jsou z toho lidi otupělí… Sex a nahota jsou natolik dostupné a cpou to do nás horem dolem, že už to nikoho ani nezajímá :lol: Výsledkem je, že mladá generace už skoro nesouloží. Všechno dostupné, je prostě nuda ;) Za mě to taky není dobře, ale nepohoršuje mě to… Spíš to ten sex úplně znevažuje. Je to jako když všude teď čteme o Covidu… Taky už to nikoho nezajímá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19
4.4.21 16:38

Jsem kluk, je mi 20 let, a paradoxně se přikláním spíš k autorce. Je sice fajn, že opadá tabu, protože to je přirozená věc, na druhou stranu je to prostě všude. A všímám si toho. Nepohoršuje mě to, spíš „všeho moc škodí“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
4.4.21 16:55

Nepřijde mi, že by byl všude jen sex. Mozna to jen nevnimam, nevim. Nahota, sex a intimní scény mě nijak nepohorsuji, je to přirozené a nemělo by to být tabu. Taky se pridávám k těm, kterým spíš vadí násilí, vraždy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.4.21 16:59

Nejhorší na to je, že i velikonoce jsou sexistický svátek :D Podívej jak mám dlouhý… tatar. A teď ti s ním naplácám. Hm, to se mi líbilo, tady máš vajíčko - symbol plodnosti.
Co asi znamená májka - dlouhý klacek a na vrcholu věnec (věneček).
Svět je plný sexu a sexuálních „radovánek“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí