Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele asi mi to nejak nevadí, ale v práci nás hodně pobavila grafika na Staropramen cool
, sex nebo pohlavní organy jsou všude
![]()
Je to přirozená součást života.. s dětmi se o tom bavíme od malinka, neděláme tabu ani z nahoty apod… prudérismus je pokrytecký…
Včera jsme se třeba s dcerama hrozně nasmály u normálních televizních zpráv TV Nova, kde se hovořilo o nutriích a jejich krmení (zrovna to tu předtím bylo i na e-mimi, náhoda??) a pak švenk kamera přímo na kopulující nutrie, pěkně zblízka, včetně těch pohybů
No a co
Je to příroda… ![]()
@purplee a respekt tedy znamená pomíjet při ztvárnění třeba to špatné? V čem je respektující neukázat i třeba to znásilnění?
@debra.morgan píše:
Sex ani nahota mi v tv nevadí. To mi spíš vadí vraždy.
Sex, nahota, vraždy… to všechno je prd oproti Babišovi se Zemanem. To se potom člověku zvedne kufr.
@Aquarius79 píše:
Sex, nahota, vraždy… to všechno je prd oproti Babišovi se Zemanem. To se potom člověku zvedne kufr.
To je mi celkem sumak. Ty vraždy mi vadí.
@Lucy75 píše:
Je to přirozená součást života.. s dětmi se o tom bavíme od malinka, neděláme tabu ani z nahoty apod… prudérismus je pokrytecký…
Včera jsme se třeba s dcerama hrozně nasmály u normálních televizních zpráv TV Nova, kde se hovořilo o nutriích a jejich krmení (zrovna to tu předtím bylo i na e-mimi, náhoda??) a pak švenk kamera přímo na kopulující nutrie, pěkně zblízka, včetně těch pohybůNo a co
Je to příroda…
Pokrytectví -viz vedlejší diskuze…nahota, sex, žádné tabu, je to součást života, ale kojící matka je fuj.
Ne - nemám pocit ani zkušenost, že by nebylo nic než sex. Ať už v dobrém a nebo špatné směru. Ano - je to klíčová součást lidského života.
Jinak takhle jednostranně to vidí především sexuálně frustrovaní lidi… Takže na to pomáhá dostatek uspokojivého sexu a pak člověk vidí i ten zbytek reality.
V případě že za tím je schované nějaé trauma spojené se sexualitou, tak je potřeba toto trauma v adekvání terapeutické péči prozkoumat, otevřít, vyčistit a nechat zahojit - -pak se opět otevře vnímání i pro zbytek reality než je sexualita.
@Anna766 Kojící matka je na pohodu
za mne klidně i na veřejných místech,
ALE ne zubaté velké dítě školkového věku, co si po koze dá hranolky..
Nějak to nevnímám… Myslím si, že právě tím, jak je toho všude tolik, už jsou z toho lidi otupělí… Sex a nahota jsou natolik dostupné a cpou to do nás horem dolem, že už to nikoho ani nezajímá
Výsledkem je, že mladá generace už skoro nesouloží. Všechno dostupné, je prostě nuda
Za mě to taky není dobře, ale nepohoršuje mě to… Spíš to ten sex úplně znevažuje. Je to jako když všude teď čteme o Covidu… Taky už to nikoho nezajímá ![]()
Jsem kluk, je mi 20 let, a paradoxně se přikláním spíš k autorce. Je sice fajn, že opadá tabu, protože to je přirozená věc, na druhou stranu je to prostě všude. A všímám si toho. Nepohoršuje mě to, spíš „všeho moc škodí“. ![]()
Nepřijde mi, že by byl všude jen sex. Mozna to jen nevnimam, nevim. Nahota, sex a intimní scény mě nijak nepohorsuji, je to přirozené a nemělo by to být tabu. Taky se pridávám k těm, kterým spíš vadí násilí, vraždy..
Nejhorší na to je, že i velikonoce jsou sexistický svátek
Podívej jak mám dlouhý… tatar. A teď ti s ním naplácám. Hm, to se mi líbilo, tady máš vajíčko - symbol plodnosti.
Co asi znamená májka - dlouhý klacek a na vrcholu věnec (věneček).
Svět je plný sexu a sexuálních „radovánek“ ![]()
Kde všude na veřejnosti to děláš?